Wuza Daytrading, 10k $ Real, podsumowanie str. 79

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Re: Wuza Daytrading, 10k $ Real, podsumowanie str. 79

Nieprzeczytany post autor: cajto »

Above - myślałem, że dzisiaj FOMC będzie gwoździem programu, jednak Twój screen.... :509:

Adrianoforex - odnośnie w/w omawianego zagrania, myślę że masz podobne stanowisko jak grający "hedge" na FX w ramach jednego instrumentu: nigdy nie przyznają, że mają stratę, tak i Ty nawet w przypadku MC powiesz "to tylko MC pewnej kwoty u danego bokera, xxx EUR zostało wypłacone wcześniej, więc ogólnie jestem i tak na dużym +"
Zysk zaksięgowany jest nie do podważenia, jednak tu rozmowa toczy się wokół konkretnego konta i zagrania, różowo tam nie było...
sureshot pisze:... szkoda, ze ten nierob ink zbanowal mastera
No to pięknie :-/ Jeden z niewielu ciekawie grających userów poszedł w odstawkę, bo napisał nie to co trzeba do kogo trzeba, a na władze nie poradze...
W ogóle INK jest dla mnie największą pomyłką na Nawi, co ten gość wnosi jako mod? A niektóre wypowiedzi merytorycznie sięgają pierwszego tygodnia na rynku. Zgroza :wpale:
Ostatnio zmieniony 18 gru 2013, 18:27 przez cajto, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

Mogles od razu odpowiedziec na pytanie a nie jakos dziwnie unikales odpowiedzi.
Ps. Bardzo mile zachowanie Above. Nie badz materialista Adriano liczy sie gest
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Niczego się nie bałem. Nikt nie pytałem. Ja nawet o tym nie myślałem. W wolnej chwili gdy środki nie pracują ida na rynek kasowy. A tak spokojnie lezą na koncie forex, które nie jest mikrolotami. Masz konto w BOSSA? Chyba nie.

Obrazek

W zależności od tego jaka jest potrzeba z podwójnego konta forexowego mogę przelać na akcyjne i odwrotnie.

Obrazek

Moje doświadczenie w pisaniu na forach internetowych jest odwrotne do handlu walutami w różnej formie. Być może le się wyraziłem stąd moja propozycja, aby po nowym roku prowadzić dziennik z masterem, gdzie będzie wpłacona cała kasa np. 50 koła i wszystko będziecie mieli na tacy.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

cajto pisze:Above - myślałem, że dzisiaj FOMC będzie gwoździem programu, jednak Twój screen.... :509:

Adrianoforex - odnośnie w/w omawianego zagrania, myślę że masz podobne stanowisko jak grający "hedge" na FX w ramach jednego instrumentu: nigdy nie przyznają, że mają stratę, tak i Ty nawet w przypadku MC powiesz "to tylko MC pewnej kwoty u danego bokera, xxx EUR zostało wypłacone wcześniej, więc ogólnie jestem i tak na dużym +"
Zysk zaksięgowany jest nie do podważenia, jednak tu rozmowa toczy się wokół konkretnego konta i zagrania, różowo tam nie było...
sureshot pisze:... szkoda, ze ten nierob ink zbanowal mastera
No to pięknie :-/ Jeden z niewielu ciekawie grających userów poszedł w odstawkę, bo napisał nie to co trzeba do kogo trzeba, a na władze nie poradze...
W ogóle INK jest dla mnie największą pomyłką na Nawi, co ten gość wnosi jako mod? A niektóre wypowiedzi merytorycznie sięgają pierwszego tygodnia na rynku. Zgroza :wpale:

W takim razie nie pozostaje nic innego jak prowadzenie dziennika od początku od stycznia lub screen PIT :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

anonim09383

Nieprzeczytany post autor: anonim09383 »

Adrianoforex pisze: Podpowiem ci. Uczę się u Andego.
To tak jak byś napisał podziwiam Maciusia. A ja teraz musiał bym zastanowić się co ta informacja mi daję. Czy to czasem osoba z twórczości literackiej lub twojego otoczenia a może z serialu lub filmu. Pewnie postrzegasz to inaczej, te twoje zdawkowe info. :563:

Adrianoforex
Maniak
Maniak

co raz bardziej się zastanawiam co ja tutaj robię.

http://forex-nawigator.biz/forum/z-nedz ... -4290.html

Tyle osób mnie ostrzegało, że od razu zlecą się forexowi utracjusze i wieczni uczniowie. :mrgreen:

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cajto »

Adrianoforex pisze: W takim razie nie pozostaje nic innego jak prowadzenie dziennika od początku od stycznia lub screen PIT :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Śmiało działaj, tylko więcej merytorycznych uwag, mniej o tym co wokół Ciebie i powinno być OK.

Co do PIT - był tu user, bodajże Zzz, wymagał 10 letniego statementu jako uwierzytelnienia, że ktoś regularnie zarabia :wink:

Adrianoforex
Maniak
Maniak

cajto pisze:
Adrianoforex pisze: W takim razie nie pozostaje nic innego jak prowadzenie dziennika od początku od stycznia lub screen PIT :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Śmiało działaj, tylko więcej merytorycznych uwag, mniej o tym co wokół Ciebie i powinno być OK.

Co do PIT - był tu user, bodajże Zzz, wymagał 10 letniego statementu jako uwierzytelnienia, że ktoś regularnie zarabia :wink:

Teraz wy zajęliście jego miejsce. Jak ktoś zarabia to od razu oszust, kombinator. Ink poprosił mnie bym wkleił to co robię, więc to zrobiłem bez oporu. Bo na zachodzie to norma, że zanim ktoś cię zatrudni musisz pokazać co umiesz i co osiągnąłeś. A tutaj wielu wymaga, ale wkleić co to nie mają. :mrgreen: Potem dla poparcia swoich teorii tworzą nowe nicki, które najpierw piszą że są świeżakami, by w kolejnym poście napisać, że mają za sobą tysiąc godzin obserwacji kursów walut. :mrgreen:

Awatar użytkownika
Above
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Above »

@UP Ale po co wklejasz Adrianoforex...czy ktoś cię tutaj dyskredytuje? Ja po prostu nie rozumiem czego taką spinę robisz. A wierz mi spinasz się jak cholera. No ale może to Twój wiek (50lat?) powoduje, że już nie jesteś elastyczny i "przewrażliwiony". Uważam, że słusznie o SL pisałeś no ale co dalej zrobi z tym Wuza to jego sprawa. Dalszej motywacji i reszty nie rozumiem zupełnie.
"...It's amazing. You've got it all on only...three pages.
You know what would happen if this fell into the wrong hands?
...
You named me?!
Right there along with the rest of them?!..."

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Above pisze:@UP Ale po co wklejasz Adrianoforex...czy ktoś cię tutaj dyskredytuje? Ja po prostu nie rozumiem czego taką spinę robisz. A wierz mi spinasz się jak cholera. No ale może to Twój wiek (50lat?) powoduje, że już nie jesteś elastyczny i "przewrażliwiony". Uważam, że słusznie o SL pisałeś no ale co dalej zrobi z tym Wuza to jego sprawa. Dalszej motywacji i reszty nie rozumiem zupełnie.
Wiek swoje robi, to fakt. Chociaż dla dzieci jestem bardzo cierpliwy. Gdybym miał dzieci w młodości pewnie nie byłbym dobrym ojcem. I cała jak to określasz spina to właśnie o SL.

Aby już skończyć tą bezowocną dyskusję przeczytaj cały wątek od początku to zobaczysz o co poszło. Nie martw się ty też kiedyś będziesz starszy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ODPOWIEDZ