pomyliłeś TF z tematem forum, to nie wklejanie wykresów dziennych...Bemowo1 pisze:kiwi na reteście, eur/nzd mocno skorygowało wzrosty, a kangur wyszedł nad opór

pomyliłeś TF z tematem forum, to nie wklejanie wykresów dziennych...Bemowo1 pisze:kiwi na reteście, eur/nzd mocno skorygowało wzrosty, a kangur wyszedł nad opór
trejduj w takim razie na m1 i m5 - sukcesów życzęsame_straty pisze:pomyliłeś TF z tematem forum, to nie wklejanie wykresów dziennych...Bemowo1 pisze:kiwi na reteście, eur/nzd mocno skorygowało wzrosty, a kangur wyszedł nad opór
jak w temacie, jak w nazwie, pozdrawiamBemowo1 pisze:trejduj w takim razie na m1 i m5 - sukcesów życzęsame_straty pisze:pomyliłeś TF z tematem forum, to nie wklejanie wykresów dziennych...Bemowo1 pisze:kiwi na reteście, eur/nzd mocno skorygowało wzrosty, a kangur wyszedł nad opór
kk.dreamer pisze:ben juz cos mowi ze ozywienie jest?
wiesz, on tworzy nową kadre, wiedze przekazujeNowy123 pisze:kk.dreamer pisze:ben juz cos mowi ze ozywienie jest?
Bena wystapienie teg otymu nic nie spowoduje nie raz bylo gdzie studenta wciska jak to dobrze drukowac
dopiero po posiedzenie FEDU
Żabka cię doprowadzikk.dreamer pisze:Hej. Nie było mnie. Nie mam jak w tej chwili wstawić wykresu. Żabka w zeszłym tygodniu rysował wykressteven69 pisze:kk.dreamer pisze:Hej Rodacy. Ja tam czekam jak Audjpy odbije się niebawem od tl.
moglbys to narysowac ?