go4x - polski broker4 (tms)

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Czy założysz konto u tego brokera ?

tak
89
30%
nie
127
43%
nie wiem
78
27%

Liczba głosów: 294

Noob
Pasjonat
Pasjonat

Re: go4x - polski broker4 (tms)

Nieprzeczytany post autor: Noob »

No mówię, żenada. I zdaje się, że po pierwszej głupiej odpowiedzi brak odwagi do jakiejkolwiek innej. Niektórzy brokerzy chyba nie rozumieją jeszcze zmiany realiów rynkowych i tego, że czasy, gdy się kwotowało co się chce powoli się kończą. Schemat rozmowy po takich akcjach zawsze ten sam:
1. Ale przecież były ważne dane. To normalne.
Dostarczasz screeny od innych brokerów.
2. Ale przecież to tylko inni brokerzy, to nic nie znaczy.
Dostarczasz screeny z bloomberga albo reutersa.
3. Milczenie.

HanSolo1
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: HanSolo1 »

Czy ktos gra na sygnałach w Go4x na MT4 oczywiscie
bo nie moge sie dowiedziec - na demo chodzą ale czy na koncie live na tym brokerze GO4x też (wybierając jakiegos dostawce juz w MT4)
???

GO4x prosze o opowiedz jak mozna :)

skrzat
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: skrzat »

Dziś na grouponie jest oferta Go4X:
- 100% bonus, który można wypłacić przy osiągnięciu zysku 50%, czyli wysokości bonusu (pierwszej wpłaty):
groupon 5 zł: 100+100 zł
groupon 10 zł: 300+300 zł
groupon 20 zł: 500+500 zł
groupon 50 zł: 1000+1000 zł
groupon 70 zł: 3000+3000 zł
groupon 100 zł: 5000+5000 zł
- konkurs: do wygrania 10 iPadów mini dla osób, które założą rachunek o wartości min. 500 zł
- dedykowane szkolenie dla klientów z grouponem

Mlody22
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Mlody22 »

Go4x to żenada A raczej Ich Matka TMS ostatnio przy publikacj danych był sopry ruch rzędu 30 pipsów ja zamkłem zlecenie gdy miałem około 20 pipsów w momęcie zamknięcia wyświetlało mi wynik 50 pln zysku hehe i cooo??? histora transakcj -2pln haha chamówa na maksa dodam że wcześniej rególarnie zaczołem zarabiać na danych zyskowne pozycje to 95% w PO MIESIĄCU TAKIEJ GRY O TEGO BROKERA ZACZEŁY SIE WŁAŚNIE TAKIE PROBLEMY. dOBRY BROKER ALE TYLKO DLA TYCH KTÓRZY UCZĄ SIE GRAĆ JAK KTOŚ MA STRATEGIE I ZARABIA POLECAM ZMIENIĆ NA INNEGO

skrzat
Gaduła
Gaduła

Mlody22 pisze:Go4x to żenada A raczej Ich Matka TMS ostatnio przy publikacj danych był sopry ruch rzędu 30 pipsów ja zamkłem zlecenie gdy miałem około 20 pipsów w momęcie zamknięcia wyświetlało mi wynik 50 pln zysku hehe i cooo??? histora transakcj -2pln haha chamówa na maksa dodam że wcześniej rególarnie zaczołem zarabiać na danych zyskowne pozycje to 95% w PO MIESIĄCU TAKIEJ GRY O TEGO BROKERA ZACZEŁY SIE WŁAŚNIE TAKIE PROBLEMY. dOBRY BROKER ALE TYLKO DLA TYCH KTÓRZY UCZĄ SIE GRAĆ JAK KTOŚ MA STRATEGIE I ZARABIA POLECAM ZMIENIĆ NA INNEGO
Proszę nie krzyczeć kolego :)
Jestem pewny, że grając tylko na danych (co sugeruje Twój wpis) u dowolnego brokera, albo podziękowaliby Ci za współpracę, albo (w przypadku brokerów MM) utrudnialiby Ci grę (np. rekwoty, czy rozszerzanie spreadu)

Mlody22
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Mlody22 »

u brokera ECN/STP taka sytuacja nie ma mjejsca ponieważ miedzy klijentem a brokerem nie ma konfliktu, a po zatym u MM scalping też też jest nie mile widziany. Ja lubie zagrać na dane po za tym scalpuje, dzieki go4x mjałem możliwość nauczyć sie w jakiś sposób zyskiwać regularnie na fx przy małym wkladzie finansowym ale dalsza gra u tego brokera niestety jest nie możliwa bo obie metody gry nie sa tam mile widziane.

Awatar użytkownika
PietJa
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: PietJa »

skrzat pisze:Dziś na grouponie jest oferta Go4X:
- 100% bonus, który można wypłacić przy osiągnięciu zysku 50%, czyli wysokości bonusu (pierwszej wpłaty):
groupon 5 zł: 100+100 zł
groupon 10 zł: 300+300 zł
groupon 20 zł: 500+500 zł
groupon 50 zł: 1000+1000 zł
groupon 70 zł: 3000+3000 zł
groupon 100 zł: 5000+5000 zł
- konkurs: do wygrania 10 iPadów mini dla osób, które założą rachunek o wartości min. 500 zł
- dedykowane szkolenie dla klientów z grouponem
Witam :)
A jest jakaś stronka z aktualnymi wynikami tego konkursu? Bo szukałem i nie mogę znaleźć... chyba że to ściśle tajne :twisted:

skrzat
Gaduła
Gaduła

PietJa pisze:Witam :)
A jest jakaś stronka z aktualnymi wynikami tego konkursu? Bo szukałem i nie mogę znaleźć... chyba że to ściśle tajne :twisted:
Nie wiem, tylko przepisałem info z groupona :)

Awatar użytkownika
PietJa
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: PietJa »

Konkurs się skończył... a kto zdobył chociażby iPady ... ani widu ani słychu... może sami sobie je zatrzymali?

Coś u nich jeszcze nie gra w kontaktach z klientami / konkursowiczami... a szkoda :?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
jurekszczurek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: jurekszczurek »

HanSolo1 pisze:Czy ktos gra na sygnałach w Go4x na MT4 oczywiscie
bo nie moge sie dowiedziec - na demo chodzą ale czy na koncie live na tym brokerze GO4x też (wybierając jakiegos dostawce juz w MT4)
???

GO4x prosze o opowiedz jak mozna :)
powinny chodzić bo dzwonił doradca do mnie i namawiał by korzystać z sygnałów z MT4 i z socialgo4x nawet linki wysłał - nie wiem o co mu kaman?
w życiu najważniejsze jest szczęście- pieniądze, zdrowie, młodość mieli na "TITANICU" - ja jestem dziecko szczęścia "urodzony w niedzielę" :)

ODPOWIEDZ