Stabilny portfel "konika"

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Adrianoforex
Maniak
Maniak

Re: Stabilny portfel "konika"

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Ja świeżo po kontroli. Właściwie średnio raz na rok robia mi kontrolę. Dwa razy próbowali poznać FOREX i dwa razy giełdę. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Co do kont to to są subkonta, więc luz. Podobnie jak to pokazywałem wcześniej niedowiarkom jak u innego polskiego brokera można robić przelew w kilka chwil. A dla mnie to taki wentyl bezpieczeństwa by nie grać wieczorem i w nocy bo wtedy najwięcej błędów popełniałem. :mrgreen: Element samokontroli. :mrgreen: Oki czas na sen. Edek leci w twoim kierunku, powodzenia. :mrgreen:
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

do uslyszenia juto na swiezosci lepiej sie gra :)
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

Wasze dywagacje na temat gieldy to miod na moje uszy :)
NIe mysleliscie o tym zeby zalozyc wspolnie Hedge fund ?

Adrianoforex
Maniak
Maniak

ZielonaMgielka pisze:Wasze dywagacje na temat gieldy to miod na moje uszy :)

Już nie musimy. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Kimkolwiek ładnie wyszedłeś z kłopocików. Amatorzy nie wierzą. :mrgreen: :mrgreen: ALe najlepszy tekst jeszcze jednego watpiącego to, że konto podpięte pod ff tez mam demo a wpłaty i wypłaty to robię na fotoshopie. Niexli są. Boli niektórych, że ktos zarabia pieniądze. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Adrianoforex pisze:

Już nie musimy. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Kimkolwiek ładnie wyszedłeś z kłopocików. Amatorzy nie wierzą. :mrgreen: :mrgreen: ALe najlepszy tekst jeszcze jednego watpiącego to, że konto podpięte pod ff tez mam demo a wpłaty i wypłaty to robię na fotoshopie. Niexli są. Boli niektórych, że ktos zarabia pieniądze. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Wzbudzasz zazdrosc Adrian.... Pisze sie "Photoshopie" tak na przyszlosc :wink:

Awatar użytkownika
Ramzes
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Ramzes »

Adrianoforex pisze:Boli niektórych, że ktos zarabia pieniądze. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Masz na myśli te 80 zł? O te pieniądze ci chodzi?
Zarabianie na FOREX jest tak samo niebezpieczne jak próba urwania jaj tygrysowi. I najgorsze jest to, że codziennie musisz próbować mu te jaja urwać...

Adrianoforex
Maniak
Maniak

ZielonaMgielka pisze:
Adrianoforex pisze:

Wzbudzasz zazdrosc Adrian.... Pisze sie "Photoshopie" tak na przyszlosc :wink:
Hi hi hi dzięki. Fakt nawet nie wiem jak to powinno sie pisać a co dopiero używać. A tobie polecam lekturę netykiety. :mrgreen: W internetowej pisaninie nie powinno się zwracać uwagi innemu użytkownikowi na błędy. :mrgreen:

-- Dodano: 03 mar 2014, 09:52 --
Ramzes pisze:
Adrianoforex pisze:Boli niektórych, że ktos zarabia pieniądze. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Masz na myśli te 80 zł? O te pieniądze ci chodzi?

Ramzesik poczekaj, nie stresuj się. Napisałem kiedy ruszy mocniej trading a ty w gorącej wodzie kompany ("company" dla Zielonej Mgiełki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ). Od razu widać, że nie masz czego szukać na rynku FOREX z tak słabą psychiką. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Wklej swoje FF.

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Adrianoforex pisze: Hi hi hi dzięki. Fakt nawet nie wiem jak to powinno sie pisać a co dopiero używać. A tobie polecam lekturę netykiety. :mrgreen: W internetowej pisaninie nie powinno się zwracać uwagi innemu użytkownikowi na błędy. :mrgreen:
Od ciebie wszystko odbija sie jak od sciany :)

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cajto »

Adrianoforex pisze: Hi hi hi dzięki. Fakt nawet nie wiem jak to powinno sie pisać a co dopiero używać. A tobie polecam lekturę netykiety. :mrgreen: W internetowej pisaninie nie powinno się zwracać uwagi innemu użytkownikowi na błędy. :mrgreen:
Hahaha, trzeba mieć tupet kolego i to nie lichy, zwracać uwagę innemu userowi gdy ten wytyka błędy w pisowni (o ADHD już wiemy, zapewne zaraz się dowiemy o dysleksji :lol: ), gdy samemu rzuca się błotem w innych twierdząc, że jest się w posiadaniu miażdżących dowodów lada dzień mających ujrzeć światło dzienne. Co było potem - tradycyjnie, żenada...

Wątek w OT, więc można się trochę poudzielać zgodnie z wytycznymi działu w chwilach wolnych od tradingu. Oczywiście na DEMO, przecież jeśli Adrian mówi, to tak jest :lol:

Adrianoforex
Maniak
Maniak

cajto pisze:
Hahaha, trzeba mieć tupet kolego i to nie lichy, zwracać uwagę innemu userowi gdy ten wytyka błędy w pisowni (o ADHD już wiemy, zapewne zaraz się dowiemy o dysleksji :lol: ), gdy samemu rzuca się błotem w innych twierdząc, że jest się w posiadaniu miażdżących dowodów lada dzień mających ujrzeć światło dzienne. Co było potem - tradycyjnie, żenada...

Wątek w OT, więc można się trochę poudzielać zgodnie z wytycznymi działu w chwilach wolnych od tradingu. Oczywiście na DEMO, przecież jeśli Adrian mówi, to tak jest :lol:

Widzisz ciapto zanim wytknie się błędy warto poczytać o obwiązujących zasadach w necie. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Widać z czytaniem masz kłopot, podobnie jak z zarabianiem i to cię gryzie. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A swoją droga do innych uzytkowników FF bardziej kumatych niż ciajsto, nie wyświetla mi aktualnej transakcji. Cos muszę włączyć, wyłączyć?

Zablokowany