Pijany mistrz i 1000zł real.

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Adrianoforex
Maniak
Maniak

Re: Pijany mistrz i 1000zł real.

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Ink. pisze:Adriano co to za gigantyczna szpila przy 605 transakcji ?

To była wpłata i wypłata na pokaz by pokazać jak szybko można przenieść kasę z konta normal na miniloty. Czy można ponownie otworzyć mój dziennik. Do momentu założenia nowego z masterem wklejałbym tylko screeny i komunikował się z zainteresowanymi na swoim "podwórku". Tak musze korzystać z uprzejmości innych.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Otwarty :), Dorzucę tez pare groszy od siebie na temat stat tymka. Krzywa kapitału piękna, spory % zyskownych transakcji, wszystko ładnie pięknie ale jest jedno ale, a mianowicie sama gra, masz na koncie 100 euro, juz 150 a zajmujesz pozycje po 0,03 lub nawet po 0,05 i dodatkowo piramidujesz podobna wielkością pozycji, brak SL a na mentalny nie ma miejsca bo przy takiej wielkości pozycji w stosunku do depo niewiele trzeba aby zaliczyć MC. I teraz pytanie czy ta krzywa ma szanse przetrwać czy to tylko kwestia szczęścia ?

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Dzięki INK już lecę podsumować ostatni tydzień i będę czekał na hasło od masteraFX. Po nowym roku może w połowie stycznia udało by sie ruszyć ze wspólną inicjatywą i przedsięwzięciem. :D
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
tymek1403
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tymek1403 »

Jak mówiłem nie spodziewam się takich statystyk na dłuższą metę bo szczęście tym razem sprzyjało co pomogło,że krzywa tak wygląda.Te pozycje były zajęte i monitorowane cały czas w razie złego zachowania ceny -wychodziłbym nawet ze stratą.SL zadziałały na dwóch pozycjach.Coraz bardziej się przekonuje,że ustawianie niewielkich SL nie ma tak na prawdę sensu.Wchodząc nawet w miejscu gdzie wydawać by się mogło,że jest idealnie zaraz może nastąpić niewielka korekta tego ruchu będąca tylko cieniem świecy i wybijaczem detalowych stop lossów.Po tylu lekcjach coś już zostaje w głowie co każe chronić kapitał i muszę do tego dążyć.Oglądałem ostatnio webinar z dr Świerkiem i utkwiła mi część o traderach dla których ochrona kapitału jest najważniejsza co dało mi też do myślenia.Będę bardzo zadowolony jeśli będę wychodził codziennie +5 euro chociaż wiem,że jak już wejdzie jakaś fajna pozycja danego dnia to ciężko sobie dać spokój i odejść od komputera :D

Co do wielkości pozycji naprawdę chciałbym się zacząć kontrolować i wchodzić max za 30% depozytu,ale samokontrola w tej kwestii pozostawia wiele do życzenia.Wydawało mi się,że ryzykowanie 2% na pozycje to dobry pomysł,ale to bardzo dobra zasada jeśli mamy dużą ilość pieniędzy i chęć osiągania zysku rzędu kilkadziesiąt procent w skali roku a ja może to mnie zgubi,ale wymarzyłem (postawiłem sobie cel :) ) zbudowanie w rok(pierwsze postanowienie noworoczne :D ) kapitału 20,000zł który bezpiecznie zarządzany mógłby dawać pożądane + 30%/miesięcznie jeśli to by się udało to wydaje mi się,że czułbym się spełniony będąc jeszcze nastolatkiem z takim przychodem :D

Czasem sam jestem na siebie zły,że włącza mi się tryb marzyciela,ale na dobrą sprawę gdyby nie wszystkie marzenia i bujne wyobrażenia stabilnej przyszłości finansowej dawno temu zniechęciłbym się do forexu.

Awatar użytkownika
tymek1403
Gaduła
Gaduła

Podłączyłem konto GKFX pod forexfactory żeby wszystko było jawne ;)

http://www.forexfactory.com/tymek1403#41

Awatar użytkownika
Nemojimmy
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Nemojimmy »

Kurczę ja wysłałem 15 grudnia maila z dokumentami do GKFX i nadal nie otrzymałem żadnej odpowiedzi :roll:

Awatar użytkownika
tymek1403
Gaduła
Gaduła

Wciąż do góry! Dobra passa trwa.
Obrazek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
tymek1403
Gaduła
Gaduła

Dzisiejszy dzień bardzo owocny ;) Takie piątki mógłbym mieć codziennie :564:
lots:1,89/8
balance:234,37euro

Trochę informacji:Obrazek

wejścia kabel:
Obrazek

wejścia ed:Obrazek

Miłego weekendu! Ja go zamierzam spędzić w wiadomy sposób-jakoś forma wtedy lepsza do trade'owania :564:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
lolek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: lolek »

Nie mogę się nadziwić jakim cudem Ci tak dobrze idzie.
Forex Cię kocha :)
Życzę dalszych sukcesów.
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
zaccny
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zaccny »

Brawo! ;-) tylko pamiętaj żeby nie wpaść w samozachwyt bo to może być zgubne;-) graj tak jak do tej pory a sukces murowany. Powodzenia:-)

Sent from my GT-P5100 using Tapatalk 4

ODPOWIEDZ