ZielonaMgielka pisze:Wasze dywagacje na temat gieldy to miod na moje uszy
NIe mysleliscie o tym zeby zalozyc wspolnie Hedge fund ?
Wzbudzasz zazdrosc Adrian.... Pisze sie "Photoshopie" tak na przyszloscAdrianoforex pisze:ZielonaMgielka pisze:Wasze dywagacje na temat gieldy to miod na moje uszy
Już nie musimy.![]()
![]()
Kimkolwiek ładnie wyszedłeś z kłopocików. Amatorzy nie wierzą.
![]()
ALe najlepszy tekst jeszcze jednego watpiącego to, że konto podpięte pod ff tez mam demo a wpłaty i wypłaty to robię na fotoshopie. Niexli są. Boli niektórych, że ktos zarabia pieniądze.
![]()
![]()
Masz na myśli te 80 zł? O te pieniądze ci chodzi?Adrianoforex pisze:Boli niektórych, że ktos zarabia pieniądze.![]()
![]()
Hi hi hi dzięki. Fakt nawet nie wiem jak to powinno sie pisać a co dopiero używać. A tobie polecam lekturę netykiety.ZielonaMgielka pisze:Wzbudzasz zazdrosc Adrian.... Pisze sie "Photoshopie" tak na przyszloscAdrianoforex pisze:ZielonaMgielka pisze:Wasze dywagacje na temat gieldy to miod na moje uszy
Już nie musimy.![]()
![]()
Kimkolwiek ładnie wyszedłeś z kłopocików. Amatorzy nie wierzą.
![]()
ALe najlepszy tekst jeszcze jednego watpiącego to, że konto podpięte pod ff tez mam demo a wpłaty i wypłaty to robię na fotoshopie. Niexli są. Boli niektórych, że ktos zarabia pieniądze.
![]()
![]()
Ramzes pisze:Masz na myśli te 80 zł? O te pieniądze ci chodzi?Adrianoforex pisze:Boli niektórych, że ktos zarabia pieniądze.![]()
![]()
Od ciebie wszystko odbija sie jak od scianyAdrianoforex pisze: Hi hi hi dzięki. Fakt nawet nie wiem jak to powinno sie pisać a co dopiero używać. A tobie polecam lekturę netykiety.W internetowej pisaninie nie powinno się zwracać uwagi innemu użytkownikowi na błędy.
Hahaha, trzeba mieć tupet kolego i to nie lichy, zwracać uwagę innemu userowi gdy ten wytyka błędy w pisowni (o ADHD już wiemy, zapewne zaraz się dowiemy o dysleksjiAdrianoforex pisze: Hi hi hi dzięki. Fakt nawet nie wiem jak to powinno sie pisać a co dopiero używać. A tobie polecam lekturę netykiety.W internetowej pisaninie nie powinno się zwracać uwagi innemu użytkownikowi na błędy.
cajto pisze:Hahaha, trzeba mieć tupet kolego i to nie lichy, zwracać uwagę innemu userowi gdy ten wytyka błędy w pisowni (o ADHD już wiemy, zapewne zaraz się dowiemy o dysleksjiAdrianoforex pisze: Hi hi hi dzięki. Fakt nawet nie wiem jak to powinno sie pisać a co dopiero używać. A tobie polecam lekturę netykiety.W internetowej pisaninie nie powinno się zwracać uwagi innemu użytkownikowi na błędy.
), gdy samemu rzuca się błotem w innych twierdząc, że jest się w posiadaniu miażdżących dowodów lada dzień mających ujrzeć światło dzienne. Co było potem - tradycyjnie, żenada...
Wątek w OT, więc można się trochę poudzielać zgodnie z wytycznymi działu w chwilach wolnych od tradingu. Oczywiście na DEMO, przecież jeśli Adrian mówi, to tak jest