Syndrom przerzucania odpowiedzialności ? Z tym mistrzem demo to pojechałeś konkretnie, szczegolnie że sporo ludzi ma dostęp do konta realnego Szwajcara, który pokazuje skuteczność piramidowania zysków. Zysków, a nie strat. I tutaj pies pogrzebany, bo gra ze SL na poziomie 70 p i 22 000 tyś zł mówi sama za siebie.Adrianoforex pisze:Szwajcar pisze:Adrian zalatw sobie laptop i wklejaj dalsza czesc swojej historii GRIDu.
Nie mam za co przepraszac jak na ta chwile.
GRID traci i to jest fakt.Wtedy miales olbrzymi DD.
Całe szczęście, że twoje poprzednie "oskarżenia" każdy może przeczytać na tamtym forum i zobaczyć odpowiedź. Obiecałeś, że przeprosisz i nic. Mistrzu demo i kolego Kovisa jak słyszę wracaj do siebie.![]()
![]()
Stabilny portfel "konika"
- tyler_durden
- Gaduła
Re: Stabilny portfel "konika"
ciągle głupi ...
- rysiekmilioner
- Stały bywalec
Przepraszam za Off ale to o zrobiliscie z jednym z najciekawszych journali to szok. Gosciu pokazywal wszystko i tym niewatpliwie szokowal. Pokazal ze mozna zarabiac na martyngale. Stad oburzenie szwajcara. Spe jalnie pofatygowalem sie na forum comparic i to niestety po raz kolejny ciala dal szwajcar. Tam tez go bezpodstawnie oskarzyl a ten mu wkleil zrzut ekranu na ktorym widac ze to cinkciarz zarobil. Ale ja wiem co najbardziej wkurzylo szwajcara. System konika ma prawie identyczny DD o superbezpiecz y system szwajcara.
Wuza do ciebie ni nie mam ale moze warto jasno okreslic sie na forum czy robisz dla nich czy nie. Mlody jestes to nie pamietasz ze podobne sytuacje juz byly. Stad twoje statystyki konkursowe niech tam pozostana a teraz cza pokazac co potrafisz w normalnym tradingu. Gdybys zmienil brokera to moze by ci uwierzyli. A tak to jedynie kolejny stary numer z przeszlosci
Wuza do ciebie ni nie mam ale moze warto jasno okreslic sie na forum czy robisz dla nich czy nie. Mlody jestes to nie pamietasz ze podobne sytuacje juz byly. Stad twoje statystyki konkursowe niech tam pozostana a teraz cza pokazac co potrafisz w normalnym tradingu. Gdybys zmienil brokera to moze by ci uwierzyli. A tak to jedynie kolejny stary numer z przeszlosci
Wiza to rozczarowanie forum. Ty nawet na blogu tego nie ukrywasz. Kiedyś to by cię dawno zbanowali.
Serek kiknalem na to drugie forum i to ty kłamstwa. Gościu cię zgasił na twoim własnym terenie. Co ty myślisz że in.org tamtego forum nie czytaja
Serek kiknalem na to drugie forum i to ty kłamstwa. Gościu cię zgasił na twoim własnym terenie. Co ty myślisz że in.org tamtego forum nie czytaja
Adrianoforex chyba faktycznie za krótko w tej piaskownicy siedzisz, bo nazywanie Szwajcara mistrzem demo jest co najmniej śmieszne,
tak jak tyler_durden napisał, podejrzewam że gdy byś konkurował swoim gridem z jego blokowym to by cię rozjechał jak żabę
i nie było by co zbierać, nawet jak byś był na plus, z czym nie powinieneś mieć problemu jeśli wierzyć temu co mówisz.
Strzeliłeś focha w sprawie Wuzy i już cię tu miało nie być a jesteś. Kimkolwiekowi kibicujesz choć styl jakim gra nie ma najmniejszych szans
powodzenia na realnym rachunku.
Tutaj nawet nie trzeba być geniuszem żeby oszacować co się bardziej opłaca, piramida z prądem czy pod prąd.
Pozdrawiam,
Leo
tak jak tyler_durden napisał, podejrzewam że gdy byś konkurował swoim gridem z jego blokowym to by cię rozjechał jak żabę
i nie było by co zbierać, nawet jak byś był na plus, z czym nie powinieneś mieć problemu jeśli wierzyć temu co mówisz.
Strzeliłeś focha w sprawie Wuzy i już cię tu miało nie być a jesteś. Kimkolwiekowi kibicujesz choć styl jakim gra nie ma najmniejszych szans
Tutaj nawet nie trzeba być geniuszem żeby oszacować co się bardziej opłaca, piramida z prądem czy pod prąd.
Pozdrawiam,
Leo
"Najważniejsze nie jest to, co robisz, ale to, jak to robisz."
"Dokładnie wiedz czego szukasz, łatwiej będzie znaleźć."
"Pomyśl, zanim pomyślisz."
-
- Maniak
tyler_durden pisze:Syndrom przerzucania odpowiedzialności ? Z tym mistrzem demo to pojechałeś konkretnie, szczegolnie że sporo ludzi ma dostęp do konta realnego Szwajcara, który pokazuje skuteczność piramidowania zysków. Zysków, a nie strat. I tutaj pies pogrzebany, bo gra ze SL na poziomie 70 p i 22 000 tyś zł mówi sama za siebie.Adrianoforex pisze:Szwajcar pisze:Adrian zalatw sobie laptop i wklejaj dalsza czesc swojej historii GRIDu.
Nie mam za co przepraszac jak na ta chwile.
GRID traci i to jest fakt.Wtedy miales olbrzymi DD.
Całe szczęście, że twoje poprzednie "oskarżenia" każdy może przeczytać na tamtym forum i zobaczyć odpowiedź. Obiecałeś, że przeprosisz i nic. Mistrzu demo i kolego Kovisa jak słyszę wracaj do siebie.![]()
![]()
NAa forum o którym wspomniał Szwajcar po jego oskarżeniu wkleiłem to co chciał i okazało się, że wyniki naszych systemów są bardzo podobne. Przy czym mój miał ponoc nie zarabiać. DD jego i moje praktycznie sa takie same. Więc pozwolisz, że będę miał odmienne zdanie na ten temat. To, że on nie potrafi zarabiać gridem nie oznacza, że ktoś inny tego nie robi. Jego idol Wuza bardzo często gra gridem i jakoś mu to nie przeszkadza.

http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
-
- Maniak
Leonardo pisze:Adrianoforex chyba faktycznie za krótko w tej piaskownicy siedzisz, bo nazywanie Szwajcara mistrzem demo jest co najmniej śmieszne,
Pozdrawiam,
Leo
No to pojechałeś po Wuzie bo on gra identycznie jak ja.

http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79
Szwajcar uciekł a do konta dopuszcza@ z przerwami na stopy. Czemu nigdy nie pokazał całego systemami. Do tego to kumpel kovisa
Osiągnięć nie mam ale na nie pracuję, a ty się czytać naucz, gdzie ja po nim jeżdżę? Wuza ani mnie nie grzeje ani nie chłodzi widziałem lepszych traderów w akcji.
Tak samo z twoimi statami nie robisz na mnie nimi większego wrażenia. A twój sposób tradingu nie ma nic wspólnego z tym którym ja chcę kiedyś zarabiać.
Szwajcar dał obcym userom wgląd do swego rachunku rzeczywistego, zobaczę jak ma się jego styl gry w praktyce
Dla mnie to więcej warte niż jakieś satementy nie wiadomo z jakiego testera strategii.
Co do udokumentowania to wiesz osiągnięć nie mam ale w Paincie zawsze coś mogę dla Ciebie zmajstrować
Tak samo z twoimi statami nie robisz na mnie nimi większego wrażenia. A twój sposób tradingu nie ma nic wspólnego z tym którym ja chcę kiedyś zarabiać.
Szwajcar dał obcym userom wgląd do swego rachunku rzeczywistego, zobaczę jak ma się jego styl gry w praktyce

Dla mnie to więcej warte niż jakieś satementy nie wiadomo z jakiego testera strategii.
Co do udokumentowania to wiesz osiągnięć nie mam ale w Paincie zawsze coś mogę dla Ciebie zmajstrować

Ostatnio zmieniony 06 lut 2014, 20:27 przez Leonardo, łącznie zmieniany 1 raz.
"Najważniejsze nie jest to, co robisz, ale to, jak to robisz."
-
- Gaduła
Czy mozesz jasniej? - pytam calkowicie powaznieprawnik pisze:Szwajcar uciekł a do konta dopuszcza@ z przerwami na stopy.
- tyler_durden
- Gaduła
Adrian, mała uwaga. Wuza według mnie nie gra identycznie jak Ty. Uśrednianie ceny, po której się wchodzi, a dokładanie do stratnej pozycji, to dwie rozne rzeczy. Zeby byla jasność : pokazałeś kilka wejść gdzie ryzkowałeś ponad 4k, a zgarnąleś 500 zł.Adrianoforex pisze:Leonardo pisze:Adrianoforex chyba faktycznie za krótko w tej piaskownicy siedzisz, bo nazywanie Szwajcara mistrzem demo jest co najmniej śmieszne,
Pozdrawiam,
Leo
No to pojechałeś po Wuzie bo on gra identycznie jak ja.![]()
![]()
I sam o tym pisze. Leonardo za młody jesteś stażem by oceniać innych.
![]()
![]()
![]()
Zanim się włączysz do dyskusji z takim nastawieniem pokaż swoje osiągnięcia
![]()
![]()
![]()
Zakładam, że takowych nie masz. A Wuza musi sie jasno określić, bo inaczej jego wyniki z konkursu mozna między bajki wsadzić.
To w zadnym wypadku nie jest miarodajne, że grid jest skuteczny - szczególnie, ze wejscia byly z jednego tylko dnia.
A mówię to z własnej autopsji. Grałem gridem, w kilka dni w kosolidacji zrobilem ponad 500% konta, po czym straciłem "tylko" 70% przy wybiciu. To mnie nauczyło, że jedyna opcją to jeść mała łyżeczką.
Oczywiście, Ty jako stary wyjadacz masz inną opinie, ale poprzyj to czymś więcej niż tylko drobnym wycinkiem historii.
PS. Nie traktuj nas jak dzieci. Kubuś Puchatek z małym rozumkiem. Sam siejesz wiatr, a potem nagle ogromne zdziwienie.
Z mojej strony EOT.
ciągle głupi ...