Można też gadać? Bo widzę, że Kimkolwiek sie do mnie odezwał.
A jakbym chciał tez kogoś subskrybować to jak to mam zrobić koledzy?

A w jakichś statystykach globalnych będę uchwytny?

Abym nie zapomniał. Kwota początkowa na FF to 7777 zł.

Adrianoforex pisze:Lucek wielkie dzięki za pomoc. W razie czego będę jeszcze pytał.
-- Dodano: 28 lut 2014, 15:54 --
Ten edek kupiony w trakcie dwóch pozycji na franku to błąd manualny z tabletka.Kimkolwiek oczywiście miała to być kolejna pozycja na franku.franku stąd zamknięcie na minusie.franku
-- Dodano: 28 lut 2014, 17:16 --
E coś oszukują na tym FF. Wpłacone było 7777 zł. Taka była kwota startowa. Powiększyło sie o ponad 80 zł a tymczasem stopę zwrotu pokazują na poziomie 0,6% albo 0,9%. ktoś wie o co chodzi?
Przykładałem linijkę do lapka i coś tam chyba rośnieJones pisze:jednak jaja se robisz ta jak kim
teraz wpłaty wypałaty taa dobra sciema
moim zdanie marca nie wytrzymasz
Rośnie, rosnie ale system juz trzeszczy. Tak na prawde jak pisałem wcześniej prawdziwy trading zacznie sie z poczatkiem kwietnia, kiedy wszystkie rehabilitacje będą już zakończone. Kwota wpłacana jest zawsze takiej samej wielkości jak poprzednio wypłacana. Start od szczęśliwych 7777 zł. Zacząłem wcześniej bo Leonardo mnie namówił, by juz ruszyć.Ramzes pisze:Przykładałem linijkę do lapka i coś tam chyba rośnieJones pisze:jednak jaja se robisz ta jak kim
teraz wpłaty wypałaty taa dobra sciema
moim zdanie marca nie wytrzymasz
Przestań się czepiać zazdrośniku
Ok. TO twój punkt widzenia. Ja ma swój i będę postępował zgodnie z moimi założeniami. gdy wcześniej pokazywałem screeny ze statemant to też było źle. Dziennik jest dla mnie, by coś sobie tam powklejać. A FF dla ludzi. jednak po twoim FF i po swoim widzę już że niestety nie jest to doskonałe narzędzie. Moze jeszcze myfxbooka podepnę. Jak mniemam ta twoja duża stopa zwrotu to raczej błąd w ksiegowaniu? Czy sie mylę?Jones pisze:no dobra każdy ma swoje zasady
dla mnie jest niedorzeczne takie wpłacanie i wypłacanie
jak ja bym miał tak robić to więcej czasu bym siedział na przelewach niż tradingu
a co to za problem nie handlować wyłączyć notowania i już
a teraz do tych Twoich barwnych opowieści i rzekomego kapitału
ni jak się to ma do drżenia z nerwów bo mnie poniesie i zrobie transakcje
jeszce sie pomyle i strace 100zł daj spokój
ja nie mam samochodu i telewizora i jakoś nie mam z tym problemu