go4x - polski broker4 (tms)
-
- Uczestnik
Re: go4x - polski broker4 (tms)
Mam u tego brokera konto real od około 2 lat i niestety ostatnio przy publikacji danych mają duże luki cenowe. Przykładowo 2013.10.22 14:30 „Pozarolnicza Lista Płac USA” luka około 52 pipsy na EURUSD. W takich sytuacjach, jeśli ktoś gra z SL np. 20 lub 25 pipsów, to niestety traci 3 lub 2 razy więcej niż zakładał na SL… Kiedyś płynność była większa i luk cenowych nie było wiele (pojawiały się sporadycznie). Mam wrażenie, że jest to celowy zabieg brokera, wiadomo w jakim celu…
Czy działa Wam dzisiaj tj. 24.11.2013 konto real w go4x - u mnie demo jest aktywne, łączy się z serwerami a realne nie chce się połączyć - mt4 na windowsie jak i na androidzie.
Pozdrawiam, spokojniej niedzieli.
Pozdrawiam, spokojniej niedzieli.
1. "KISS" - Keep It Simple Stupid
2. SYNERGIA - współdziałanie różnych czynników, którego efekt jest większy niż suma oddzielnych działań
3. STOP LOSS - niedoceniony przyjacielem TRADERA.
2. SYNERGIA - współdziałanie różnych czynników, którego efekt jest większy niż suma oddzielnych działań
3. STOP LOSS - niedoceniony przyjacielem TRADERA.
Może mają jakieś prace konserwacyjne na serwerach-wkoncu mamy niedziele. Poczekaj spokojnie do wieczora a myślę że wszystko wróci do normy:-)
Sent from my GT-P5100 using Tapatalk 4
Sent from my GT-P5100 using Tapatalk 4
Dzisiaj chciałem sobie potrejdować bo jest komferencja EBC a tu taki zonk....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
MM nie ma tu znaczenia. Inne MM śmigają bez zarzutu. Po prostu GO4X nie daje zarobić klientom.
Zaznaczam , że nie bronię go4x bo wiem jakie potrafią mieć np. luki cenowe w trakcie takich wydarzeń ale czy aby to nie wina połączenia internetowego albo jakiś błąd MT ? Prędzej bym uwierzył , że oni coś kręcą chwile po 14.30 a nie o 14.55 i zakładam , że chwilę przed.
" Byki i niedźwiedzie mają swoje miejsce przy stole, a tylko osły zostają o suchym pysku "
Jeśli chodzi o godzinę o była ok. Tak o 14.55 GO4X bawił się z klientami w bambuko. Po piętnastej rynek dostał dobrego floła a moje zlecenia n eurusd nie wchodziy. GO4X to masakra!!!
A tu coś odnośnie właśnie luki cenowej . Konto real go4x i konto real xtb
stp ndd . 10.01.2014 14.30

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
" Byki i niedźwiedzie mają swoje miejsce przy stole, a tylko osły zostają o suchym pysku "
W chwili obecnej najgorszy polski broker. To co wyprawiają na danych woła o pomstę do nieba, indeksy potrafią wy***lić o 0,5-1,0% instrument bazowy i twierdzić, że wszystko jest ok. Absolutnie uciekać jak najdalej, wątpiącym polecam obejrzenie wykresu Bovespy i porównanie go z jakimkolwiek innym. Jeżeli stosuje się margin level<1000%, pieniądze nie są bezpieczne.