Stabilny portfel "konika"

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Zablokowany
Adrianoforex
Maniak
Maniak

Re: Stabilny portfel "konika"

Post autor: Adrianoforex »

prawnik pisze:No Wuza to pojechałeś. Jestem ciekaw, który broker to sobie wymyślił. Z kovisem był chyba podobny numer. Kimkolwiek miał racje i napisał ci prawdę. Trzeba zapamiętać, tomasz goljan

KOVIS był chyba jakimś IB. I padł. :lol:
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nie kombinuj. Wrzuć myfxbook od początku działania konta wraz z wpłatami :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tam jest gwóźdź programu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
lolek
Gaduła
Gaduła

Post autor: lolek »

Adrianoforex pisze:Powiem ci tak prawda będzie dla ciebie i nie tylko sporym szokiem. :D Ale to juz na dniach sie dowiemy co i jak. Ja złożyłem konkretną propozycję. Konta od początku ich istnień podłączamy pod myfxbook. I uwierz mi, że ma to o wiele głębszy sens. 8) Jestem ciekaw czego tak bardzo boi się Wuza. Najpierw kabluje na innych za krytykję, zakrywa, ukrywa, tłumaczy się, że broker mu nie pozwala. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nie chciałbym być odebrany że się czepiam.
Nie to było moją intencją.
Chodzi mi o to że wszyscy oglądamy wejścia Wuzy a nikt nie widział Twoich wejść.
Lubie czytać Twój dziennik i nie bierz tego do siebie.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

lolek pisze:
Adrianoforex pisze:Powiem ci tak prawda będzie dla ciebie i nie tylko sporym szokiem. :D Ale to juz na dniach sie dowiemy co i jak. Ja złożyłem konkretną propozycję. Konta od początku ich istnień podłączamy pod myfxbook. I uwierz mi, że ma to o wiele głębszy sens. 8) Jestem ciekaw czego tak bardzo boi się Wuza. Najpierw kabluje na innych za krytykję, zakrywa, ukrywa, tłumaczy się, że broker mu nie pozwala. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Chodzi mi o to że wszyscy oglądamy wejścia Wuzy a nikt nie widział Twoich wejść.
Hi hi hi nic z tych rzeczy Lolek. Nie biorę tego do siebie. Jak Wuza nie wrzuci to ja i tak wrzucę. Do tej pory nie umiałem i wklejałem tak jak mnie tu nauczono na screenach oraz w statemantach, tak, że było widac piramidki na wykresach. Bodajże Jarek mnie tego nauczył. Z Wuza chodzi o coś zupełnie innego.

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: Wuza »

Adrianoforex pisze:
lolek pisze:
Hi hi hi nic z tych rzeczy Lolek. Nie biorę tego do siebie. Jak Wuza nie wrzuci to ja i tak wrzucę. Do tej pory nie umiałem i wklejałem tak jak mnie tu nauczono na screenach oraz w statemantach, tak, że było widac piramidki na wykresach. Bodajże Jarek mnie tego nauczył. Z Wuza chodzi o coś zupełnie innego.
No więc o co chodzi drogi Adrianie ? :) Napisz proszę swoimi słowami, poprzyj to czymkolwiek oprócz bezpodstawnych oskarżeń, o co Ci tak naprawdę chodzi.
zieff2.png
Skoro Ty i tak wrzucisz to czekam na link, czekam również na rzekome dowody Twoich oskarżeń których nie będzie bo takowe nie istnieją, to po prostu Twoje wymysły...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
lolek
Gaduła
Gaduła

Adrianoforex pisze:Jak Wuza nie wrzuci to ja i tak wrzucę. Do tej pory nie umiałem i wklejałem tak jak mnie tu nauczono na screenach oraz w statemantach, tak, że było widac piramidki na wykresach. Bodajże Jarek mnie tego nauczył. Z Wuza chodzi o coś zupełnie innego.
Naciskając prawy guzik na historii rachunku wybierasz z menu "cała historia"
Czekasz aż się załaduje.
Potem naciskasz jeszcze raz i za drugim razem wybierasz "zapisz szczegółowy raport"
Zapisujesz na dysku plik html i tam jest wszystko co potrzeba.
Możesz otworzyć to potem edytorem tekstu i wymazać numer konta i imie i nazwisko jeśli chcesz zachować anonimowość.
Ja regularnie śledzę dział "trader miesiąca" na stronie armada markets gdzie są raporty zwycięzców i wykorzystuje te informacje jako punkt odniesienia w swoich przemyśleniach.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

lolek pisze:
Adrianoforex pisze:Jak Wuza nie wrzuci to ja i tak wrzucę. Do tej pory nie umiałem i wklejałem tak jak mnie tu nauczono na screenach oraz w statemantach, tak, że było widac piramidki na wykresach. Bodajże Jarek mnie tego nauczył. Z Wuza chodzi o coś zupełnie innego.
Naciskając prawy guzik na historii rachunku wybierasz z menu "cała historia"
Czekasz aż się załaduje.
Potem naciskasz jeszcze raz i za drugim razem wybierasz "zapisz szczegółowy raport"
Zapisujesz na dysku plik html i tam jest wszystko co potrzeba.
Możesz otworzyć to potem edytorem tekstu i wymazać numer konta i imie i nazwisko jeśli chcesz zachować anonimowość.
Ja regularnie śledzę dział "trader miesiąca" na stronie armada markets gdzie są raporty zwycięzców i wykorzystuje te informacje jako punkt odniesienia w swoich przemyśleniach.

Suoper. Dzięki za poradę. Dla mnie te wszystkie kwestie informatyczno-statystyczne to droga przez mękę. jeszcze nie tak dawno zwykłego screena nie potrafiłem zrobić. :lol: Wiem, aż wstyd sie przyznać ale tak jest. Jakby ktoś na rok czy dwa wsadził mnie do więzienia to nie wiem czy dałbym radę się ponownie jakoś zaadoptować w tym zakresie. Tak samo ostatnio miałem kłopot w wrzuceniem do MT4 infobar. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A gdzie w Armadzie mogę znaleźć takie dane, z tymi wynikami traderów?

Awatar użytkownika
lolek
Gaduła
Gaduła

http://www.armadamarkets.pl/trader-miesiaca/
Teraz czekamy na wyniki ze stycznia.
Ostatnio mieli 2 tygodniowe opóźnienie więc może to trochę potrwać.
Jeszcze nie wiem czy analiza tych danych ma jakąś wartość ale jest to ciekawe.
Mój ulubiony trader to Abdul który zrobił 846.80%

Adrianoforex
Maniak
Maniak

lolek pisze:http://www.armadamarkets.pl/trader-miesiaca/
Teraz czekamy na wyniki ze stycznia.
Ostatnio mieli 2 tygodniowe opóźnienie więc może to trochę potrwać.
Jeszcze nie wiem czy analiza tych danych ma jakąś wartość ale jest to ciekawe.
Mój ulubiony trader to Abdul który zrobił 846.80%

Dzieki Lolek za pomoc. A powiedz mi inni brokerzy też robia takie zestawienia? Ja swego czasu wystepowałem ale z samym końcowym wynikiem u jednego z polskich brokerów. jednak nie udostepniali całej statystyki dla ogółu.

Awatar użytkownika
lolek
Gaduła
Gaduła

Innych stron nie znam.
Dodam też że nie jestem ich klientem.
Żeby potem nie było że coś reklamuje :D

Zablokowany