Jest także inne wytłumaczenie: bezmyślność. Ktoś kiedyś stwierdził, że ujawnianie numeru transakcji jest niebezpieczne ale do dzisiaj nikt nie wie dlaczego.s_zadora pisze:rzyznam że nie rozumiem intencji osób które chcą skarżyć nasze usługi a jednocześnie zamazują wszystkie dane umożliwiające wyjaśnienie sytuacji. Chyba że intencją jest po prostu obsmarować a nie wyjaśnić.
BOSSAFX
Re: BOSSAFX
Po pierwsze.
Przypomnę stwierdzenie: (TP trafione w punkt 166460 i nie zamknięte.)*
O ile jest to zrozumiała prośba, to proszę o rzeczową odpowiedź: Tak lub Nie. Czy ja kłamię ? Nie interesuje mnie polemika. Mam nadzieję,że nie jest to zbyt skomplikowane i dowiem się czy realny zrzut z ekranu odpowiada stwierdzeniu.
Kolejne.
Mówią,że wypowiadane przez kogoś słowa pokazują jej kulturę i stosunek do innych. Zastanawiam się więc, czy dyskredytowanie drugiej strony za stwierdzenie jedynie stanu faktycznego świadczy jedynie o osobie czy też o firmie, którą reprezentuje.
Panie Zadora, proszę więc także odpowiedzieć czy w poście jest jakakolwiek negatywna wzmianka o brokerze, domagam się czegokolwiek. Cytując wręcz wulgaryzm: Obsmarowałem kogoś?
Ponawiam po raz kolejny, stwierdzam fakt: TP trafione w punkt 166460 i nie zamknięte. Dla wyjaśnienia: wykresy nie odzwierciedlają kwotowań.
Pokazałem i opisałem real, niczego nie żądałem, nie powziąłem żadnych wątpliwości, ani słowa opinii o tym brokerze nie wypowiedziałem. Domagałem się jakiejś reklamacji ???? Czy to ja zaklinam rzeczywistość ?
Biorąc pod uwagę powyższe, Pana konkluzje na temat innych osób, tutaj chyba mojej, są co najmniej nie na miejscu.
Reasumując.
Jeżeli napisałem prawdę domagam się przeprosin! Jestem dotknięty Pana polemiką i moim zdaniem urojonymi wywodami na temat czegoś co nie zostało powiedziane a co jest insynuowane.
Kończę temat. Rzeczywistość nie została przeze mnie wypaczona. Swoje zdanie o brokerze mam, teraz już wyrobione i utwierdzone.
*
informacja została podana w celach poznawczych dla osób niemających dotychczas kontaktu z realnymi kontami brokera. Pokazuje. że ceny na wykresie nie odzwierciedlają cen kwotowanych. Dla zrozumienia: cena bułki na półce sklepowej wynosi 0,4zł a w kasie 0,5zł .
Pytanie: czy pierwsza sytuacja to problem techniczny a druga to błąd?
/////czy mam prawo o tych bułkach poinformować innych, czy mogę nazwać po imieniu oba działania ? - pytanie retoryczne///// Przez grzeczność tego nie zrobiłem. Teraz już inni wiedzą.
Przypomnę stwierdzenie: (TP trafione w punkt 166460 i nie zamknięte.)*
O ile jest to zrozumiała prośba, to proszę o rzeczową odpowiedź: Tak lub Nie. Czy ja kłamię ? Nie interesuje mnie polemika. Mam nadzieję,że nie jest to zbyt skomplikowane i dowiem się czy realny zrzut z ekranu odpowiada stwierdzeniu.
Kolejne.
Mówią,że wypowiadane przez kogoś słowa pokazują jej kulturę i stosunek do innych. Zastanawiam się więc, czy dyskredytowanie drugiej strony za stwierdzenie jedynie stanu faktycznego świadczy jedynie o osobie czy też o firmie, którą reprezentuje.
Panie Zadora, proszę więc także odpowiedzieć czy w poście jest jakakolwiek negatywna wzmianka o brokerze, domagam się czegokolwiek. Cytując wręcz wulgaryzm: Obsmarowałem kogoś?
Ponawiam po raz kolejny, stwierdzam fakt: TP trafione w punkt 166460 i nie zamknięte. Dla wyjaśnienia: wykresy nie odzwierciedlają kwotowań.
Pokazałem i opisałem real, niczego nie żądałem, nie powziąłem żadnych wątpliwości, ani słowa opinii o tym brokerze nie wypowiedziałem. Domagałem się jakiejś reklamacji ???? Czy to ja zaklinam rzeczywistość ?
Biorąc pod uwagę powyższe, Pana konkluzje na temat innych osób, tutaj chyba mojej, są co najmniej nie na miejscu.
Reasumując.
Jeżeli napisałem prawdę domagam się przeprosin! Jestem dotknięty Pana polemiką i moim zdaniem urojonymi wywodami na temat czegoś co nie zostało powiedziane a co jest insynuowane.
Kończę temat. Rzeczywistość nie została przeze mnie wypaczona. Swoje zdanie o brokerze mam, teraz już wyrobione i utwierdzone.
*
informacja została podana w celach poznawczych dla osób niemających dotychczas kontaktu z realnymi kontami brokera. Pokazuje. że ceny na wykresie nie odzwierciedlają cen kwotowanych. Dla zrozumienia: cena bułki na półce sklepowej wynosi 0,4zł a w kasie 0,5zł .
Pytanie: czy pierwsza sytuacja to problem techniczny a druga to błąd?
/////czy mam prawo o tych bułkach poinformować innych, czy mogę nazwać po imieniu oba działania ? - pytanie retoryczne///// Przez grzeczność tego nie zrobiłem. Teraz już inni wiedzą.
Nie kłamiesz. Jesteś po prostu ignorantem. Nie jestem klientem Bossy a pomimo tego wiedziałem, że wykresy na kontach micro są z konta real. Czy to jedyne możliwe rozwiązanie - nie wiem, nie mam u nich konta i się nad tym nie zastanawiam.arturd pisze:Przypomnę stwierdzenie: (TP trafione w punkt 166460 i nie zamknięte.)*
To nie jest fakt, tylko Twoja fantazja. Odpowiedź już padła - cena minęła Twój TP o 0.1 pipsa, jeśli nie umiesz się pogodzić z własnymi porażkami i przerzucasz odpowiedzialność za nie na innych to proponuje zakończyć działalność na giełdzie - nie wróży to dobrze dla Twoich pieniędzy.arturd pisze:Ponawiam po raz kolejny, stwierdzam fakt: TP trafione w punkt 166460 i nie zamknięte.
Panie Arturze, przykro mi że poczuł się Pan dotknięty moimi wyjaśnieniami, choć przyznam że nie widzę do tego żadnego powodu. Ponieważ jestem tu w (dość częstym w mojej pracy) konflikcie pomiędzy faktami a złotą zasadą "Klient ma zawsze rację", podobnie jak Pan kończę temat.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ
co się dzieje z bossąfx.
nie można się zalogować na rachunek.
w poprzedni poniedziałek było to samo.
nie można się zalogować na rachunek.
w poprzedni poniedziałek było to samo.
Mogę tylko napisać że oba serwery działają poprawnie i logowanie jest możliwe. Tradycyjnie zapraszam do kontaktu z Wydziałem Obsługi Klientów, spróbujemy pomóc w tym konkretnym przypadku.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ
a teraz nie mogę się przelogować z konta demo na konto real.s_zadora pisze:Mogę tylko napisać że oba serwery działają poprawnie i logowanie jest możliwe. Tradycyjnie zapraszam do kontaktu z Wydziałem Obsługi Klientów, spróbujemy pomóc w tym konkretnym przypadku.
bo nie widzi tego konta.
co wy wyprawiacie ?
-- śr 02-04-2014, 13:43 --
już wszystko jest okslaweeek pisze:a teraz nie mogę się przelogować z konta demo na konto real.s_zadora pisze:Mogę tylko napisać że oba serwery działają poprawnie i logowanie jest możliwe. Tradycyjnie zapraszam do kontaktu z Wydziałem Obsługi Klientów, spróbujemy pomóc w tym konkretnym przypadku.
bo nie widzi tego konta.
co wy wyprawiacie ?
Ile można trzymać otwartą pozycję?
Jeżeli rok to kiedy będzie zamknięta pozycja która była otwarta np. 05.04.2013 o godz. 12.15.36 ? Chodzi mi o dokładną datę i czas.
Jeżeli rok to kiedy będzie zamknięta pozycja która była otwarta np. 05.04.2013 o godz. 12.15.36 ? Chodzi mi o dokładną datę i czas.
Rokmzyska pisze:Ile można trzymać otwartą pozycję?
Pozycja będzie zamknięta ostatniego dnia roku trwającego od jej otwarcia, po cenie zamknięcia dnia. W tym przypadku będzie to 4 kwietnia po cenie zamknięcia rynku (godzina zależna od instrumentu).mzyska pisze:Jeżeli rok to kiedy będzie zamknięta pozycja która była otwarta np. 05.04.2013 o godz. 12.15.36 ? Chodzi mi o dokładną datę i czas.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ
- kaktus3000
- Gaduła
Można prosić o dokładną informację po co usuwacie aktywną pozycję, przecież pobieracie swapy, więc jaki jest cel takiego działania???s_zadora pisze:Rokmzyska pisze:Ile można trzymać otwartą pozycję?Pozycja będzie zamknięta ostatniego dnia roku trwającego od jej otwarcia, po cenie zamknięcia dnia. W tym przypadku będzie to 4 kwietnia po cenie zamknięcia rynku (godzina zależna od instrumentu).mzyska pisze:Jeżeli rok to kiedy będzie zamknięta pozycja która była otwarta np. 05.04.2013 o godz. 12.15.36 ? Chodzi mi o dokładną datę i czas.