Aby wszystko było jasne. Po raz kolejny składam ci propozycję. Na stałe wklejmy w swoje stopki linki do cały czas funkcjonujących kont myfxbook. Tak aby nawet w przypadku niepowodzeń ludzie widzieli jak gramy co mamy i ile. Bez wycofywania, gdy rynek znowu skrzywdzi niesłusznie Wuzę.

Poprzednio gdy po drugiej wtopie zwróciłem ci uwagę, że nie respektujesz własnych zasad związanych z SL oburzyłeś się zaatakowałeś. Wtedy tez powiedziałem ci, że konkurs to jedno a życie to drugie. Teraz pojawiły sie emocje i realnie tracone pieniądze.
I nie pisz, że ty już grałeś real.
- miałeś konto, z którego nic nie mogłeś wypłacić, wpłacić
- zapłaciłeś podatek nie od zysków kapitałowych, ale zwykłej wygranej
- twoje niektóre posty w czasie konkursu pokazały, że nie traktujesz środków tam zgromadzonych jako pieniędzy, tylko zostawiasz je same sobie
Po to prowadzimy dzienniki, aby przezywać dobre i złe chwile. Równiez po to je prowadzimy, aby być krytykowanymi. Kimkolwiek miał do tego prawo "miszczu demo".
Ale niestety ty nie lubisz trudnych pytań. gdy ostatnio po błędnie zajętej pozycji spytałem cię, czy zadziałał ci juz SL z doza oburzenia napisałeś "po kilkunastu pipsach, nie żartuj". Szkoda, że nie omówiłeś jednej z wielu wtop.

Moim zdaniem to bardzo długa droga przed tobą, jesli wogóle ci sie uda. Ja jestem od 34 lat i nie ma problemu z tym aby coś tam pokazc. Od wielu lat regularnie płacępodatki od zysków kapitałowych a chyba Urzędowi Skarbowemu oszustwa nie zarzucisz. Ty na realu dopiero raczkujesz a już padłeś ofiara swojej pychy.