Stabilny portfel "konika"

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
Leonardo
Pasjonat
Pasjonat

Re: Stabilny portfel "konika"

Nieprzeczytany post autor: Leonardo »

Adrianoforex pisze:jeśli nie będę w trakcie otwartego trejdu to przed 17 wycofuje kasę z konta
Że jak jedna transakcja i już się zwijać myślisz?
Jeszcze takie pytanie co do środków jednak nie grasz za 10k tylko 7 797,-- ??

Mi też coś w końcu wyszło i trochę pips wpadło :D
yeap.PNG
Pozdrawiam,
Leo
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Najważniejsze nie jest to, co robisz, ale to, jak to robisz."
"Dokładnie wiedz czego szukasz, łatwiej będzie znaleźć."
"Pomyśl, zanim pomyślisz."

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cajto »

Odnosząc się do Twojej odpowiedzi na mój post - kompletnie mylisz pojęcia.
Czym innym jest odniesienie sukcesu na niwie finansowej, a czym innym zaliczenie porażki jako człowiek pozbawiony kultury osobistej. Można być człowiekiem majętnym i kulturalnym zarazem, no ale wtedy trzeba być skromnym... nie, to zdecydowanie nie dla Ciebie :lol:
Chwalenie się, że jest się burakiem i pisanie w stylu: "tak, tak, jestem burakiem ale popatrz ile osiągnąłem - mam to, to i tamto, aha, jeszcze to też jest moje, a ty co masz?" - żenada.
Wypisywanie publicznie ile kasy przeznacza się na cele charytatywne - żenada. Wspierasz z potrzeby serca, czy dla poklasku?

Nie gram na demo, Twoje wyniki nie robią na mnie absolutnie żadnego wrażenia (są średnie), mam tylko jednego nicka i nie mam zamiaru nikomu niczego udowadniać, bo dla mnie jest to strata czasu (uprzedzam Twoją odpowiedź w stylu "to pokarz / wklej / podepnij).

Pierwszy dziennik w OT - dla większości byłby to wstyd, dla Ciebie zdaje się nobilitacja...

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Szwajcar »

Brawo Adriano :clap: .
Graj śmiało. Wszyscy są ciekawi jak to się właściwie robi 8) .

Jak widzę
Unrealized
zakryte, żeby nie kłuło w oczy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

cajto
Tu nie ma gentelmenów, tu obracamy kasą. A, że ktoś od czasu do czasu pokaże coś więcej, to i zazdrośników ściska :d .
Adriano ma zdrowe podejście, chcesz dyskutować to pokaż co jesteś wart, a nie moralizowanie bezsensowne.
Ostatnio zmieniony 27 lut 2014, 15:57 przez Szwajcar, łącznie zmieniany 1 raz.
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

cajto pisze:Odnosząc się do Twojej odpowiedzi na mój post - kompletnie mylisz pojęcia.
Czym innym jest odniesienie sukcesu na niwie finansowej, a czym innym zaliczenie porażki jako człowiek pozbawiony kultury osobistej. Można być człowiekiem majętnym i kulturalnym zarazem, no ale wtedy trzeba być skromnym... nie, to zdecydowanie nie dla Ciebie :lol:
Chwalenie się, że jest się burakiem i pisanie w stylu: "tak, tak, jestem burakiem ale popatrz ile osiągnąłem - mam to, to i tamto, aha, jeszcze to też jest moje, a ty co masz?" - żenada.
Wypisywanie publicznie ile kasy przeznacza się na cele charytatywne - żenada. Wspierasz z potrzeby serca, czy dla poklasku?

Nie gram na demo, Twoje wyniki nie robią na mnie absolutnie żadnego wrażenia (są średnie), mam tylko jednego nicka i nie mam zamiaru nikomu niczego udowadniać, bo dla mnie jest to strata czasu (uprzedzam Twoją odpowiedź w stylu "to pokarz / wklej / podepnij).

Pierwszy dziennik w OT - dla większości byłby to wstyd, dla Ciebie zdaje się nobilitacja...
Mam gorącą prośbę albo od teraz merytorycznie aalbo na pw. Nie bredz że zrobiłeś kiedykolwiek ponad 1500% w niespełna 4 miechy . Co do wspierania potrzebujących wspieram bo sam kiedyś wsparcie otrzymałem. Nie jesteś w stanie zrozumieć moje motywacji. A to że grasz na demo to fakt.

-- Dodano: 27 lut 2014, 16:00 --
Szwajcar pisze:Brawo Adriano :clap: .
Graj śmiało. Wszyscy są ciekawi jak to się właściwie robi 8) .

Jak widzę
Unrealized
zakryte, żeby nie kłuło w oczy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

cajto
Tu nie ma gentelmenów, tu obracamy kasą. A, że ktoś od czasu do czasu pokaże coś więcej, to i zazdrośników ściska :d .
Adriano ma zdrowe podejście, chcesz dyskutować to pokaż co jesteś wart, a nie moralizowanie bezsensowne.
Zakryte, zakryte bo dotyczyło strategii opartej na macd w połączeniu z pa. A jak będę codziennie wpłacał i wypłacał to będzie miało to jakiś wpływ na statystyki?

-- Dodano: 27 lut 2014, 16:01 --

Szwajcar a bardzo skomplikowane jest dodanie kolejnych kont do tego mojego ff?
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
lucek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: lucek »

Robisz to tak samo prosto jak przy założeniu poprzedniego konta :)
No pain, no gain

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cajto »

Adrianoforex pisze: A to że grasz na demo to fakt.
taki sam jak ten, że Wuza był współpracownikiem brokera i miałeś na to dowody :568:

Adrian, powinni stworzyć dla Ciebie nowa kategorię usera na forum - "forumowa pierdoła".
Trzym się ciepło i koś grubo, naprawdę humorystyczny to wątek :lol:

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Szwajcar »

Adrianoforex
Możesz dodać kilka. Tak samo dodajesz jak pierwsze.

Tu masz przykład np. czyjeś 4 konta.
http://www.forexfactory.com/realreason#23
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Szwajcar pisze:Adrianoforex
Możesz dodać kilka. Tak samo dodajesz jak pierwsze.

Tu masz przykład np. czyjeś 4 konta.
http://www.forexfactory.com/realreason#23

Oki dzięki. Co raz bardziej podoba mi się to ff. Chyba dobra praktyka byłoby aby każdy kto twierdzi i zarabia pod coś takiego się podpinal
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
Leonardo
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Leonardo »

Adrianoforex pisze: Oki dzięki. Co raz bardziej podoba mi się to ff. Chyba dobra praktyka byłoby aby każdy kto twierdzi i zarabia pod coś takiego się podpinal
Prosta sprawa wielu głupich sytuacji udało by się dzięki temu uniknąć, wielu pewnie w ogóle by nie było :D

A co do szkoleniowców to real za kilka lat w tył, tylko tyle że większość z nich nie ma co pokazać,
a kogoś uczyć to pierwsi :563:
"Najważniejsze nie jest to, co robisz, ale to, jak to robisz."
"Dokładnie wiedz czego szukasz, łatwiej będzie znaleźć."
"Pomyśl, zanim pomyślisz."

Awatar użytkownika
Jones
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Jones »

Adrianoforex pisze: Oki dzięki. Co raz bardziej podoba mi się to ff. Chyba dobra praktyka byłoby aby każdy kto twierdzi i zarabia pod coś takiego się podpinal
oczywiście że to by było dobrą praktyką
Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones

Zablokowany