Pozdrawiam

Podobno siedemnaście ale dziewczyna kumpla mojego znajomego, gdzieś słyszała o dwudziestu.lucek pisze:Witam. Jestem ciekaw ile osób utrzymuję się tylko z forexu i
Tu już gorsza sprawa, chodzą plotki o prostacie.lucek pisze:czy są jakieś problemy z tym związane?
Szczerze nie mam pojęcia, ostatnio robiłem badania, lekarz stwierdził - jest gut!lucek pisze:Jak rodzina to przyjmuje, znajomi itd.?
Jak chodzi, jak w zegarku, to reakcja żony powinna być zgoła odmienna?!Szczerze nie mam pojęcia, ostatnio robiłem badania, lekarz stwierdził - jest gut!
Znajomi to raczej oleją, co do rodziny to żona pewnie chodzi wk....wiona.
A widzisz, trafna uwaga.tyler_durden pisze: Jak chodzi, jak w zegarku, to reakcja żony powinna być zgoła odmienna?!![]()
Te baby, kto im dogodzi ?
Nie bardzo wiem nad czym tu się zastanawiać. Jak zarabiasz więcej niż z pracy, firmy czy czegokolwiek innego problemów nie ma żadnych, chyba że nie radzisz sobie ze stresem. I nie brakuje Ci kontaktów z ludźmi.lucek pisze:Witam. Jestem ciekaw ile osób utrzymuję się tylko z forexu i czy są jakieś problemy z tym związane?
A jak idziesz do pracy czy zakładasz firmę to też się tak przejmujesz co powie rodzina, znajomi, albo nawet sąsiedzi?lucek pisze:Jak rodzina to przyjmuje, znajomi itd.? Złe, dobre strony z takiego trybu życia?
mikolaj2 pisze:Mam coś lepszego :http://forex-nawigator.biz/forum/stabil ... 24159.html
Pewnie tak jak na Dadas-a ... Kariera murowanaAdrianoforex pisze:Zobaczymy jak zareagują na forex factory.