Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Nieprzeczytany post autor: NieBedeSpamowal »

Mlody22 pisze:Witam, mam mały problem z zalożeniem rachunku demo gdy wypełniam wszystkie pola klikam dalej wyskakuje mi takie okienko ( nr1) klikam dalej i wyskakuje (nr2) i dalej nic. O co tu chodzi???
Ja przed chwilą założyłem konto demo i było wporządku wiec nie wydziwiaj, zrób format pcta i będzie działać :D

To tak...

Podobno są połączeni z Lmax stąd takie szybkie egzekucje zleceń ale ostatnio coś im się pogorszyło do 3 sekund + moje środki w ich banku nie są bezpieczne + duże poślizgi + nawet an forexfactory piszą, ze ich działalność jest na pół gwizdka i to tyle co wyczytałem a no i kontakt z suportem online czy poprzez emial tez z opinnii nie wypada najlepiej a to chyba najwazniejsze. Tyle, ciekawy broker do przetestowania, nie trzeba duzo wpłacać przeciez zeby miec STP :P

reave
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: reave »

Witam,
Chciałbym prosić o informacje użytkowników konta Exchange czy prowizja 0,18% na walutach to całość prowizji tzn. otwarcie i zamkniecie transakcji czy całość to 2x 0,18%.
Z góry dzięki za informacje lub linka na postawione pytanie.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

NieBedeSpamowal pisze:O co chodzi z tym kontem rzeczywistym powitalnym 50zł ?:P trzeba swoje dopłacic czy dostaje się za darmo i mozna je później wypłacić ;D
Regulamin konta powitalnego jest opisany na stronie Armady. Ja traktowałbym to jako konto demonstracyjne z realnymi środkami. Dzięki niemu można zobaczyć sobie jak odbywa się handel, a jeśli spełnimy przy tym warunki promocji to te kilka zł wpadnie nam do kieszeni. Nie jest to forma konkursu ;).
NieBedeSpamowal pisze: o co chodzi z terminem "poślizgi na korzyść klienta" :D
O to, że poślizgi mogą występować zarówno na SL, jak i na TP.
NieBedeSpamowal pisze: JAK WYGLĄDA ROZLICZENIE Z URZĘDEM SKARBOWYM? ADMIRAL MARKETS TO WYLICZA NAWET CO I JAK TYLE, ZE NIE WYSYŁA :P A ONI? TRZEBA ROZLICZAĆ SIĘ Z US?:D
Wygląda tak jak w przypadku każdego innego zagranicznego brokera. Szczegóły są na stronie Armady:
http://www.armadamarkets.pl/wskazowki/
Punkt 8.

Co do egzekucji 3 sekund to myślę, że jeśli byłby to problem globalny (występujący u wszystkich) to ten wątek już by tutaj wrzał :). Narzekania na poślizgi występują w każym wątku brokera STP/ECN... A co do supportu to może mowa o angielskim, bo polski działa całkiem sprawnie ;).
Mlody22 pisze:Witam, mam mały problem z zalożeniem rachunku demo gdy wypełniam wszystkie pola klikam dalej wyskakuje mi takie okienko ( nr1) klikam dalej i wyskakuje (nr2) i dalej nic. O co tu chodzi???
Hm pierwszy raz się spotykam z takim błędem. Może lepiej przeinstaluj platformę.
reave pisze:Witam,
Chciałbym prosić o informacje użytkowników konta Exchange czy prowizja 0,18% na walutach to całość prowizji tzn. otwarcie i zamkniecie transakcji czy całość to 2x 0,18%.
Z góry dzięki za informacje lub linka na postawione pytanie.
Prowizja u brokerów STP i ECN pobierana jest od wartości transakcji i zależy od obrotu. Płacisz więc raz za otwarcie i drugi raz za zamknięcie (łącznie to obrót). U wszystkich brokerów wygląda to tak samo.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

Raposo grasz u nich? reklamujesz ich :D a co jeśli zawieszą swoje usługi ;p Otworze u nich konto na pewno bo mają świetne warunki + niska wymagana wpłata + mikroloty przy stp :D bajer na maxa a zyski mozna wypłacać i się zabezpieczać ;D Na forex factory mają słabą opinie, ciągnie się za nimi wiele błędów i niejasnoci. Nie grałem wiec nie wiem, spróbuje to się przekonam ;p

ISTNIEJE INNY STP od 300zł ?:D Mikroloty :D
Admiral Markets ma w swojej ofercie ecn od 5 tysięcy ale podobno jak pogadasz to zrobią Ci go za 2koła ;D

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Z rankingami/opiniami jest tak, że każdy ma własną. Gdzie nie zajrzysz to wniosek będzie inny, np.:
http://www.myfxbook.com/reviews/brokers/9,1

Idealny broker, który zadowalałby wszystkich nie istnieje. Dlatego najlepiej oceniać ofertę firmy zawsze przez pryzmat własnych potrzeb.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
psV
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: psV »

Nowe widełki spreadów, niestety zmiana na gorsze:

Instrument Maximum spread in pips
AUDCAD 9.9
AUDCHF 9.9
AUDJPY 9.9
AUDNZD 11
AUDUSD 4.9
CADCHF 9.9
CADJPY 9.9
CHFJPY 9.9
EURAUD 9.9
EURCAD 9.9
EURCHF 9.9
EURCZK 9.9
EURJPY 9.9
EURNZD 14.9
EURUSD 9.9
GBPAUD 9.9
GBPCAD 9.9
GBPCHF 9.9
GBPJPY 9.9
GBPNZD 14.9
GBPUSD 9.9
NZDCAD 14.9
NZDCHF 14.9
NZDJPY 9.9
NZDUSD 9.9
USDCAD 9.9
USDCHF 9.9
USDJPY 9.9

NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

psV pisze:Nowe widełki spreadów, niestety zmiana na gorsze:

Instrument Maximum spread in pips
Przy danych wiadomo, ze mogą się zmienić i będą większe poślizgi.

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

dosłownie przed chwilą wyłapałem bardzo ciekawy błąd na wykresie (demo) :) cena dosłownie przeskoczyła o 2 świeczki i zaczęła się formować dopiero na 3 :D bardzo to ciekawe i zastanawiam się co mogło to spowodować gdyż spotkałem się z czymś takim po raz pierwszy :P
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
SuperFOREX
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: SuperFOREX »

NieBedeSpamowal pisze:ISTNIEJE INNY STP od 300zł ?:D Mikroloty :D
NDD w FXCM jest dostepny obecnie od 50 USD. Są microloty.
Spready niestety raczej spore, ale to duży broker regulowany w UK i USA. Coś za coś :-)

Grabarz
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Grabarz »

Witam
konto zalozylem w zeszly piatek i chcialem odrazu grac.
Dlatego przelałem na konto 900 zl ale niestety bylo juz po 14 wiec przelew nie dotarl tego dnia.
Niestety przelew nie dotarl jeszcze do dzisiaj czyli do poniedzialku 31.03.2014
czy mogłby mi ktoś powiedziec dlaczego.
pozdrawiam

ODPOWIEDZ