Dla mnie to standard - przebili maxy z pojedynczego odbicia bez żadnych wspomagaczy, więc teraz zjeżdżają niżej i się określą, czy robią topa na 1.6822, czy korekcą.Nowy123 pisze: kable brak dynamiki razi w oczy czy to nie dystrybucja i chwytanie wyzej S przed FOMC na jakas fajna szybka akcjejak pod FED
DayTrading: Środa 09.04.2014
Re: DayTrading: Środa 09.04.2014
dzięki , no to trzeba się liczyć z możliwym większym ruchem po 16niemiaszek pisze:taklukpiasek pisze:BOCZEK pisze:pewnie se kupił irobota i teraz szpanuje, ze niby to swojej starej pomaga.
No faktycznie, szkoda ze tych opcji nie podają większym wyprzedzeniem ale dobre i to co jest
czy te opcje wygasają o 16 naszego czasu ?
10:00 ET - 16:00 PL

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

nie ciesz się tak, w tym kraju jak prowadzisz działalność jest tyle instytucji które Cię mogą skontrolować żeCiapul pisze:spoko... tu akurat o chodziło o co innego - US musi zawiadomić tydzień do przodu, poza tym miła Pani która u mnie już była w tym roku tak mi pięknie protokół napisała że US już w tym roku mnie kontrolować nie możekrinvest pisze:mówiłem Ci ,nie da sie ukryć wszystkiego kreatywną księgowością ,a Ty wiecznie te wałki robisz![]()
![]()
![]()
że do wc nie miałbyś kiedy iść jakby się uparli,

- harymilloki
- Maniak
Na SP500 rynek właśnie sprawdzał, czy może już spadać. Okazało się że nie.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
harymilloki pisze:Na SP500 rynek właśnie sprawdzał, czy może już spadać. Okazało się że nie.
zwykla podbitka algo po zamknieciu luki spokojnie obroty na wzrostach jakie sa a na spadkach w USa przy 1900 mowi co nie co
od blisko 15 lat ciągle mnie ktoś kontroluje...jak nie US, PIP i inne tego typu ustrojstwa to zawsze pozostaje jeszcze niezawodna małżonka4ex pisze:nie ciesz się tak, w tym kraju jak prowadzisz działalność jest tyle instytucji które Cię mogą skontrolować że
że do wc nie miałbyś kiedy iść jakby się uparli,

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Kurcze dołożyłbym jeszcze S na SP500, .... ale już nie mogę, bo a nuż się obróci i mi depo strzeli
No to mamy po 16 i raczej nie ma efektu - no chyba że cena miała być powyżej 1,38 to była.. przed 16 lekki wzrost??niemiaszek pisze:taklukpiasek pisze:BOCZEK pisze:pewnie se kupił irobota i teraz szpanuje, ze niby to swojej starej pomaga.
No faktycznie, szkoda ze tych opcji nie podają większym wyprzedzeniem ale dobre i to co jest
czy te opcje wygasają o 16 naszego czasu ?
10:00 ET - 16:00 PL
"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 

E/J, G/J - albo fake, albo pogłębią minima.
teraz to wykrakałeś i zaraz tak się stanieZbychuM pisze:Kurcze dołożyłbym jeszcze S na SP500, .... ale już nie mogę, bo a nuż się obróci i mi depo strzeli

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem