Stabilny portfel "konika"

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Re: Stabilny portfel "konika"

Nieprzeczytany post autor: cajto »

Ehhh Adrian, Adrian...
Mój nick to cajto, nie ciapto, nie ciajsto. Takie celowe przekręcanie nicków jak rozumiem jest standardem w netykiecie... ale chyba twojej.
Twoje docinki są na poziomie gimbazy, gdybyś miał taki wiek, OK, ale 50+ i taki poziom wypowiedzi... tradycyjnie - żenada :lol:

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

cajto pisze:Ehhh Adrian, Adrian...
Mój nick to cajto, nie ciapto, nie ciajsto. Takie celowe przekręcanie nicków jak rozumiem jest standardem w netykiecie... ale chyba twojej.
Twoje docinki są na poziomie gimbazy, gdybyś miał taki wiek, OK, ale 50+ i taki poziom wypowiedzi... tradycyjnie - żenada :lol:

Przecież sam się pchasz ze swoimi tekstami to nie wymagaj wiele. Załóż swój dziennik, pokaż coś od siebie. Zmierz się z krytyką demo-dzieciaków, którzy próbują wypłacać wirtualne pieniądze to zobaczysz jak jest fajnie. :mrgreen:

-- Dodano: 03 mar 2014, 10:39 --

Ok. Problem chyba rozwiązany. Wylogowałem sie i zalogowałem i już hula. To teraz czas na krótki sen a potem rehabilitacja. Ale tablet będzie w pogotowiu. :lol:
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
lucek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: lucek »

Adrian jak jesteś zalogowany na forexfactory to na dole przy tablece ze statystykami masz napis: sync i go wystarczy nacisnąć :)

Obrazek
No pain, no gain

Adrianoforex
Maniak
Maniak

lucek pisze:Adrian jak jesteś zalogowany na forexfactory to na dole przy tablece ze statystykami masz napis: sync i go wystarczy nacisnąć :)

Obrazek

Wielkie dzięki Lucek. Człowiek uczy się cały czas. Ale te sprawy teleinformatyczne dla mnie to koszmar. :mrgreen:

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
Ramzes
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Ramzes »

Adrianoforex pisze:Ramzesik poczekaj, nie stresuj się. Napisałem kiedy ruszy mocniej trading a ty w gorącej wodzie kompany
Zapowiedzi Avatara krócej trwały niż te twoje ruszanie. Strasznie się stresuje..
Zarabianie na FOREX jest tak samo niebezpieczne jak próba urwania jaj tygrysowi. I najgorsze jest to, że codziennie musisz próbować mu te jaja urwać...

rafmax
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

Hahaha podne zaraz ze smiechu. Wieliki wymiatacz i guru, doswiadczony prawie połwieczem obracania waluta, łapie ruchy rzedu 1-2 pipsy :509:

80 ZŁ w trzy dni - da sie wyzyć na wysokim poziomie. co to jest A8 sea tower czy inna popierdółka. :)
ale zapomniałem ze masz 10 kont i Ci kopiuje zlecenia. głupi ja :wpale:
hahaha
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

Awatar użytkownika
nufnuf
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: nufnuf »

Te 80 zł to jest ponad 1% w 3 dni. Bardzo dobry wynik, moim zdaniem.

rafmax
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

Moze i dobry wynik ale dla poczatkujacych albo przecietniaków ale nie dla goscia ktory kreuje sie na absolutnego kosiarza pipsów.

Poza tym nie wiadomo jak ze stabilnoscia w długim okresie.
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

Awatar użytkownika
Ramzes
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Ramzes »

rafmax pisze:Moze i dobry wynik ale dla poczatkujacych albo przecietniaków ale nie dla goscia ktory kreuje sie na absolutnego kosiarza pipsów.

Poza tym nie wiadomo jak ze stabilnoscia w długim okresie.
Jaki to jest dobry wynik ?
Mam nadzieje że żartujecie sobie :D
Już nawet nie wspomnę jakim ryzykiem jest te 3% obarczone.
Zarabianie na FOREX jest tak samo niebezpieczne jak próba urwania jaj tygrysowi. I najgorsze jest to, że codziennie musisz próbować mu te jaja urwać...

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nie pozostaje wam nic innego jak tylko czekać na upływ czasu. Nic lepiej nie weryfikuje gadania i pisania. Dziwię się, że sami nie chcecie pokazać swoich osiągnięć. Może te trafilibyście do działu off top. I byłoby ciekawiej. :mrgreen:

-- Dodano: 03 mar 2014, 13:52 --

I znowu ten sam błąd. jedną z pozycji zamykam z minimalnym zyskiem. Patrzę na wynik i jest na plus ale nie uwzględnia prowizji. Czy ktoś wie jak mogę w MT4 zmienić ustawienia, aby wynik po prawej stronie już uwzględniał pozycję na danym instrumencie?

Zablokowany