BOSSAFX

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
3
9%
Poza paroma minusami są ok
9
28%
Przeciętny
7
22%
Mają wiele wad
5
16%
Stanowczo odradzam
8
25%

Liczba głosów: 32

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

Re: BOSSAFX

Nieprzeczytany post autor: s_zadora »

mzyska pisze:Czy istnieje możliwość ,żeby bossa wprowadziła lirę Turecką do mikrolotów?
Nie planujemy na razie dodawania instrumentów do oferty mikro.
bankroot pisze:Jeżeli ktoś ma ochotę obejrzeć sobie listę osób zalogowanych na webinaria BOSia (wraz z ich mailami notabene), to proponuję wpaść na właśnie trwający webinar o.m.c. dra Pietrzycy
To błąd prowadzącego związany z nieprawidłowym ustawieniem aplikacji do transmisji, za który zainteresowane osoby mogę tylko przeprosić oraz zapewnić że nie jest to zwykły stan rzeczy w przypadku naszych szkoleń internetowych. Dopilnujemy aby podobne błędy nie występowały w przyszłości.
pawb pisze:Ale demo u mnie nie działa od rana, a jak u was ?.
Potwierdzam że dziś rano wystąpiła krótkotrwała przerwa w dostępie do serwera demo. Serwery real pracowały bez przerw.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ

rem
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rem »

s_zadora pisze:
pawb pisze:Ale demo u mnie nie działa od rana, a jak u was ?.
Potwierdzam że dziś rano wystąpiła krótkotrwała przerwa w dostępie do serwera demo. Serwery real pracowały bez przerw.
Demo nie działało co najmniej od niedzieli, od godz 23 do poniedziałku, godz. 8:20. Jeśli to jest "krótkotrwała" przerwa, to ciekaw jestem, ile trwałaby, ujmując w tych kategoriach, "dłuższa" przerwa ? :)

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

rem pisze:Demo nie działało co najmniej od niedzieli, od godz 23 do poniedziałku, godz. 8:20
Jeśli ma Pan na myśli serwer to jest to nieprawda. Serwer demo pracował normalnie od otwarcia rynku w niedzielę do dzisiejszego poranka. Wznowienie pracy rzeczywiście miało miejsce ok. 8:20. Jeśli chodzi o aplikację kliencką demo - mogło tak być (z powodów niezależnych od nas).
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ

Awatar użytkownika
nufnuf
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: nufnuf »

Panie Sebastianie, czy to prawda że ograniczacie dostęp do MT4 za pośrednictwem hasła inwestora (tylko do podglądu)?
Takie sugestie pojawiły się na tym forum, w innym wątku.

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

Nieprawda.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ

kosinho
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: kosinho »

Czy wysyłacie już pity za 2013 rok?

trav
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: trav »

kosinho pisze:Czy wysyłacie już pity za 2013 rok?
Pit za 2013 rok jest do pobrania po zalogowaniu do konta w formie dokumentu pdf.
Czy spadamy, czy rośniemy to jesteśmy zarobieni.

Damar
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Damar »

Coś wydaje mi się że platforma BOSSAFX strzeliła sobie w stopę najnowszym oprogramowaniem MT4 mianowicie zmienione zostały miejsca gdzie są przechowywane wskaźniki i roboty nie tam gdzie dotychczas w katalogu platformy BOSSAX/ niby nie jest to problemem bo wiedząc gdzie się obecnie one znajdują można je tam wgrać, jednak problem pojawia się gdy instalujemy wskaźniki lub roboty które same wgrywają sobie różne pliki do różnych katalogów. Wgrywane jest to w standardowe miejsca gdzie poprzednio widziała je platforma. Obecnie po ich wgraniu platforma ich nie widzi. Przykładem jest to wskaźnik Pattern Recognizer oferowany prze DM BOŚ niestety nie działa muszą być w nim zmienione miejsca instalacji plików. Osobiście mnie to nie zadowala i będę musiał zmienić platformę, mam nadzieję że inne nie zrobią tej głupoty.

hhhllllh
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hhhllllh »

ale to jest updejt MT wszyscy tak maja, dopisz do skrotu na pulicie /portable i wtedy bedzie czytala z folderu gdzie masz zainstalowanego mt. Też miałem ten problem dopiero znajomy powiedział co i jak a wystarczy czytac FAQ u brokerów bo tam wszystko pisze :564: .

Panie Sebastianie, czemu ograniczacie dostęp na haśle do podglądu ?
nufnuf pisze:Przedstawiciel Bossy zaprzeczył, jakoby ograniczali podgląd do rachunków w MT4.
Spokojnie można udostępniać.

A gdzies napisałem, że ograniczają. jednak każde zalogowanie przez gościa wylogowuje mnie z rachunku. Z Bogiem sprawa, gdybym mógł zalogować się ponownie z poziomu platformy. Ale niestety musze to zrobic przez stronne WWW, zalogowac się na konto i tam jest specjalna funkcja "doblokuj BOSSA FX". Dopiero wtedy platforma rusza. Praktycznie uniemozliwia to trading przy kiljudziesięciu osobach. A jak znajdzie sie jeszcze ktos złośliwy, któ co chwila będzie sie logował.
Adrianoforex pisze:To może spytaj Pana Sebastiana czemu rozłącza platformę? :D :D :D

może się pan odnieść do tego co ten człowiek pisze, są to bzdury i urojenia czy faktycznie taka jest u was procedura ochronna ?

luxtorpeda

Nieprzeczytany post autor: luxtorpeda »

hhhllllh pisze:może się pan odnieść do tego co ten człowiek pisze, są to bzdury i urojenia czy faktycznie taka jest u was procedura ochronna ?
Na poprzedniej stronie tego tematu masz odpowiedź na to pytanie.
hhhllllh pisze:Panie Sebastianie, czemu ograniczacie dostęp na haśle do podglądu ?
Jaki jest sens zadawania pytania zawierającego odpowiedź (zresztą błędną)?

ODPOWIEDZ