A czemu nie ?)Kimkolwiek pisze:Zostawiasz wszystko na weekend?
W niedziele jakieś podsumowanie + screeny z pozycjami i tym dlaczego zostały na weekend.
A czemu nie ?)Kimkolwiek pisze:Zostawiasz wszystko na weekend?
Podoba mi się twoje podejście... założę się, że jakbyś ustalił sobie wcześniej, że musisz koniecznie zarobić te 30k to by ci się nie udało, a tak jest gitara.Wuza pisze:Będę zadowolony jeżeli dalej będzie 40k + ) Nie stawiam sobie żadnych celów, to byłoby głupie.zbojnik pisze:Myślę że w przyszłym miesiącu już będzie 100,000$ na koncie.)
Realnie liczyłem na 10-20% miesięcznie czyli okolice podwojenia konta po 6 miesiącach, i to nadal jest jedyny realny cel.
Na start dzisiaj Eur/Jpn Short z 129,02.
Właśnie tak samo u mnie tylko jeszcze nie mam takich pieniędzy żeby otworzyć taki rachunek w pubiejak_zyc pisze:Podoba mi się twoje podejście... założę się, że jakbyś ustalił sobie wcześniej, że musisz koniecznie zarobić te 30k to by ci się nie udało, a tak jest gitara.Wuza pisze:Będę zadowolony jeżeli dalej będzie 40k + ) Nie stawiam sobie żadnych celów, to byłoby głupie.zbojnik pisze:Myślę że w przyszłym miesiącu już będzie 100,000$ na koncie.)
Realnie liczyłem na 10-20% miesięcznie czyli okolice podwojenia konta po 6 miesiącach, i to nadal jest jedyny realny cel.
Tak z ciekawości, koledzy z SGH wiedzą, że grasz na forexie? Pamiętam, kiedy zaczynałem tą zabawę to chwaliłem się wszystkim kolegom, a oni ze mnie piali i jechali jak po burej suce przez ponad dwa lata dopóki im nie otworzyłem rachunku na całą noc w pubie - i już nie było im do śmiechu, tylko gadka - ej powiedz mi coś więcej o tym co robisz, a ja im takiego huja
Nie studiowałem na SGHjak_zyc pisze:Podoba mi się twoje podejście... założę się, że jakbyś ustalił sobie wcześniej, że musisz koniecznie zarobić te 30k to by ci się nie udało, a tak jest gitara.Wuza pisze:Będę zadowolony jeżeli dalej będzie 40k + ) Nie stawiam sobie żadnych celów, to byłoby głupie.zbojnik pisze:Myślę że w przyszłym miesiącu już będzie 100,000$ na koncie.)
Tak z ciekawości, koledzy z SGH wiedzą, że grasz na forexie? Pamiętam, kiedy zaczynałem tą zabawę to chwaliłem się wszystkim kolegom, a oni ze mnie piali i jechali jak po burej suce przez ponad dwa lata dopóki im nie otworzyłem rachunku na całą noc w pubie - i już nie było im do śmiechu, tylko gadka - ej powiedz mi coś więcej o tym co robisz, a ja im takiego huja