go4x - polski broker4 (tms)

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Czy założysz konto u tego brokera ?

tak
89
30%
nie
127
43%
nie wiem
78
27%

Liczba głosów: 294

Awatar użytkownika
TMS Brokers
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: go4x - polski broker4 (tms)

Nieprzeczytany post autor: TMS Brokers »

@zimnylech:

Twój przykład jest dosyć ogólny, ciężko się do niego odnieść... powodów tego, co widziałeś na ekranie może być naprawdę sporo - od problemów z łączem internetowym lub platformą począwszy, na problemach po naszej stronie skończywszy. Dlatego też proponuję Ci odezwanie się bezpośrednio do nas i opisanie swojego przypadku. Makler chętnie wszystko przeanalizuje i na pewno dowiemy się, co się tak naprawdę wydarzyło. W tej chwili to jest trochę wróżenie z fusów.

Dodatkowo jest też coś takiego jak reklamacja, którą możesz złożyć i z całą pewnością (to możemy akurat zagwarantować) zostanie ona rozpatrzona... W razie nieprawidłowości u nas - transakcje zostaną zweryfikowane, nie ma z tym problemu.

@Noob:

Oczywiście najłatwiej jest napisać, że ktoś jest najgorszy, najbardziej "wredny" i ogólnie ble. Natomiast ważne są też argumenty... Mamy też innych Klientów, którzy z całą pewnością byli na rynku podczas przytaczanego wcześniej ECB i jakoś nikt nie zgłaszał podobnych problemów, więc proponuję po prostu po ludzku i na spokojnie wyjaśnić dokładnie sytuację, a my się do niej odniesiemy. I już.

zimnylech
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: zimnylech »

Otworzyć zlecenia nie mogę no dobra niech będzie, Nie chcecie dać klientom zarobić OK.
No ale jak mam zlecenie otwarte i nie mogę zamknąć....
hm...??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Przy 0,01 lota broker nie chce ci zamknąć zlecenia????? Oj chyba to nie wina brokera. :D Nawet jak miałbyś 1000 pipsów zysku. Cos nie tak z netem, może platformą. Ale nie twórzmy mitów, że brokerzy będa chcieli blokować gości otwierających, czy zamykającyh 0,01 lota.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Tym bardziej że te zlecenie ma zysk w postaci paru groszy. Nie wiem po co było zakrywać tą kolumnę od zysku, skoro można sobie to spokojnie policzyć...

Awatar użytkownika
DigitalSmoke
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: DigitalSmoke »

A mi zaimponował ilością otwartych platform. Naliczyłem 9, na wszystkich grasz?

Awatar użytkownika
SuperFOREX
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: SuperFOREX »

Adrianoforex pisze:Przy 0,01 lota broker nie chce ci zamknąć zlecenia????? Oj chyba to nie wina brokera. :D Nawet jak miałbyś 1000 pipsów zysku. Cos nie tak z netem, może platformą. Ale nie twórzmy mitów, że brokerzy będa chcieli blokować gości otwierających, czy zamykającyh 0,01 lota.
No cóż, testowałem kiedyś konto rzeczywiste u jednego z polskich licencjonowanych brokerów MM pod ew. asset management. Miałem otwartą minimalną pozycję na DAX i postanowiłem ją zamknąć w piątek wieczorem. Pierwsze zlecenie złożyłem ok. 15 minut przed zamknięciem. No i "już" minutę przed zamknięciem udało się zamknąć pozycję. Co prawda zmienność rynkowa była duża, ale tylu rekwotowań sie nie spodziewałem.

Awatar użytkownika
MowmiSasiad
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MowmiSasiad »

SuperFOREX pisze:
Adrianoforex pisze:Przy 0,01 lota broker nie chce ci zamknąć zlecenia????? Oj chyba to nie wina brokera. :D Nawet jak miałbyś 1000 pipsów zysku. Cos nie tak z netem, może platformą. Ale nie twórzmy mitów, że brokerzy będa chcieli blokować gości otwierających, czy zamykającyh 0,01 lota.
No cóż, testowałem kiedyś konto rzeczywiste u jednego z polskich licencjonowanych brokerów MM pod ew. asset management. Miałem otwartą minimalną pozycję na DAX i postanowiłem ją zamknąć w piątek wieczorem. Pierwsze zlecenie złożyłem ok. 15 minut przed zamknięciem. No i "już" minutę przed zamknięciem udało się zamknąć pozycję. Co prawda zmienność rynkowa była duża, ale tylu rekwotowań sie nie spodziewałem.

A znasz brokera NDD który ma w swojej ofercie dax'a? Ludzie to przychodzą do warzywniaka i dziwią się, że nie mogą browara kupić... :roll:

dominik88
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: dominik88 »

MowmiSasiad pisze:
A znasz brokera NDD który ma w swojej ofercie dax'a? Ludzie to przychodzą do warzywniaka i dziwią się, że nie mogą browara kupić... :roll:
Tu akurat wtopa, bo mamy takich nawet na naszym podwórku

zimnylech
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: zimnylech »

Przy 0,01 lota broker nie chce ci zamknąć zlecenia?????
Też mnie to dziwi.
Przez kilka lat wszystko śmigało ok. Tylko od tego roku coś się sypie.

A mi zaimponował ilością otwartych platform. Naliczyłem 9, na wszystkich grasz?
Nie. Ilość platform to nie problem. Trochę więcej ramu i wszystko śmiga
No, prawie wszystko....jedna platforma coś mi zmula....ciężko zamknąć zlecenie...

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Być może kłopot leży po twojej stronie. Mi kiedyś tak muliło przez zbyt dużą ilośc plaform. Siosrzeniec przyszedł, cos tam namerdał w kompach (gram na dwóch) i hula. Wina była po mojej stronie.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

ODPOWIEDZ