Można ten problem częściowo rozwiązać.fonics pisze:" Edek musi spasc nie nie ma bata zeby stuknelo 1.40"Kimkolwiek pisze: O czym ty opwiadzasz. Straciles cztery cyfry? 9999zl? to raptem 3k zielonych. Wuza stracil 120000zl w kilka dni wiec co to za porownanie.
ps. Nie bede obrazalski wracam na forum. Zauwazylem ze moje wsparcie przynosi wuzie szczecieOd pon jedziemy z koksem 100k czeka
Edek musi spasc nie nie ma bata zeby stuknelo 1.40..... max 1.37 ( Hi z grudnia 2012) Zobaczcie sobie W1 I okres pomiedzy grudniem i lutym teraz tworzy sie dokladnie ta sama formacja swiecowa forex jest bardzo powtarzalny mysle ze edek moze skoczyc w przyszlym tygodniu o jakies 60 - 70 pipsow i potem stopniowy zjazd w okolice 1.31 w styczniu.
Chłopie musisz to Ty iść i to do dobrego psychiatry-poważnie. Większego "trola forumowego" jak ty to chyba nie ma. Jak czytam twoje komentarze, teksy i analizy to aż niedobrze się robi. Gdzieś Ty się taki uchował? Chyba w Bączy ...... Nigdy nie pozwalałem sobie na zaśmiecanie czyjegoś wątku offtopem ale po prostu już nie mogę wytrzymać jak widzę twoje wpisy.
PS.
Z góry przepraszam Wuza za offtop ale już nie wytrzymałem.
Pozdrawiam i życzę żeby udało Ci się zrobić przerwę od rynku i powrócić ze świeżym umysłem i spojrzeniem

screenshot program