prawnik pisze:No Wuza to pojechałeś. Jestem ciekaw, który broker to sobie wymyślił. Z kovisem był chyba podobny numer. Kimkolwiek miał racje i napisał ci prawdę. Trzeba zapamiętać, tomasz goljan
KOVIS był chyba jakimś IB. I padł.

prawnik pisze:No Wuza to pojechałeś. Jestem ciekaw, który broker to sobie wymyślił. Z kovisem był chyba podobny numer. Kimkolwiek miał racje i napisał ci prawdę. Trzeba zapamiętać, tomasz goljan
Nie chciałbym być odebrany że się czepiam.Adrianoforex pisze:Powiem ci tak prawda będzie dla ciebie i nie tylko sporym szokiem.Ale to juz na dniach sie dowiemy co i jak. Ja złożyłem konkretną propozycję. Konta od początku ich istnień podłączamy pod myfxbook. I uwierz mi, że ma to o wiele głębszy sens.
Jestem ciekaw czego tak bardzo boi się Wuza. Najpierw kabluje na innych za krytykję, zakrywa, ukrywa, tłumaczy się, że broker mu nie pozwala.
![]()
![]()
![]()
Hi hi hi nic z tych rzeczy Lolek. Nie biorę tego do siebie. Jak Wuza nie wrzuci to ja i tak wrzucę. Do tej pory nie umiałem i wklejałem tak jak mnie tu nauczono na screenach oraz w statemantach, tak, że było widac piramidki na wykresach. Bodajże Jarek mnie tego nauczył. Z Wuza chodzi o coś zupełnie innego.lolek pisze:Nie chciałbym być odebrany że się czepiam.Adrianoforex pisze:Powiem ci tak prawda będzie dla ciebie i nie tylko sporym szokiem.Ale to juz na dniach sie dowiemy co i jak. Ja złożyłem konkretną propozycję. Konta od początku ich istnień podłączamy pod myfxbook. I uwierz mi, że ma to o wiele głębszy sens.
Jestem ciekaw czego tak bardzo boi się Wuza. Najpierw kabluje na innych za krytykję, zakrywa, ukrywa, tłumaczy się, że broker mu nie pozwala.
![]()
![]()
![]()
Nie to było moją intencją.
Chodzi mi o to że wszyscy oglądamy wejścia Wuzy a nikt nie widział Twoich wejść.
Lubie czytać Twój dziennik i nie bierz tego do siebie.
No więc o co chodzi drogi Adrianie ?Adrianoforex pisze:Hi hi hi nic z tych rzeczy Lolek. Nie biorę tego do siebie. Jak Wuza nie wrzuci to ja i tak wrzucę. Do tej pory nie umiałem i wklejałem tak jak mnie tu nauczono na screenach oraz w statemantach, tak, że było widac piramidki na wykresach. Bodajże Jarek mnie tego nauczył. Z Wuza chodzi o coś zupełnie innego.lolek pisze:Nie chciałbym być odebrany że się czepiam.Adrianoforex pisze:Powiem ci tak prawda będzie dla ciebie i nie tylko sporym szokiem.Ale to juz na dniach sie dowiemy co i jak. Ja złożyłem konkretną propozycję. Konta od początku ich istnień podłączamy pod myfxbook. I uwierz mi, że ma to o wiele głębszy sens.
![]()
![]()
![]()
Nie to było moją intencją.
Chodzi mi o to że wszyscy oglądamy wejścia Wuzy a nikt nie widział Twoich wejść.
Lubie czytać Twój dziennik i nie bierz tego do siebie.
Naciskając prawy guzik na historii rachunku wybierasz z menu "cała historia"Adrianoforex pisze:Jak Wuza nie wrzuci to ja i tak wrzucę. Do tej pory nie umiałem i wklejałem tak jak mnie tu nauczono na screenach oraz w statemantach, tak, że było widac piramidki na wykresach. Bodajże Jarek mnie tego nauczył. Z Wuza chodzi o coś zupełnie innego.
lolek pisze:Naciskając prawy guzik na historii rachunku wybierasz z menu "cała historia"Adrianoforex pisze:Jak Wuza nie wrzuci to ja i tak wrzucę. Do tej pory nie umiałem i wklejałem tak jak mnie tu nauczono na screenach oraz w statemantach, tak, że było widac piramidki na wykresach. Bodajże Jarek mnie tego nauczył. Z Wuza chodzi o coś zupełnie innego.
Czekasz aż się załaduje.
Potem naciskasz jeszcze raz i za drugim razem wybierasz "zapisz szczegółowy raport"
Zapisujesz na dysku plik html i tam jest wszystko co potrzeba.
Możesz otworzyć to potem edytorem tekstu i wymazać numer konta i imie i nazwisko jeśli chcesz zachować anonimowość.
Ja regularnie śledzę dział "trader miesiąca" na stronie armada markets gdzie są raporty zwycięzców i wykorzystuje te informacje jako punkt odniesienia w swoich przemyśleniach.
lolek pisze:http://www.armadamarkets.pl/trader-miesiaca/
Teraz czekamy na wyniki ze stycznia.
Ostatnio mieli 2 tygodniowe opóźnienie więc może to trochę potrwać.
Jeszcze nie wiem czy analiza tych danych ma jakąś wartość ale jest to ciekawe.
Mój ulubiony trader to Abdul który zrobił 846.80%