pozdrawiam

Nokasta8584 pisze:Bla bla bla ale macie problemy chyba lepiej wcale nie zaglądać na te forum bo nic tutaj się nie nauczysz???
Wysłane z mojego SM-P600 przy użyciu Tapatalka
Nic nie czytałem z tego co piszecie, ale czy nie lepiej specjalnie dla niektórych użytkowników "kto więcej natrzepie i jest mistrzem" zrobić nową zakładkękasta8584 pisze:Bla bla bla ale macie problemy chyba lepiej wcale nie zaglądać na te forum bo nic tutaj się nie nauczysz???
Wysłane z mojego SM-P600 przy użyciu Tapatalka
Dokładnie tak, ale i tak zaraz padnie odpowiedź nie na temat, mam wrażenie że nie czytają dokładnie albo wybierają tylko wygodne dla nich zdania. To samo dotyczy pseudomoderatorow - pewnie nie wiedzą za co dali Tobie ostrzeżenia ale skoro tylu użytkowników narzekało na Ciebie to trzeba zbanować żeby większość nie marudziła, a przykład który dałeś jak ktoś nazwał Ciebie idiotą i niedojebem pozostał bez echa...a tu powinien być ban a nie ostrzeżenie.Kimkolwiek pisze:oczywiscie ze to szanuje. wuza to madry i bardzo inteligentny facet. Statystyki byly pokazane po to aby uniknac potencjalnych problemow z brokerem. Drugi dziennik oraz blog powstal po to aby wyrobic sobie nazwisko i renome. Nie ma w tym nic zlego bo ludzie sobie przy okazji moga skorzystac czytajac analizy Tomka. Chodzi o to ze nic tu nie jest robione bezinteresownie. Dlaczego wuza ukryl statystyki jak konto osiagnelo -10%? Bo to jest antyreklama i jest to jaknajbardziej zrozumiale, chodzi mi o to w jaki sposob sie to wszytko stalo. Cyk i nima, sekunda panie, fuche mam nie moge juz tak.