BO & FBO
Re: BO & FBO
To dobrze. Coś takiego jeszcze znalazłem. Czerwona linia to ZL D1. Co myślisz o tym?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"
Zobaczymy co zrobią ale miejsce jest OK wg mnie.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
Jestem w tym gbpchf. Audusd zbliża się do oczekującego sell. Jeszcze takie coś.
No i dupa. 2xsl i raz BE. Chyba trzeba poczekac na solidne momentum po FBO. Spróbuje jeszcze tak 

Są BO, jest fbo, jest momentum. Pozycja podzielona na pół, dwa TP.
Widzę że my wręcz identycznie patrzymy w tej chwili na rynek, też to chce rozegrać, ale liczę na sporo lepszą cenę wejścia (być może jej nie odstane) ale jakoś się z tym pogodzębfx pisze:Są BO, jest fbo, jest momentum. Pozycja podzielona na pół, dwa TP.

Byle do TP CI poszło:)
Ja myślę, że TP1 jednak jak najbardziej realne. TP 2 bym miał trochę niżej na tej kresce gdzie ekstremum ale trzeba obserwować. Patrząc ostatnio na tą parę to raczej mamy trend up więc trzeba się liczyć że dużo osób może szukac po korekcie lepszej ceny wejścia na up. Ja nie mogę trochę przeboleć wczoraj gbp/aud pisałem o sell po tym FBO na BO i dalszej jeździe w dół natomiast na mniejszych interwałach trochę chciałem przyskalpować i nie udało się i potem mnie to rozstroiło. Ale nic w sumie zrobili to co bym chciał ale po raz kolejny beze mnie
.
bfx te wczorajsze gbp/chf zobacz coś tam kotłują. Nie dałeś rady ale ogólnie zobacz nie robili niższego dołka ale też HH. Więc taka konsola natomiast dzisiaj lekko wybili, jakaś szansa była na wyjści na plus lub zero na tych trejdach.
Jeżeli chodzi o usd uważać wieczorem trzeba bo jakaś straszna ilość danych wieczorem.

bfx te wczorajsze gbp/chf zobacz coś tam kotłują. Nie dałeś rady ale ogólnie zobacz nie robili niższego dołka ale też HH. Więc taka konsola natomiast dzisiaj lekko wybili, jakaś szansa była na wyjści na plus lub zero na tych trejdach.
Jeżeli chodzi o usd uważać wieczorem trzeba bo jakaś straszna ilość danych wieczorem.
Audusd doszli do TP2, szkoda że wyszedłem przed danymi 
obecnie: AUDJPY, wykres H4

obecnie: AUDJPY, wykres H4
no szkoda
ciekawe jak tam Damfry udało się wejść po lepszej cenie?
bfx wiesz ja też siedzę w aud/jpy

bfx wiesz ja też siedzę w aud/jpy

To jest nas co najmniej dwoje
Właśnie się zastanawiam czy nie wyjśc z tego. Nie ładnie się zatrzymali na ZL H1. Na razie trzymam jeszcze.
Obserwuje GBPCAD, tak jakby nie chcieli iśc do góry a mamy 2 ładne BO na dole. Czekam na jakieś momo down.
GBPUSD właśnie zrobili FBO na dziennym minimum, może byc korekta po wczorajszym zjeździe. Jak zamkną ładnie to H1/H4 to może się skuszę.

Obserwuje GBPCAD, tak jakby nie chcieli iśc do góry a mamy 2 ładne BO na dole. Czekam na jakieś momo down.
GBPUSD właśnie zrobili FBO na dziennym minimum, może byc korekta po wczorajszym zjeździe. Jak zamkną ładnie to H1/H4 to może się skuszę.