go4x - polski broker4 (tms)
Re: go4x - polski broker4 (tms)
No mówię, żenada. I zdaje się, że po pierwszej głupiej odpowiedzi brak odwagi do jakiejkolwiek innej. Niektórzy brokerzy chyba nie rozumieją jeszcze zmiany realiów rynkowych i tego, że czasy, gdy się kwotowało co się chce powoli się kończą. Schemat rozmowy po takich akcjach zawsze ten sam:
1. Ale przecież były ważne dane. To normalne.
Dostarczasz screeny od innych brokerów.
2. Ale przecież to tylko inni brokerzy, to nic nie znaczy.
Dostarczasz screeny z bloomberga albo reutersa.
3. Milczenie.
1. Ale przecież były ważne dane. To normalne.
Dostarczasz screeny od innych brokerów.
2. Ale przecież to tylko inni brokerzy, to nic nie znaczy.
Dostarczasz screeny z bloomberga albo reutersa.
3. Milczenie.
Czy ktos gra na sygnałach w Go4x na MT4 oczywiscie
bo nie moge sie dowiedziec - na demo chodzą ale czy na koncie live na tym brokerze GO4x też (wybierając jakiegos dostawce juz w MT4)
???
GO4x prosze o opowiedz jak mozna
bo nie moge sie dowiedziec - na demo chodzą ale czy na koncie live na tym brokerze GO4x też (wybierając jakiegos dostawce juz w MT4)
???

Dziś na grouponie jest oferta Go4X:
- 100% bonus, który można wypłacić przy osiągnięciu zysku 50%, czyli wysokości bonusu (pierwszej wpłaty):
groupon 5 zł: 100+100 zł
groupon 10 zł: 300+300 zł
groupon 20 zł: 500+500 zł
groupon 50 zł: 1000+1000 zł
groupon 70 zł: 3000+3000 zł
groupon 100 zł: 5000+5000 zł
- konkurs: do wygrania 10 iPadów mini dla osób, które założą rachunek o wartości min. 500 zł
- dedykowane szkolenie dla klientów z grouponem
- 100% bonus, który można wypłacić przy osiągnięciu zysku 50%, czyli wysokości bonusu (pierwszej wpłaty):
- konkurs: do wygrania 10 iPadów mini dla osób, które założą rachunek o wartości min. 500 zł
Go4x to żenada A raczej Ich Matka TMS ostatnio przy publikacj danych był sopry ruch rzędu 30 pipsów ja zamkłem zlecenie gdy miałem około 20 pipsów w momęcie zamknięcia wyświetlało mi wynik 50 pln zysku hehe i cooo??? histora transakcj -2pln haha chamówa na maksa dodam że wcześniej rególarnie zaczołem zarabiać na danych zyskowne pozycje to 95% w PO MIESIĄCU TAKIEJ GRY O TEGO BROKERA ZACZEŁY SIE WŁAŚNIE TAKIE PROBLEMY. dOBRY BROKER ALE TYLKO DLA TYCH KTÓRZY UCZĄ SIE GRAĆ JAK KTOŚ MA STRATEGIE I ZARABIA POLECAM ZMIENIĆ NA INNEGO
Proszę nie krzyczeć kolegoMlody22 pisze:Go4x to żenada A raczej Ich Matka TMS ostatnio przy publikacj danych był sopry ruch rzędu 30 pipsów ja zamkłem zlecenie gdy miałem około 20 pipsów w momęcie zamknięcia wyświetlało mi wynik 50 pln zysku hehe i cooo??? histora transakcj -2pln haha chamówa na maksa dodam że wcześniej rególarnie zaczołem zarabiać na danych zyskowne pozycje to 95% w PO MIESIĄCU TAKIEJ GRY O TEGO BROKERA ZACZEŁY SIE WŁAŚNIE TAKIE PROBLEMY. dOBRY BROKER ALE TYLKO DLA TYCH KTÓRZY UCZĄ SIE GRAĆ JAK KTOŚ MA STRATEGIE I ZARABIA POLECAM ZMIENIĆ NA INNEGO

Jestem pewny, że grając tylko na danych (co sugeruje Twój wpis) u dowolnego brokera, albo podziękowaliby Ci za współpracę, albo (w przypadku brokerów MM) utrudnialiby Ci grę (np. rekwoty, czy rozszerzanie spreadu)
u brokera ECN/STP taka sytuacja nie ma mjejsca ponieważ miedzy klijentem a brokerem nie ma konfliktu, a po zatym u MM scalping też też jest nie mile widziany. Ja lubie zagrać na dane po za tym scalpuje, dzieki go4x mjałem możliwość nauczyć sie w jakiś sposób zyskiwać regularnie na fx przy małym wkladzie finansowym ale dalsza gra u tego brokera niestety jest nie możliwa bo obie metody gry nie sa tam mile widziane.
Witamskrzat pisze:Dziś na grouponie jest oferta Go4X:

A jest jakaś stronka z aktualnymi wynikami tego konkursu? Bo szukałem i nie mogę znaleźć... chyba że to ściśle tajne

Nie wiem, tylko przepisałem info z grouponaPietJa pisze:Witam![]()
A jest jakaś stronka z aktualnymi wynikami tego konkursu? Bo szukałem i nie mogę znaleźć... chyba że to ściśle tajne

Konkurs się skończył... a kto zdobył chociażby iPady ... ani widu ani słychu... może sami sobie je zatrzymali?
Coś u nich jeszcze nie gra w kontaktach z klientami / konkursowiczami... a szkoda
Coś u nich jeszcze nie gra w kontaktach z klientami / konkursowiczami... a szkoda

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- jurekszczurek
- Gaduła
powinny chodzić bo dzwonił doradca do mnie i namawiał by korzystać z sygnałów z MT4 i z socialgo4x nawet linki wysłał - nie wiem o co mu kaman?HanSolo1 pisze:Czy ktos gra na sygnałach w Go4x na MT4 oczywiscie
???
w życiu najważniejsze jest szczęście- pieniądze, zdrowie, młodość mieli na "TITANICU" - ja jestem dziecko szczęścia "urodzony w niedzielę"