BOSSAFX

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
3
9%
Poza paroma minusami są ok
9
28%
Przeciętny
7
22%
Mają wiele wad
5
16%
Stanowczo odradzam
8
25%

Liczba głosów: 32

luxtorpeda

Re: BOSSAFX

Nieprzeczytany post autor: luxtorpeda »

s_zadora pisze:rzyznam że nie rozumiem intencji osób które chcą skarżyć nasze usługi a jednocześnie zamazują wszystkie dane umożliwiające wyjaśnienie sytuacji. Chyba że intencją jest po prostu obsmarować a nie wyjaśnić.
Jest także inne wytłumaczenie: bezmyślność. Ktoś kiedyś stwierdził, że ujawnianie numeru transakcji jest niebezpieczne ale do dzisiaj nikt nie wie dlaczego.

arturd
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: arturd »

Po pierwsze.

Przypomnę stwierdzenie: (TP trafione w punkt 166460 i nie zamknięte.)*

O ile jest to zrozumiała prośba, to proszę o rzeczową odpowiedź: Tak lub Nie. Czy ja kłamię ? Nie interesuje mnie polemika. Mam nadzieję,że nie jest to zbyt skomplikowane i dowiem się czy realny zrzut z ekranu odpowiada stwierdzeniu.

Kolejne.
Mówią,że wypowiadane przez kogoś słowa pokazują jej kulturę i stosunek do innych. Zastanawiam się więc, czy dyskredytowanie drugiej strony za stwierdzenie jedynie stanu faktycznego świadczy jedynie o osobie czy też o firmie, którą reprezentuje.

Panie Zadora, proszę więc także odpowiedzieć czy w poście jest jakakolwiek negatywna wzmianka o brokerze, domagam się czegokolwiek. Cytując wręcz wulgaryzm: Obsmarowałem kogoś?

Ponawiam po raz kolejny, stwierdzam fakt: TP trafione w punkt 166460 i nie zamknięte. Dla wyjaśnienia: wykresy nie odzwierciedlają kwotowań.
Pokazałem i opisałem real, niczego nie żądałem, nie powziąłem żadnych wątpliwości, ani słowa opinii o tym brokerze nie wypowiedziałem. Domagałem się jakiejś reklamacji ???? Czy to ja zaklinam rzeczywistość ?

Biorąc pod uwagę powyższe, Pana konkluzje na temat innych osób, tutaj chyba mojej, są co najmniej nie na miejscu.

Reasumując.
Jeżeli napisałem prawdę domagam się przeprosin! Jestem dotknięty Pana polemiką i moim zdaniem urojonymi wywodami na temat czegoś co nie zostało powiedziane a co jest insynuowane.

Kończę temat. Rzeczywistość nie została przeze mnie wypaczona. Swoje zdanie o brokerze mam, teraz już wyrobione i utwierdzone.

*
informacja została podana w celach poznawczych dla osób niemających dotychczas kontaktu z realnymi kontami brokera. Pokazuje. że ceny na wykresie nie odzwierciedlają cen kwotowanych. Dla zrozumienia: cena bułki na półce sklepowej wynosi 0,4zł a w kasie 0,5zł .
Pytanie: czy pierwsza sytuacja to problem techniczny a druga to błąd?

/////czy mam prawo o tych bułkach poinformować innych, czy mogę nazwać po imieniu oba działania ? - pytanie retoryczne///// Przez grzeczność tego nie zrobiłem. Teraz już inni wiedzą.

luxtorpeda

Nieprzeczytany post autor: luxtorpeda »

arturd pisze:Przypomnę stwierdzenie: (TP trafione w punkt 166460 i nie zamknięte.)*

O ile jest to zrozumiała prośba, to proszę o rzeczową odpowiedź: Tak lub Nie. Czy ja kłamię ? Nie interesuje mnie polemika. Mam nadzieję,że nie jest to zbyt skomplikowane i dowiem się czy realny zrzut z ekranu odpowiada stwierdzeniu.
Nie kłamiesz. Jesteś po prostu ignorantem. Nie jestem klientem Bossy a pomimo tego wiedziałem, że wykresy na kontach micro są z konta real. Czy to jedyne możliwe rozwiązanie - nie wiem, nie mam u nich konta i się nad tym nie zastanawiam.
arturd pisze:Ponawiam po raz kolejny, stwierdzam fakt: TP trafione w punkt 166460 i nie zamknięte.
To nie jest fakt, tylko Twoja fantazja. Odpowiedź już padła - cena minęła Twój TP o 0.1 pipsa, jeśli nie umiesz się pogodzić z własnymi porażkami i przerzucasz odpowiedzialność za nie na innych to proponuje zakończyć działalność na giełdzie - nie wróży to dobrze dla Twoich pieniędzy.

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: s_zadora »

Panie Arturze, przykro mi że poczuł się Pan dotknięty moimi wyjaśnieniami, choć przyznam że nie widzę do tego żadnego powodu. Ponieważ jestem tu w (dość częstym w mojej pracy) konflikcie pomiędzy faktami a złotą zasadą "Klient ma zawsze rację", podobnie jak Pan kończę temat.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ

slaweeek
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: slaweeek »

co się dzieje z bossąfx.
nie można się zalogować na rachunek.

w poprzedni poniedziałek było to samo.

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

Mogę tylko napisać że oba serwery działają poprawnie i logowanie jest możliwe. Tradycyjnie zapraszam do kontaktu z Wydziałem Obsługi Klientów, spróbujemy pomóc w tym konkretnym przypadku.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ

slaweeek
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: slaweeek »

s_zadora pisze:Mogę tylko napisać że oba serwery działają poprawnie i logowanie jest możliwe. Tradycyjnie zapraszam do kontaktu z Wydziałem Obsługi Klientów, spróbujemy pomóc w tym konkretnym przypadku.
a teraz nie mogę się przelogować z konta demo na konto real.
bo nie widzi tego konta.

co wy wyprawiacie ?

-- śr 02-04-2014, 13:43 --
slaweeek pisze:
s_zadora pisze:Mogę tylko napisać że oba serwery działają poprawnie i logowanie jest możliwe. Tradycyjnie zapraszam do kontaktu z Wydziałem Obsługi Klientów, spróbujemy pomóc w tym konkretnym przypadku.
a teraz nie mogę się przelogować z konta demo na konto real.
bo nie widzi tego konta.

co wy wyprawiacie ?
już wszystko jest ok

mzyska
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mzyska »

Ile można trzymać otwartą pozycję?
Jeżeli rok to kiedy będzie zamknięta pozycja która była otwarta np. 05.04.2013 o godz. 12.15.36 ? Chodzi mi o dokładną datę i czas.

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

mzyska pisze:Ile można trzymać otwartą pozycję?
Rok
mzyska pisze:Jeżeli rok to kiedy będzie zamknięta pozycja która była otwarta np. 05.04.2013 o godz. 12.15.36 ? Chodzi mi o dokładną datę i czas.
Pozycja będzie zamknięta ostatniego dnia roku trwającego od jej otwarcia, po cenie zamknięcia dnia. W tym przypadku będzie to 4 kwietnia po cenie zamknięcia rynku (godzina zależna od instrumentu).
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ

Awatar użytkownika
kaktus3000
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kaktus3000 »

s_zadora pisze:
mzyska pisze:Ile można trzymać otwartą pozycję?
Rok
mzyska pisze:Jeżeli rok to kiedy będzie zamknięta pozycja która była otwarta np. 05.04.2013 o godz. 12.15.36 ? Chodzi mi o dokładną datę i czas.
Pozycja będzie zamknięta ostatniego dnia roku trwającego od jej otwarcia, po cenie zamknięcia dnia. W tym przypadku będzie to 4 kwietnia po cenie zamknięcia rynku (godzina zależna od instrumentu).
Można prosić o dokładną informację po co usuwacie aktywną pozycję, przecież pobieracie swapy, więc jaki jest cel takiego działania???

ODPOWIEDZ