Wuza Daytrading, 10k $ Real, podsumowanie str. 79

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Sildra
Pasjonat
Pasjonat

Re: Wuza Daytrading, 10k $ Real, podsumowanie str. 79

Nieprzeczytany post autor: Sildra »

1. Pieniądze lubią ciszę.......

2. Ludzie się różnią, więcej tolerancji

3. Jak łatwo w internecie wypowiadać swobodnie mało kulturalne oceny i krytykę. Czy widząc w realnym życiu dwie sprzeczające się ze sobą osoby na ulicy dołączasz do nich i włączasz do kłótni?

4. Dziennik to pamiętnik. Władzę ma właściciel. Reszta się podporządkowuje. To jego świat i jego prawa fizyki. W każdym dzienniku panują inne.

5. Pieniądze lubią ciszę.......
6. Szanujmy się jakbyśmy siedzieli przy wspólnym stole :564:
Ostatnio zmieniony 18 gru 2013, 15:11 przez Sildra, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli czegoś nie możesz albo Ci się nie chce - obejrzyj to koniecznie.....

Przeczytaj opis zanim zaczniesz:
http://www.youtube.com/watch?v=l6-bGtW83vA

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Sildra pisze:1. Pieniądze lubią ciszę.......

2. Ludzie się różnią, więcej tolerancji

3. Jak łatwo w internecie wypowiadać swobodnie mało kulturalne oceny i krytykę. Czy widząc w realnym życiu dwie sprzeczające się ze sobą osoby na ulicy dołączasz do nich i włączasz do kłótni?

4. Dziennik to pamiętnik. Władzę ma właściciel. Reszta się podporządkowuje. To jego świat i jego prawa fizyki. W każdym dzienniku panują inne.

5. Pieniądze lubią ciszę.......

6. Szanujmy się jakbyśmy siedzieli przy wspólnym stole :564:
:564: święte słowa
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

Wszytko juz zostalo powiedziane. Ale jedno pytanie zadal zostaje pominiete a mianowicie: ADRIANO DLACZEGO ZAGRALES _PIECIOMA LOTAMI PRZY STANIE KONTA 18k ? puscily ci nerwy I zagrales all in? Tak jak pisal wuza 80pipsow I MC gwararantowany. Jak to bylo? odpowiedz w trzech zdaniach na temat
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

ext3
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ext3 »

Mam neutralne pytanie z innej beczki, zupełnie niezwiązane z animozjami.
Pomożecie wskazać, dlaczego poziom 1,383 jest ważny długoterminowo? Zupełnie nie widzę tego na wykresie, a niejedna osoba o tym wspominała. Dzięki za pomoc.

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

ext3 pisze:Mam neutralne pytanie z innej beczki, zupełnie niezwiązane z animozjami.
Pomożecie wskazać, dlaczego poziom 1,383 jest ważny długoterminowo? Zupełnie nie widzę tego na wykresie, a niejedna osoba o tym wspominała. Dzięki za pomoc.
Między innymi dlatego że jest to poziom 61,8 Fibo całego ruchu z okolic 1,49 do 1,20 na Eur/Usd ~

Awatar użytkownika
Above
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Above »

Adrianoforex pisze: Gdybyś raczył zauważyć to nie ja wrzuciłem granat, tylko Wuza wciągnął mnie w dyskusję. Jak zaczniesz kiedykolwiek zarabiać realne pieniądze na FOREX to możemy podyskutować. Może załóż swój journal i tam będziemy rozmawiać a nie zaśmiecać dziennik Wuza.
Ehehehe co ty nie powiesz. Nie będę tego komentował. Wyjechałeś mi tu z foreksowym "hitlerem" - czyli, że nie zarabiam, oznajmiasz jakbyś mnie znał. Masz, widać na co cierpisz, w prezencie na gwiazdkę ofiaruję ci:

Usunięto zdjęcie Ink.
"...It's amazing. You've got it all on only...three pages.
You know what would happen if this fell into the wrong hands?
...
You named me?!
Right there along with the rest of them?!..."

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Kimkolwiek pisze:Wszytko juz zostalo powiedziane. Ale jedno pytanie zadal zostaje pominiete a mianowicie: ADRIANO DLACZEGO ZAGRALES _PIECIOMA LOTAMI PRZY STANIE KONTA 18k ? puscily ci nerwy I zagrales all in? Tak jak pisal wuza 80pipsow I MC gwararantowany. Jak to bylo? odpowiedz w trzech zdaniach na temat

gdybyś doczytał ciut dalej to byś wiedział, że to 18 widoczne było częścią kasy na koncie FOREX. :mrgreen: A do kolegi abouve nie pisz na forum o swoich problemach zdrowotnych.

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

anonim09383

Nieprzeczytany post autor: anonim09383 »

:mrgreen: Ja swego czasu też prowadziłem dziennik i tylko tyle że jak ty Adrian zgredzie nie rozumiałem przekazu treści innych użytkowników z tego forum chcących mi coś podpowiedzieć.Ponieważ byłem na początku swojej drogi związanej z fx. Ale z tobą jest tak że kto by ci coś podpowiedział zadając chodź by tym podstawowe pytanie skierowane w twoją stronę. To traktujesz je w kwestii : o ktoś ? czyli nie zna odpowiedzi. I takie masz to swoje starcze rozumowanie ty do szpitala się połóż

Adrianoforex
Maniak
Maniak

marcin.in00 pisze::mrgreen: Ja swego czasu też prowadziłem dziennik i tylko tyle że jak ty Adrian zgredzie nie rozumiałem przekazu treści innych użytkowników z tego forum chcących mi coś podpowiedzieć.Ponieważ byłem na początku swojej drogi związanej z fx. Ale z tobą jest tak że kto by ci coś podpowiedział zadając chodź by tym podstawowe pytanie skierowane w twoją stronę. To traktujesz je w kwestii : o ktoś ? czyli nie zna odpowiedzi. I takie masz to swoje starcze rozumowanie ty do szpitala się połóż
Wiesz co nie zamierzam zaśmiecać wątku Wuzy, bo najzwyczajniej w świecie nie wypada. Jeśli chcesz dyskutować to zapraszam na PW. natomiast te twoje wyzwiska świadczą o jednym. Świadczą o wychowaniu, które gdzieś tam i kiedyś nabyłeś. Ostatnia kwestia. Ja też się cały czas uczę, ale widać nie czytasz odpowiednich wątków. Podpowiem ci. Uczę się u Andego. A teraz albo piszesz na PW albo ignor. :mrgreen:

Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sureshot »

Ad to, ze w zapasie miales wiecej kasy, to niczemu nie szkodzi, ale trzeba bylo na pozcatku to zaznaczyc, mam 100000000000 zl, na koncie, ujawniam 18k, a potem usredniam podwajam, itp nie ma w tym nic zlego, gdy osiaga sie regularne wyniki ryzykujac np 0.0001%, na pierwszej transakcji, a potem usrednia sie np do 1%, bales sie reakcji gimnajalistow, gdy sie wyda, ze zbyt duzych procentowo wynikow nie krecisz??, co by nie mowic wuza od poczatku wskazal kwote poczatkowa, potem przelewarowal, ale nie mowil, ze "to nic w zapasie mam kolejne miliony"
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ODPOWIEDZ