JAREK67 pisze:Adriano.
Po pierwsze pokazałeś, ze zarabiasz i tym samym nikt ci nie zarzuci że nie wiesz o czym piszesz
Po drugie, twój system to gra na "czuja" i nie nadaje się do prostego wytłumaczenia. Tym bardziej do zaprogramowania. W związku z pierwiastek edukacyjny jest w tych wpisach w zaniku.
Po trzecie, dla mnie sporo jest w tym dzienniku elementów lansu. No niestety nie da się tego nie zauważyć. To wynika również z powyższego. Skoro nie edukacja to może coś w zamian
Po czwarte, daj sobie spokój z tym ściganiem z Masterem. Skoro nie musisz to nie musisz i kropka. U mnie i tak masz autorytet i nie spier.... l tego.
Po piąte, (trochę lansu) ja byłem w wojsku i strzelałem z czegoś takiego w CCCP na poligonie.
хостинг фото
I który mnie przebije?
Wszyscy wrzućmy na luz. Przed nami kolejny tydzień pełen pipsów do zgarnięcia.
Z czegoś takiego?

Co do wyścigu, to nie będzie wyścig. Mnie ucieszy jeśli obydwaj będziemy na plusie. Bo będzie to dowód na to, że można na różne sposoby. Co do lansu. W pełni się zgadzam. Cos tam jest ale wychodzi mimowolnie, bo lata pracy na tym rynky robia swoje. Do tego co zostaje dziadkowi po 50 t-ce jak pokazać sie w dobrej furze. No tylko żeby żona tego nie przeczytała.