DayTrading: Poniedziałek 02.12.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 03 gru 2013, 00:00

Wzrost
10
27%
Bez zmian
4
11%
Spadek
23
62%

Liczba głosów: 37

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Poniedziałek 02.12.2013

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

zastapmnie pisze:czy ten ujek pier..ny w d..e skur...nski pomiot baby jagi zechce łaskawie w końcu zrobić jakąś korektę?
http://xpuls.pl/bank-japonii-bedzie-dalej-luzowal/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

Ciapul pisze:
zastapmnie pisze:czy ten ujek pier..ny w d..e skur...nski pomiot baby jagi zechce łaskawie w końcu zrobić jakąś korektę?

nie doczytalem sie by zwiekszyli luzowanie ktore juz bylo zapowiaden ostanie o zwiekszaniu nastepnym nie bylo mowy

po prostu spkulacje i ploty :mrgreen: zawsze podawane w odpowiednich momentach na dpowiednio kluczowych dla dane jpary miejscach :) nie piwerszy nie ostatni raz to widzimy :)
Ostatnio zmieniony 02 gru 2013, 15:37 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
krinvest
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krinvest »

Ciapul pisze:
Gacie niech sobie poluzuja te wszystkie centralne pałki. Masakra jakas przeżyłem kryzysy od 87' czując po portfelu , ale tego co będzie tym razem to nawet boje sie pomyśleć i zaczyna mi brakowac pomysłów w co lokowac oszczędności :D

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

krinvest pisze:
Ciapul pisze:
Gacie niech sobie poluzuja te wszystkie centralne pałki. Masakra jakas przeżyłem kryzysy od 87' czując po portfelu , ale tego co będzie tym razem to nawet boje sie pomyśleć i zaczyna mi brakowac pomysłów w co lokowac oszczędności :D
mówie Ci, we mnie ulokuj :D ładuj we mnie tłuste L :lol: :lol: :lol: :lol:
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Janek80
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Janek80 »

krinvest pisze:
Ciapul pisze:

Ulokuj w bitcoin i litecoin, masz też kilka godzin zapakować się w Energę na grajdole. :564:

P/S Mam ulotkę Amber Gold ale już nieaktualna...
We can't make a baby in one months by making 9 women pregnant... Sonic

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: cytrynek »

krinvest pisze:
Ciapul pisze:
Ja bym zainwestował w nieruchomości ;) Jak się zdecydujesz to daj znać - dam Ci spory upust ;)
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.

Janek80
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Janek80 »

Hedgowanie s&p500 za pomocą GOLD u brokera XTB przypomiona gaszenie pożaru benzyną.
Kto ma tam konto to nie muszę wyjaśniać.
Surowce - ok pomyślę ale demo muszę u nich odpalić i zobaczyć ile koszą takich leszczy jak ja na spreadzie i swapie.

EDIT:
16160 to była promocja jak LCD 42'' za 100$

Richard nie daj się bajkopisarzom.
Dwa zgredy kiedy dacie mi lajka ?
Ostatnio zmieniony 02 gru 2013, 15:47 przez Janek80, łącznie zmieniany 1 raz.
We can't make a baby in one months by making 9 women pregnant... Sonic

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

po danych z USa slaba reakcje nie dojechali do 103 na U J to plote puscili ze niby BOJ ma zwiekszyc dodruk a mowili nie raz ze o zwiększaniu nie ma mowy i nastepnym krokiem maja byc zmiany w podatkach :D
Ostatnio zmieniony 02 gru 2013, 15:48 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Nowy500
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Nowy500 »

Janek80 pisze:Hedgowanie s&p500 za pomocą GOLD u brokera XTB przypomiona gaszenie pożaru benzyną.
Kto ma tam konto to nie muszę wyjaśniać.
Surowce - ok pomyślę ale demo muszę u nich odpalić i zobaczyć ile koszą takich leszczy jak ja na spreadzie i swapie.
zreszta jak narazie jak masz s na sp to poco to hedgowac skoro zarabia, jescze troche czasu minie zanim korekta sie skonczy
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797

Awatar użytkownika
krinvest
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krinvest »

Janek80 pisze:

Ulokuj w bitcoin i litecoin, masz też kilka godzin zapakować się w Energę na grajdole. :564:

P/S Mam ulotkę Amber Gold ale już nieaktualna...[/quote]

BTC już mam i wystarczy , dostałem jako prezent urodzinowy , czas to sprzedawać póki co , a nie ładować więcej. bo tam też kaszana niedługo przyjdzie.
Energa zapakowana , kupuje wszystkie debiuty jakie sie pojawiaja od kilku lat, bez wyjątku. Polecam sprawdzić stope zwrotu z takiej lokaty.
Amber gold odpada , nie sprzedaje sie ,ani nie oddaje złota wiecej niż raz w życiu , tak samo robi sie z gruntami. Jedno Pokolenie ma prawo tylko raz sprzedawać rodzinną ziemie i za połowe kwoty sprzedaży trzeba kupić następne grunty.

Pedro chętnie zainwestuje jakiś grosz jak masz sensowny pomysł i dasz rade przekonać do niego to nie widze problemu ;)

Cytrynek dzięki, ale jakbys miał jakies ciekawe pamiątki PRL , dobre wina albo whisky , jakas fajna sztuke nie ukradzioną czy monety to chętnie , chyba , że masz te nieruchomości w afryce :564:

co by nie zbaczac z głownego tematu tego działu - dalej siedze w tych samych pozycjach co pisałem i dobrze mi z nimi póki co poza Kablem :)

Zablokowany