Wuza Daytrading, 10k $ Real, podsumowanie str. 79

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Adrianoforex
Maniak
Maniak

Re: Wuza Daytrading, 10k $ Real, podsumowanie str. 79

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Wuza pisze:Umownie 7 roboczych. Uprzedzili, ze moze im to zajac do 14 ale mozliwe ze jutro bedzie kasa na koncie. Nie bede sienspinac w trj chwili o kilka dni

Nie, no pewnie. Najważniejsze, aby wygrana kasa była na święta. Wtedy z optymizmem można patrzeć na przyszły rok. W 2009 albo 2010 w jednym z konkursów u zagranicznego brokera wygrałem zegarek za ... ciut droższy niż ministra Nowaka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dopiero po miesiącu mogłem się cieszyć. No ale to nie był przelew. :mrgreen:
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

Adrianoforex pisze:
Wuza pisze:Umownie 7 roboczych. Uprzedzili, ze moze im to zajac do 14 ale mozliwe ze jutro bedzie kasa na koncie. Nie bede sienspinac w trj chwili o kilka dni

Nie, no pewnie. Najważniejsze, aby wygrana kasa była na święta. Wtedy z optymizmem można patrzeć na przyszły rok. W 2009 albo 2010 w jednym z konkursów u zagranicznego brokera wygrałem zegarek za ... ciut droższy niż ministra Nowaka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dopiero po miesiącu mogłem się cieszyć. No ale to nie był przelew. :mrgreen:

Żebyś nie zapeszył z tymi świętami :)

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Wuza pisze:
Adrianoforex pisze:

Żebyś nie zapeszył z tymi świętami :)

Trzymam kciuki a ty tylko nie dziękuj. Dla nich kończy się rok obrotowy więc powinni wszystko uregulować przed końcem roku kalendarzowego.

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Admiral zabawil sie w mikolaja i przelew z laponii, a moze z estonii wpadl dzis na konto ;)

Jutro lub w sobote moje podsumowanie odnosnie samego brokera z ktorym wspolpracowalem w tym dzienniku.

forexkiller
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: forexkiller »

Gratuluje Wuza:) Powodzenia
Nie ma "Nie mogę", jest tylko "Nie chcę".

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Gratulacje. Część tej kasy już nie powinna wrócić nigdy na FOREX. :mrgreen: Udanych zakupów i poszalej.

Awatar użytkownika
Nemojimmy
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Nemojimmy »

Wuza pisze:Admiral zabawil sie w mikolaja i przelew z laponii, a moze z estonii wpadl dzis na konto ;)

Jutro lub w sobote moje podsumowanie odnosnie samego brokera z ktorym wspolpracowalem w tym dzienniku.
Fajnie że wszystko się elegancko ułożyło :)
Btw. masz już oficjalne stanowisko odnośnie podatku?

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Nemojimmy pisze:
Wuza pisze:Admiral zabawil sie w mikolaja i przelew z laponii, a moze z estonii wpadl dzis na konto ;)

Fajnie że wszystko się elegancko ułożyło :)
Btw. masz już oficjalne stanowisko odnośnie podatku?
To zalezy co rozumiemy przez oficjalne ;)

Broker i biuro rachunkowe proponuja rozliczenie jako nagrody pienieznej. Taki tytul ma tez przelew od Admiral Markets wiec to w tej chwili opcja jakiej uzyje zapewne. Po weekendzie bede wiedzial czy potrzebna jest interpretacja urzedu skarbowego.

radasss
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: radasss »

Wuza pisze:przelew z laponii, a moze z estonii wpadl dzis na konto ;).
Gratulacje ! Również cały czas przeglądałem Twój dziennik dlatego bardzo cię cieszę z Twojego sukcesu !

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

czekamy na podsumowanie, a nie ma... wuza pewnie lezy nieprzytomny z otwartym piatym szampanem :mrgreen:
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

ODPOWIEDZ