Stabilny portfel "konika"

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Adrianoforex
Maniak
Maniak

Re: Stabilny portfel "konika"

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

lolek pisze:Innych stron nie znam.
Dodam też że nie jestem ich klientem.
Żeby potem nie było że coś reklamuje :D

Hi hi spox. Mi to nie przeszkadza pod warunkiem, że nie jest to perfidnie przygotowana akcja.

A tymczasem jutro full ważnych danych. Może być ciężki dzień dla niektorych.

http://bossafx.pl/index.jsp?layout=fx_c ... ego%202014
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

Adrianoforex pisze:

Hi hi spox. Mi to nie przeszkadza pod warunkiem, że nie jest to perfidnie przygotowana akcja.

Bezpodstawne oskarżanie też Ci nie przeszkadza pod pewnymi warunkami tak ?:)

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Wuza pisze:
Adrianoforex pisze:

Bezpodstawne oskarżanie też Ci nie przeszkadza pod pewnymi warunkami tak ?:)

Wuza wkurzają mnie dwie rzeczy:

- nieszczerość i ukryte intencje

- kablowanie na innych

Wybac, ale to co zrobiłeś z kimkolwiek, który śmiał cie skrytykować to najgorsze co mogło ci sie przydarzyć. Nie będę ci mówił co kiedyś robiło się z kapusiami i płaczkami. A do tego drugi temat. Może warto było napisać, że prezentujesz tego i tego i już. Każdy by wiedział w co gra i z kim. Na forach forexowych takich prób było wiele, ale zawsze się wydały. Sorry ale musze kończyć bo sączek mi sie wysunął.

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Ok napiszę to raz i skończymy ten temat :)

Nie reprezentuje żadnego brokera/banku/sklepu spożywczego czy czego tam jeszcze nie wymyślisz :)
Masz urojenia i tyle, ja o AM napisałem raz na początku dziennika i nie użyłem nawet nazwy brokera przez kolejne strony :) Równie dobrze mógłbym ja płakać na temat tego, że to Ty reklamujesz Boś..
Nie masz żadnych podstaw ani dowodów na swoje kłamstewka ;)
Po raz kolejny wymagasz od kogoś prezentacji myfxbook a sam okazujesz się tchórzem i jedyne co publikujesz to statementy, a i to się skończyło nagle..

Także drogi Adrianie, baw się dobrze w swojej prywatnej piaskownicy, weź sobie coś na uspokojenie i zdrowiej po wypadku czy innej wpadce.

Chętnie zobaczę link do Twojego MyFxbook który to obiecujesz wstawić od 2 miesięcy ?:)

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Wybacz mi, ale zawsze podobało mi sie to orum bo wcześniej czy później znajdowali sie ludzie, którze odkrywali takie numery. Dlatego warto na poczatku powiedzieć jest tak i tak. I wsystko jasne. Ale kablowanie na innych za krytykę to po prostu żenada. Kimkolwiek wytknął ci, że łamiesz po raz kolejny swoje zasady, słabo ci idzie, tracisz. Ja wcze sniej też to ci pisałem i to cię wkurzało. Ale to co robiłes na demo, czy w konkursie to nie to samo co real. Stad taki a nie inny wynik i takie a nie inne twoje zachowanie.

Tego nie moge pojąć czemu kimkolwiek dostał dwa ostrzeżenia. Za pisanie niewygodnej prawdy w charakterystyczny dla niego sposób???????

Ale kapować???? Ludzie jak można. Jednak wole starsze czasy kiedy były zasady. Dobre zasady.

Nikogo nie obraził, nikogo nie zwyzywał. Pozwolił sobie jedynie na krytykę "Wuzy". :cry: :?

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Wuza pisze:Ok napiszę to raz i skończymy ten temat :)

Nie reprezentuje żadnego brokera/banku/sklepu spożywczego czy czego tam jeszcze nie wymyślisz :)
Masz urojenia i tyle, ja o AM napisałem raz na początku dziennika i nie użyłem nawet nazwy brokera przez kolejne strony :) Równie dobrze mógłbym ja płakać na temat tego, że to Ty reklamujesz Boś..
Nie masz żadnych podstaw ani dowodów na swoje kłamstewka ;)
Po raz kolejny wymagasz od kogoś prezentacji myfxbook a sam okazujesz się tchórzem i jedyne co publikujesz to statementy, a i to się skończyło nagle..

Także drogi Adrianie, baw się dobrze w swojej prywatnej piaskownicy, weź sobie coś na uspokojenie i zdrowiej po wypadku czy innej wpadce.

Chętnie zobaczę link do Twojego MyFxbook który to obiecujesz wstawić od 2 miesięcy ?:)

Ja wklejałem statemant krzywą kapitału a ty się popłakałeś jak mały chłopczyk i zwinąłeś piaskownicę. Konkurs wygrałes ale przy realnych pieniądach jesteś bezradny. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Będę czekał z niecierpliwością. Już drugi raz boisz sie stanąć do porównania. I słusznie WUza. Tylko po co to donoszenie na innych za należną ci krytykę?

- który broker bez wcześniejszej wiedzy chce zostac sponsorem konkursu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- kto regularnie jeździ do brokera w czasach netu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dlatego jestem ciekaw co teraz, gdy plany zostały pokrzyżowane. Trzeba będzie wymyśleć coś innego. A mówi cos Panu imię Pan Darek z centrali??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Wuza widzisz ile ja wiem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Adrianoforex pisze:Wybacz mi, ale zawsze podobało mi sie to orum bo wcześniej czy później znajdowali sie ludzie, którze odkrywali takie numery. Dlatego warto na poczatku powiedzieć jest tak i tak. I wsystko jasne. Ale kablowanie na innych za krytykę to po prostu żenada. Kimkolwiek wytknął ci, że łamiesz po raz kolejny swoje zasady, słabo ci idzie, tracisz. Ja wcze sniej też to ci pisałem i to cię wkurzało. Ale to co robiłes na demo, czy w konkursie to nie to samo co real. Stad taki a nie inny wynik i takie a nie inne twoje zachowanie.

Tego nie moge pojąć czemu kimkolwiek dostał dwa ostrzeżenia. Za pisanie niewygodnej prawdy w charakterystyczny dla niego sposób???????

Ale kapować???? Ludzie jak można. Jednak wole starsze czasy kiedy były zasady. Dobre zasady.

Nikogo nie obraził, nikogo nie zwyzywał. Pozwolił sobie jedynie na krytykę "Wuzy". :cry: :?

Znowu zmieniasz temat :)
Kimkolwiek dostał 2 ostrzeżenia za wypowiedzi w innych dziennikach a nie moim o ile się nie mylę.
OFF TOPIC: Użytkownik "Kimkolwiek" dostał dzisiaj 2 ostrzeżenia (trzecie ostrzeżenie to automatyczny ban na 90dni) na podstawie zgłoszeń użytkowników za posty, które łamały regulamin forum. Większość postów tego użytkownika może być np. krytyką metod tradingu innych użytkowników, ale sama krytyka nigdy nie była karana. Jeżeli ktoś kogoś obraża to oczywiście jest to już powód do przynajmniej ostrzeżenia.
Wnioskuję z tego, że te kłamliwe oskarżenia biorą się z tego, że zwróciłem uwagę na poziom jego wypowiedzi ? OK teraz przynajmniej rozumiem skąd pomysł na takie kłamstwa z Twojej strony.

Publikacji Twojego konta i tak się nie doczekamy zapewne więc Ciao )

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nie odwracaj kota ogonem. Jeszcze nie mów że przy swojej wiedzy coś kombinowałem przy swoim statemencie i krzywej kapitału. :lol: :lol: :lol: Razem wklejamy w stopkę i nie wycofujemy się nawet w przypadku porażki (co staje sięn twoją domeną). :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Możesz obiecać, że w najbliższych miesiącach nie będzie przedsięwzięcia z toba i brokerem????? :D :D :D :D Czego sie boisz z tym myxbookiem. :shock:

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Aby wszystko było jasne. Po raz kolejny składam ci propozycję. Na stałe wklejmy w swoje stopki linki do cały czas funkcjonujących kont myfxbook. Tak aby nawet w przypadku niepowodzeń ludzie widzieli jak gramy co mamy i ile. Bez wycofywania, gdy rynek znowu skrzywdzi niesłusznie Wuzę. :mrgreen: :mrgreen: Poprzednio gdy po drugiej wtopie zwróciłem ci uwagę, że nie respektujesz własnych zasad związanych z SL oburzyłeś się zaatakowałeś. Wtedy tez powiedziałem ci, że konkurs to jedno a życie to drugie. Teraz pojawiły sie emocje i realnie tracone pieniądze. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

I nie pisz, że ty już grałeś real.

- miałeś konto, z którego nic nie mogłeś wypłacić, wpłacić
- zapłaciłeś podatek nie od zysków kapitałowych, ale zwykłej wygranej
- twoje niektóre posty w czasie konkursu pokazały, że nie traktujesz środków tam zgromadzonych jako pieniędzy, tylko zostawiasz je same sobie

Po to prowadzimy dzienniki, aby przezywać dobre i złe chwile. Równiez po to je prowadzimy, aby być krytykowanymi. Kimkolwiek miał do tego prawo "miszczu demo". :mrgreen:

Ale niestety ty nie lubisz trudnych pytań. gdy ostatnio po błędnie zajętej pozycji spytałem cię, czy zadziałał ci juz SL z doza oburzenia napisałeś "po kilkunastu pipsach, nie żartuj". Szkoda, że nie omówiłeś jednej z wielu wtop. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Moim zdaniem to bardzo długa droga przed tobą, jesli wogóle ci sie uda. Ja jestem od 34 lat i nie ma problemu z tym aby coś tam pokazc. Od wielu lat regularnie płacępodatki od zysków kapitałowych a chyba Urzędowi Skarbowemu oszustwa nie zarzucisz. Ty na realu dopiero raczkujesz a już padłeś ofiara swojej pychy.

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

Mialem juz tu nie pisac ale jednak podejme ryzyko, a noz moze mnie nie zbanuja:) Tak dostalem dwa ostrzezenia nie mam zielonego pojecia za co. Latajacy smok napisal:
" OFF TOPIC: Użytkownik "Kimkolwiek" dostał dzisiaj 2 ostrzeżenia (trzecie ostrzeżenie to automatyczny ban na 90dni) na podstawie zgłoszeń użytkowników za posty, które łamały regulamin forum. Większość postów tego użytkownika może być np. krytyką metod tradingu innych użytkowników, ale sama krytyka nigdy nie była karana. Jeżeli ktoś kogoś obraża to oczywiście jest to już powód do przynajmniej ostrzeżenia."
NIDGY NIKOGO NIE OBRAZILEM!! nawet jak sam bylem obrazany zawsze zachowywalem zimna krew. Zastanawia mnie jeden fakt: forexkiller wielokrotnie nazwywal mnie idiota jest to obrazliwe, a mimo tego nie dostal ostrzezenia dlaczego?... Jak ja bym nazwal wuze czy kogos innego idiota to bym dostal bana na wieki. Gdzie tu sprawiedliwosc?
Prawda jest ze czasem napisze jakis krytyczny komentarz np. w dzienniku midasa ale jest to tylko i wylacznie krytyka tradingu napisana dosadnie ale bez przekraczania pewnych granic
oto cytat postu forexkiller:

"Żeby nie zaśmiecać innym wątków napisze to w swoim dzienniku. Jesteś dla mnie skończonym idiotą panie Ktokolwiek, gdybym był lekarzem i miałbym Ci wystawić diagnozę, brzmiałaby ona tak: Przykro mi, jest Pan niedojebany."

za takie cos powinien byc ban permanentny
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Zablokowany