Stabilny portfel "konika"
- Kimkolwiek
- Pasjonat
Re: Stabilny portfel "konika"
Ja sie nie gniewam, forum to forum trzeba miec dystans. Ale jak juz prawo forumowe jest egzekwowane to niech bedzie to robione sprawiedliwie a nie wybiorczo
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.
WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!
WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!
-
- Maniak
W PW od Wuzy widac ewidentnie jego "podpięcie z brokerem". To chyba jasne. Wuza nie znał innych wcześniejszych przykładów, gdzie robiono podbne podejścia. Przypominam KOVIS. Tez miał super statystyki (konkursowe) a potem wyszło szydło z worka. I to nioe jedyny przykład. A czy wam jakiś broker mówi "słuchaj jesli masz znajomka, który robi konkurs to podrzuć nam go to obejmiemy to patronatem. Albo sami z własnej inicjatywy mówice, że taki patronat brokera załatwicie.A kimkolwiek miał prawo krytyki. Po to własnie jest forum. Nie każdy ma czysta mowę ojczysta i używa zapożyczeń ale to chyba nie problem. A teraz kilkugodzinna przerwa na kilka nieprzyjemnych rzeczy. Niech się nade mną poznęcają.
Wiecie dlaczego WUZA nie wklei historii z wpłatami, otwartej?

Wiecie dlaczego WUZA nie wklei historii z wpłatami, otwartej?

http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
- Kimkolwiek
- Pasjonat
ALe mi czacha dymi. Adriano wuza Adriano wuza Adriano wuza kto jest kto kto klamie kto nie klamie. ADRIANO DAWAJ LIVE TRADING TO BEDZIE ZNACZYLO WIECEJ NIZ TYSIAC SLOW TAK JAK CZEKOLADKI MERCI
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!
WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!
Kimkolwiek dobrze gada, bo Wuza chociaz pokazał ze straty odrobił, a Twoich statów nie widzieliśmy juz chyba z miesiac.
Dochodza mnie słuchy ze twoje statystyki spotkały po drodze pana MC.

Nie warto Rafmax...rafmax pisze:Kimkolwiek dobrze gada, bo Wuza chociaz pokazał ze straty odrobił, a Twoich statów nie widzieliśmy juz chyba z miesiac.
Po prostu odpuść i ignoruj to szczekanie..
Nie widzisz podobieństwa sytuacji ? Kolejny raz Adrian rzuca oskarżenia po czym sam nie prezentuje nic.
Ja w jakimś stopniu jestem osoba publiczną więc jego kłamstwa nie spływają po mnie od tak, ale powiedz mi co mogę więcej zrobić ?:) Pisanie 100 raz tego samego nie ma sensu, dowodów na moją pracę dla brokera czy też inne dziwne rzeczy nikt nie zobaczy bo to historia wyssana z palca i takich dowodów nie ma po prostu..
To jest mój ostatni post w tym temacie i na ten temat, tak jak pisałem już kilka razy ta dyskusja nie ma sensu i skończy się jak każda poprzednia z Adrianem, napluje mi w twarz, wstawi 20 x

Adrian ale to że Wuza ma kontakt z brokerem to też nie oznacza że dla niego pracuje.Nie trzeba mieć PW waszych zeby wiedzieć że układ jakiś jest (wystaczy wejśc na blog Wuzy i zobaczyć wielkie logo admiral markets).Jak dla mnie to wygląda na zwykłą umowę-'my ci dajemy niższe stawki a ty w zamian za to trzymasz nasze logo na blogu'.NIC w tym złego,afera o nic.Adrianoforex pisze:W PW od Wuzy widac ewidentnie jego "podpięcie z brokerem". To chyba jasne. Wuza nie znał innych wcześniejszych przykładów, gdzie robiono podbne podejścia. Przypominam KOVIS. Tez miał super statystyki (konkursowe) a potem wyszło szydło z worka. I to nioe jedyny przykład. A czy wam jakiś broker mówi "słuchaj jesli masz znajomka, który robi konkurs to podrzuć nam go to obejmiemy to patronatem. Albo sami z własnej inicjatywy mówice, że taki patronat brokera załatwicie.A kimkolwiek miał prawo krytyki. Po to własnie jest forum. Nie każdy ma czysta mowę ojczysta i używa zapożyczeń ale to chyba nie problem. A teraz kilkugodzinna przerwa na kilka nieprzyjemnych rzeczy. Niech się nade mną poznęcają.
Wiecie dlaczego WUZA nie wklei historii z wpłatami, otwartej?![]()
![]()
No chyba ze to coś grubszego i masz do tego pewne info których nie możesz wyjawić.
Panowie,załatwcie to jak mężczyźni.Wstawiacie obydwaj myfxbooka czy tam ff i to wyjaśni więcej niż 30 stron gadania

Wszystko sobie wyjaśnicie i będzie cacy i bez odchodzenia z forum obydwaj będziecie prowadzić swoje dzienniki.
-
- Maniak
Wuza ciśnienia nie trzymasz
. Szwajcar a jeśli nie było żadnego mc to ładnie przeprosisz ha tym i na innym forum? Bo twoje piramidowanie na demo też jakoś zamarło.
moja propozycja jest czytelna dużą i ją na stale wkładamy myfxbook żeby było widać wpłaty i wypłaty oraz aktualne trendy z wielkością lota . Wtedy tacy goście jak guru szszwajcar co to mają konta bez możliwości wypłaty
przestali kłamać. Ale odpowiem wam Wuza się nie zgodzi
Choćby konto od stycznia. Ją wkleje od początku 2013. Wuza to już ostatnia trzecia propozycja. Szwajcar a ty pokaż na swoich kontach wypłaty (bezcenne i wykonalne). Co do kovisa to nie ośmiesza się. Na forum są ludzie, którym próbował sprzedać swój bądzie za kilka milionów złotych, twierdząc, że jest brokerem . Daj do niego kontakt jeśli to nie kłopot bo kilka osób się z nim chętnie spotka.

Choćby konto od stycznia. Ją wkleje od początku 2013. Wuza to już ostatnia trzecia propozycja. Szwajcar a ty pokaż na swoich kontach wypłaty (bezcenne i wykonalne). Co do kovisa to nie ośmiesza się. Na forum są ludzie, którym próbował sprzedać swój bądzie za kilka milionów złotych, twierdząc, że jest brokerem . Daj do niego kontakt jeśli to nie kłopot bo kilka osób się z nim chętnie spotka.
-
- Maniak
Wuza szczeka to pies a nie człowiek. Masz farta , że nie mam skłonności takich jak ty. Bo za kilka lat IPN by się mną zainteresował.
Wuza takich jak ty to sporo było. Musicie inna technologieobmyslec a niektóre leszcze dadzą się nabrać.
Kovis to pojechał po bandzie. Najpierw próbował sprzedać się za 8 potem za 6 i w końcu za 5 mln xl twierdząc że jest brokerem aż w końcu zbankrutował. Szwajcar a ty byłeś jego najbliższym friendem i jeszcze rzecznika strugała
Kovis to pojechał po bandzie. Najpierw próbował sprzedać się za 8 potem za 6 i w końcu za 5 mln xl twierdząc że jest brokerem aż w końcu zbankrutował. Szwajcar a ty byłeś jego najbliższym friendem i jeszcze rzecznika strugała
Napisz na drugim forum prośbę to podeślę ci linka do konta realnego z piramidowaniem. Tam jest 10000 PLN wpłacone.Adrianoforex pisze:Wuza ciśnienia nie trzymasz. Szwajcar a jeśli nie było żadnego mc to ładnie przeprosisz ha tym i na innym forum? Bo twoje piramidowanie na demo też jakoś zamarło.
![]()
![]()
![]()
moja propozycja jest czytelna dużą i ją na stale wkładamy myfxbook żeby było widać wpłaty i wypłaty oraz aktualne trendy z wielkością lota . Wtedy tacy goście jak guru szszwajcar co to mają konta bez możliwości wypłaty
![]()
![]()
przestali kłamać. Ale odpowiem wam Wuza się nie zgodzi
Co do GRIDa to przestał działać widzę. A wypłaty można z każdego realnego konta robić, więc o czym mówisz?
Dla mnie GRID prowadzi do MC. I tyle. Sam nie masz co pokazać i taka jest prawda.
Tu masz jedno z kont REAL.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 06 lut 2014, 15:08 przez Szwajcar, łącznie zmieniany 1 raz.
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”