NieBedeSpamowal pisze:O co chodzi z tym kontem rzeczywistym powitalnym 50zł ?:P trzeba swoje dopłacic czy dostaje się za darmo i mozna je później wypłacić ;D
Regulamin konta powitalnego jest opisany na stronie Armady. Ja traktowałbym to jako konto demonstracyjne z realnymi środkami. Dzięki niemu można zobaczyć sobie jak odbywa się handel, a jeśli spełnimy przy tym warunki promocji to te kilka zł wpadnie nam do kieszeni. Nie jest to forma konkursu

.
NieBedeSpamowal pisze:
o co chodzi z terminem "poślizgi na korzyść klienta"

O to, że poślizgi mogą występować zarówno na SL, jak i na TP.
NieBedeSpamowal pisze:
JAK WYGLĄDA ROZLICZENIE Z URZĘDEM SKARBOWYM? ADMIRAL MARKETS TO WYLICZA NAWET CO I JAK TYLE, ZE NIE WYSYŁA
A ONI? TRZEBA ROZLICZAĆ SIĘ Z US?:D
Wygląda tak jak w przypadku każdego innego zagranicznego brokera. Szczegóły są na stronie Armady:
http://www.armadamarkets.pl/wskazowki/
Punkt 8.
Co do egzekucji 3 sekund to myślę, że jeśli byłby to problem globalny (występujący u wszystkich) to ten wątek już by tutaj wrzał

. Narzekania na poślizgi występują w każym wątku brokera STP/ECN... A co do supportu to może mowa o angielskim, bo polski działa całkiem sprawnie

.
Mlody22 pisze:Witam, mam mały problem z zalożeniem rachunku demo gdy wypełniam wszystkie pola klikam dalej wyskakuje mi takie okienko ( nr1) klikam dalej i wyskakuje (nr2) i dalej nic. O co tu chodzi???
Hm pierwszy raz się spotykam z takim błędem. Może lepiej przeinstaluj platformę.
reave pisze:Witam,
Chciałbym prosić o informacje użytkowników konta Exchange czy prowizja 0,18% na walutach to całość prowizji tzn. otwarcie i zamkniecie transakcji czy całość to 2x 0,18%.
Z góry dzięki za informacje lub linka na postawione pytanie.
Prowizja u brokerów STP i ECN pobierana jest od wartości transakcji i zależy od obrotu. Płacisz więc raz za otwarcie i drugi raz za zamknięcie (łącznie to obrót). U wszystkich brokerów wygląda to tak samo.