Tak, bo Wirtp wkleja kolorowe wykresyatlanticos pisze:a czy to jakaś różnica?Bemowo1 pisze: Myślałem, że Wirtp
DayTrading: Poniedziałek 02.12.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 02.12.2013
zastapmnie pisze:czy ten ujek pier..ny w d..e skur...nski pomiot baby jagi zechce łaskawie w końcu zrobić jakąś korektę?
EUR/GBP podnosi 4 litery.
Ulubieniec Bemowo1.
We can't make a baby in one months by making 9 women pregnant... Sonic
w telexpresie dostalbys złotą czcionke, za ten pociskzastapmnie pisze:czy ten ujek pier..ny w d..e skur...nski pomiot baby jagi zechce łaskawie w końcu zrobić jakąś korektę?
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Jeśli juz to nie wczesniej niż w okolicach 103.500zastapmnie pisze:czy ten ujek pier..ny w d..e skur...nski pomiot baby jagi zechce łaskawie w końcu zrobić jakąś korektę?
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Goldman dawał target na 108 z tego co pamiętam.zastapmnie pisze:czy ten ujek pier..ny w d..e skur...nski pomiot baby jagi zechce łaskawie w końcu zrobić jakąś korektę?
The only way is up
A nie 111?TsunamiPL pisze:Goldman dawał target na 108 z tego co pamiętam.zastapmnie pisze:czy ten ujek pier..ny w d..e skur...nski pomiot baby jagi zechce łaskawie w końcu zrobić jakąś korektę?
Ciapul pisze:nie zajmuje się giełdami ani surowcami więc wykresów dla nich nie prowadzę, ale miałem na myśli taki zjazd jak w piątek po 18, jednak teraz wylądowałby on poniżej 1800 a to mogłoby trochę paniki uruchomić.Janek80 pisze:Czy mógłbyś mi powiedzieć co za impuls ma nadejść. Jakiś wykres ?
Rozumiem. Dziękuję za odpowiedź.
Sprali wskażniki ale ja twarde dupsko mam i poczekam.
Tych od rajdów mikołajowych też należy porządnie kopnąć. Wiecie gdzie.
Wziałbym jakiś hedge do mojej eSki ale nie wiem czym S&P500 hedgować. Jakieś sugestie ?
We can't make a baby in one months by making 9 women pregnant... Sonic
wyczekac koniec korekty i ladowac "L" czyli jeszcze nie teraz.Janek80 pisze:Ciapul pisze:nie zajmuje się giełdami ani surowcami więc wykresów dla nich nie prowadzę, ale miałem na myśli taki zjazd jak w piątek po 18, jednak teraz wylądowałby on poniżej 1800 a to mogłoby trochę paniki uruchomić.Janek80 pisze:Czy mógłbyś mi powiedzieć co za impuls ma nadejść. Jakiś wykres ?
Rozumiem. Dziękuję za odpowiedź.
Sprali wskażniki ale ja twarde dupsko mam i poczekam.
Tych od rajdów mikołajowych też należy porządnie kopnąć. Wiecie gdzie.
Wziałbym jakiś hedge do mojej eSki ale nie wiem czym S&P500 hedgować. Jakieś sugestie ?
a jak chcesz hedge to moze zlotem albo cos z surowcow.
Ostatnio zmieniony 02 gru 2013, 15:18 przez Nowy500, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
oj całkiem możliwe że zaraz skończymy korektę na pińcsetce
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
Prognozowany target wybicia z trójkąta odpowiada wysokości podstawy (boku) trójkata. Czyli w tym przypadku ok. 900 pipsów. Obstawiam zasięg wybicia na poziomie 109.100 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.