хостинг картинок bmp
Wyciągnąłem dane dla wszystkich TF przez icustom () i wrzuciłem do innego indyka (jakiegoś TRO). Korzystam ze wskaźników serii ClusterX więc nie obciąża mi to komputera zbytnio.Damfry pisze:Na czym Delty_MTF opiera swoje obliczenia? Dłubałeś może w bebechach ?
pzdrw.
Tematów jest wiele. Jednak te najbardziej obiecujące, które nadają się do automatyzacji nie mają nic wspólnego z analizą wykresów. Wymagają też stosowania innych technologii. Może coś pokażę jak już brokerzy przestaną pozwalać na zarabianie.Midas pisze:Cześć Jarek,
Jak tam systemy? Od czasu do czasu czytałem Twój temat i szczerze mówiąc... pogubiłem sięCo obecnie testujesz i jak wyglądają wyniki + czas testów + jakie metody? Jakby co to w programowaniu jestem mega zielony, więc musisz do mnie jak do "pleba" komputerowego mówić
Pozdrawiam, Midas
Ten wykres to skalper, z dziennika let's scalp. Faktycznie wygląda na to, że charakter rynku się zmienił. Nic nie zmieniam zobaczę jak się dalej sytuacja rozwinie, ale i tak koncepcja nie rokowała w dłuzszym okresie na koncie realnym.Jones pisze:Jarek ten wykres w stopce
nie wiem jaki to projekt jest na plusie ale ten wykres to taki słaby tak jakby ternd sie zmienił ?
modyfikujesz coś go czy zostawiłeś samemu sobioie i czekasz na wyniki
OK rozumiemJAREK67 pisze:Ten wykres to skalper, z dziennika let's scalp. Faktycznie wygląda na to, że charakter rynku się zmienił. Nic nie zmieniam zobaczę jak się dalej sytuacja rozwinie, ale i tak koncepcja nie rokowała w dłuzszym okresie na koncie realnym.Jones pisze:Jarek ten wykres w stopce
nie wiem jaki to projekt jest na plusie ale ten wykres to taki słaby tak jakby ternd sie zmienił ?
modyfikujesz coś go czy zostawiłeś samemu sobioie i czekasz na wyniki