Tak, bo Wirtp wkleja kolorowe wykresyatlanticos pisze:a czy to jakaś różnica?Bemowo1 pisze: Myślałem, że Wirtp

Tak, bo Wirtp wkleja kolorowe wykresyatlanticos pisze:a czy to jakaś różnica?Bemowo1 pisze: Myślałem, że Wirtp
zastapmnie pisze:czy ten ujek pier..ny w d..e skur...nski pomiot baby jagi zechce łaskawie w końcu zrobić jakąś korektę?
w telexpresie dostalbys złotą czcionke, za ten pociskzastapmnie pisze:czy ten ujek pier..ny w d..e skur...nski pomiot baby jagi zechce łaskawie w końcu zrobić jakąś korektę?
Jeśli juz to nie wczesniej niż w okolicach 103.500zastapmnie pisze:czy ten ujek pier..ny w d..e skur...nski pomiot baby jagi zechce łaskawie w końcu zrobić jakąś korektę?
Goldman dawał target na 108 z tego co pamiętam.zastapmnie pisze:czy ten ujek pier..ny w d..e skur...nski pomiot baby jagi zechce łaskawie w końcu zrobić jakąś korektę?
A nie 111?TsunamiPL pisze:Goldman dawał target na 108 z tego co pamiętam.zastapmnie pisze:czy ten ujek pier..ny w d..e skur...nski pomiot baby jagi zechce łaskawie w końcu zrobić jakąś korektę?
Ciapul pisze:nie zajmuje się giełdami ani surowcami więc wykresów dla nich nie prowadzę, ale miałem na myśli taki zjazd jak w piątek po 18, jednak teraz wylądowałby on poniżej 1800 a to mogłoby trochę paniki uruchomić.Janek80 pisze:Czy mógłbyś mi powiedzieć co za impuls ma nadejść. Jakiś wykres ?
wyczekac koniec korekty i ladowac "L" czyli jeszcze nie teraz.Janek80 pisze:Ciapul pisze:nie zajmuje się giełdami ani surowcami więc wykresów dla nich nie prowadzę, ale miałem na myśli taki zjazd jak w piątek po 18, jednak teraz wylądowałby on poniżej 1800 a to mogłoby trochę paniki uruchomić.Janek80 pisze:Czy mógłbyś mi powiedzieć co za impuls ma nadejść. Jakiś wykres ?
Rozumiem. Dziękuję za odpowiedź.
Sprali wskażniki ale ja twarde dupsko mam i poczekam.
Tych od rajdów mikołajowych też należy porządnie kopnąć. Wiecie gdzie.
Wziałbym jakiś hedge do mojej eSki ale nie wiem czym S&P500 hedgować. Jakieś sugestie ?