Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
uciekinier
Pasjonat
Pasjonat

Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Nieprzeczytany post autor: uciekinier »

mmsuits pisze:Proste pytanie :
Znacie jakaś alternatywę dla Armady ?
Nie chodzi mi o stricte te same warunki , ale zbliżone ?
Pokusił bym się o stwierdzenie że Admiral lub LMAX ma podobne spredy, realizacje tranzakcji, lecz... inny lewar
(mniejszy) i swapy są w Armadzie chyba najlepsze ze wszystkich broków. Ale dołączam się do pytania, "Znacie jakaś alternatywę dla Armady ?" Też bym zmienił broka na takiego który ma choćby Cypryjską licencje i warunki Armady.
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka

Awatar użytkownika
rh-fx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rh-fx »

A może Pepperstone.
Ale to już inny temat.
- Co ja tutaj robię ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

bfx pisze:Witam. Dalo by sie cos zrobic z wykresami na demo. Na niektorych parach swieczki zaczynaja sie 5 minut po pelnej godzinie.
Możesz mi napisać na PW o które dokładnie instrumenty chodzi? Wstępnie przejrzałem na demie główne pary i wygląda na to, że jest normalnie.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
JUN
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: JUN »

Możecie sprawdzić wskaźnik spreadu na waszej stronie? Bo chyba coś jest nie tak.

Awatar użytkownika
silveRbull
Pasjonat
Pasjonat

Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Nieprzeczytany post autor: silveRbull »

Witam

Wygląda na to, że deponowanie oraz ubezpieczenie depozytów w przypadku rachunków forex jest podobne u innych brokerów i nieodbiega od formy w jaki sposób robi to Armada. Np. WHSELVINVEST deponuje depozyty w dwóch bankach. Albo niemieckim, albo w luksemburskim. Przy czym w niemieckim ubezpieczenie jest na 100.000 a luksemburskim na 50.000. Tutaj prowadzenie rachunków jest bezpłatne. Inaczej tylko wygląda to w przypadku rachunków futures.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
molmomas
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: molmomas »

armada wymiata i jest the best
Money flow.
"pips to the people"

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

Są jakieś widoki na CFD na indeksy w Armadzie?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

JUN pisze:Możecie sprawdzić wskaźnik spreadu na waszej stronie? Bo chyba coś jest nie tak.
Nie wiem jak wczoraj ale teraz działa - sprawdź. Może coś chwilowo było skopane.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: NieBedeSpamowal »

O co chodzi z tym kontem rzeczywistym powitalnym 50zł ?:P trzeba swoje dopłacic czy dostaje się za darmo i mozna je później wypłacić ;D
jakis ziomek pisze:Ostatnia "promocja" Armady polega na tym, że otwierasz u nich tzw. "konto powitalne", Armada wpłaca na nie 50 zł i możesz tym spekulować. Jak stracisz - nie ma problemu. Jak zarobisz - też właściwie nie. Poza tym, że w przypadku zysku wypłacić możesz nie więcej niż 100 zł (choćbyś zarobił i tysiące) i to pod warunkiem otwarcia realnego rachunku, wpłacenia na niego minimum 300 zł i zrobienia obrotu w wysokości 4 lotów. I tu ciekawostka, bo obrót do prowizji liczy się podwójnie (otwarcie 0,5 i zamknięcie 0,5 to opłata za 1 lot), natomiast do "promocji" pojedynczo: otwarcie 0,5 i zamknięcie 0,5 to obrót 0,5 lota ;)

Otworzyłem sobie dla zabawy takie "konto powitalne", w kilka dni z 50 zł zrobiłem ponad 200 zł. Gram na innych instrumentach u innego brokera, to nie bardzo chciałem to ciągnąć i zaproponowałem przekazanie tej kwoty na cel charytatywny. Armada odmówiła, więc otworzyłem transaksję stratną i przetraciłem te pieniądze :).

Śmieszny konkurs

JEST JAKIS INNY STP BROKER OD 300ZŁ?xD 300ZŁ? Wy się boicie stracic swój kapitał?;p pfff dobry broker, mozna tylko zarobić :D

o co chodzi z terminem "poślizgi na korzyść klienta" :D
http://www.armadamarkets.pl/trader-miesiaca/
Genialna reklama :P

JAK WYGLĄDA ROZLICZENIE Z URZĘDEM SKARBOWYM? ADMIRAL MARKETS TO WYLICZA NAWET CO I JAK TYLE, ZE NIE WYSYŁA :P A ONI? TRZEBA ROZLICZAĆ SIĘ Z US?:D

Jak to mozliwe, ze mają takie rewelacyjne spready ;p

Mlody22
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Mlody22 »

Witam, mam mały problem z zalożeniem rachunku demo gdy wypełniam wszystkie pola klikam dalej wyskakuje mi takie okienko ( nr1) klikam dalej i wyskakuje (nr2) i dalej nic. O co tu chodzi???
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ODPOWIEDZ