Wuza Daytrading, 10k $ Real, podsumowanie str. 79

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Re: Wuza Daytrading, 10k $ Real.

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

Kimkolwiek pisze:Zostawiasz wszystko na weekend?
A czemu nie ?)

W niedziele jakieś podsumowanie + screeny z pozycjami i tym dlaczego zostały na weekend.

anonim09383

Nieprzeczytany post autor: anonim09383 »

może nanoś na fotki jak liczysz fale skoro o nie grasz będzie tu ciekawiej

jak_zyc
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: jak_zyc »

Wuza pisze:
zbojnik pisze:Myślę że w przyszłym miesiącu już będzie 100,000$ na koncie.)
Będę zadowolony jeżeli dalej będzie 40k + ) Nie stawiam sobie żadnych celów, to byłoby głupie.
Realnie liczyłem na 10-20% miesięcznie czyli okolice podwojenia konta po 6 miesiącach, i to nadal jest jedyny realny cel.

Na start dzisiaj Eur/Jpn Short z 129,02.
Podoba mi się twoje podejście... założę się, że jakbyś ustalił sobie wcześniej, że musisz koniecznie zarobić te 30k to by ci się nie udało, a tak jest gitara.

Tak z ciekawości, koledzy z SGH wiedzą, że grasz na forexie? Pamiętam, kiedy zaczynałem tą zabawę to chwaliłem się wszystkim kolegom, a oni ze mnie piali i jechali jak po burej suce przez ponad dwa lata dopóki im nie otworzyłem rachunku na całą noc w pubie - i już nie było im do śmiechu, tylko gadka - ej powiedz mi coś więcej o tym co robisz, a ja im takiego huja :d
Wygranym nie jest ten, kto zgarnia pule najczęściej, wygrany to taki, kto zgarnia najwięcej pieniędzy!

caroliscool
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: caroliscool »

jak_zyc pisze:
Wuza pisze:
Będę zadowolony jeżeli dalej będzie 40k + ) Nie stawiam sobie żadnych celów, to byłoby głupie.
Realnie liczyłem na 10-20% miesięcznie czyli okolice podwojenia konta po 6 miesiącach, i to nadal jest jedyny realny cel.

Podoba mi się twoje podejście... założę się, że jakbyś ustalił sobie wcześniej, że musisz koniecznie zarobić te 30k to by ci się nie udało, a tak jest gitara.

Tak z ciekawości, koledzy z SGH wiedzą, że grasz na forexie? Pamiętam, kiedy zaczynałem tą zabawę to chwaliłem się wszystkim kolegom, a oni ze mnie piali i jechali jak po burej suce przez ponad dwa lata dopóki im nie otworzyłem rachunku na całą noc w pubie - i już nie było im do śmiechu, tylko gadka - ej powiedz mi coś więcej o tym co robisz, a ja im takiego huja :d
Właśnie tak samo u mnie tylko jeszcze nie mam takich pieniędzy żeby otworzyć taki rachunek w pubie :D u mnie bardziej rodzina: "Po co się w to pchasz?! Chcesz stracic wszystko?!". Taki offtopic malutki. Wuza mógłbyś wrzucać jakieś wejscia, jakieś analizy, bo jestem ciekaw twojego spogladania na rynek.

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

jak_zyc pisze:
Wuza pisze:

Nie studiowałem na SGH :) konkurs mimo nazwy był ogólnodostępny.
Kończe aktualnie studia na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu, to tak w ramach offtopicu :)
Bliskie mi osoby wspierają mnie w tym co robie i rozumieją, że nie jest to bawienie się przy komputerze całymi dniami, znajomi patrzą raczej z ciekawością. Prawda jest taka, że dla każdego nie zorientowanego w temacie forex to czysty hazard lub zabawa i tak jak mówisz dopiero sensowne wyniki potrafią zmienić to podejście.

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

co to SGH?
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

Kimkolwiek pisze:co to SGH?
Obrazek
image hosting tiny pic

:wall:
dawniej SGPiS

caroliscool
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: caroliscool »

No to podobnie studiujemy :D Wuza czekam z niecierpliwością na jakieś analizy :D Oby padł ten melon :)))
ten usd/cad ciekawe jak u cb sie zakonczy :))

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

usd/cad tworzy kolejne gorki :| pewnie zaraz pierdyknie w dol ze 200 punktow
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Totalny brak czasu wczoraj i dzisiaj..

Postaram się wieczorem napisać coś wiecej, wrzucić jakieś podsumowanie o odpowiedzieć na wszystkie pytania.

Aktualnie Usd/Pln S
Cad/Usd S, spora piramida. Daily close ponad 1,053 to sygnał do wyjścia ze stratą. Następny poważny opór w okolicy 1,063-68.

ODPOWIEDZ