go4x - polski broker4 (tms)
- TMS Brokers
- Stały bywalec
Re: go4x - polski broker4 (tms)
@zimnylech:
Twój przykład jest dosyć ogólny, ciężko się do niego odnieść... powodów tego, co widziałeś na ekranie może być naprawdę sporo - od problemów z łączem internetowym lub platformą począwszy, na problemach po naszej stronie skończywszy. Dlatego też proponuję Ci odezwanie się bezpośrednio do nas i opisanie swojego przypadku. Makler chętnie wszystko przeanalizuje i na pewno dowiemy się, co się tak naprawdę wydarzyło. W tej chwili to jest trochę wróżenie z fusów.
Dodatkowo jest też coś takiego jak reklamacja, którą możesz złożyć i z całą pewnością (to możemy akurat zagwarantować) zostanie ona rozpatrzona... W razie nieprawidłowości u nas - transakcje zostaną zweryfikowane, nie ma z tym problemu.
@Noob:
Oczywiście najłatwiej jest napisać, że ktoś jest najgorszy, najbardziej "wredny" i ogólnie ble. Natomiast ważne są też argumenty... Mamy też innych Klientów, którzy z całą pewnością byli na rynku podczas przytaczanego wcześniej ECB i jakoś nikt nie zgłaszał podobnych problemów, więc proponuję po prostu po ludzku i na spokojnie wyjaśnić dokładnie sytuację, a my się do niej odniesiemy. I już.
Twój przykład jest dosyć ogólny, ciężko się do niego odnieść... powodów tego, co widziałeś na ekranie może być naprawdę sporo - od problemów z łączem internetowym lub platformą począwszy, na problemach po naszej stronie skończywszy. Dlatego też proponuję Ci odezwanie się bezpośrednio do nas i opisanie swojego przypadku. Makler chętnie wszystko przeanalizuje i na pewno dowiemy się, co się tak naprawdę wydarzyło. W tej chwili to jest trochę wróżenie z fusów.
Dodatkowo jest też coś takiego jak reklamacja, którą możesz złożyć i z całą pewnością (to możemy akurat zagwarantować) zostanie ona rozpatrzona... W razie nieprawidłowości u nas - transakcje zostaną zweryfikowane, nie ma z tym problemu.
@Noob:
Oczywiście najłatwiej jest napisać, że ktoś jest najgorszy, najbardziej "wredny" i ogólnie ble. Natomiast ważne są też argumenty... Mamy też innych Klientów, którzy z całą pewnością byli na rynku podczas przytaczanego wcześniej ECB i jakoś nikt nie zgłaszał podobnych problemów, więc proponuję po prostu po ludzku i na spokojnie wyjaśnić dokładnie sytuację, a my się do niej odniesiemy. I już.
Otworzyć zlecenia nie mogę no dobra niech będzie, Nie chcecie dać klientom zarobić OK.
No ale jak mam zlecenie otwarte i nie mogę zamknąć....
hm...??
No ale jak mam zlecenie otwarte i nie mogę zamknąć....
hm...??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Maniak
Przy 0,01 lota broker nie chce ci zamknąć zlecenia????? Oj chyba to nie wina brokera.
Nawet jak miałbyś 1000 pipsów zysku. Cos nie tak z netem, może platformą. Ale nie twórzmy mitów, że brokerzy będa chcieli blokować gości otwierających, czy zamykającyh 0,01 lota.

http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Tym bardziej że te zlecenie ma zysk w postaci paru groszy. Nie wiem po co było zakrywać tą kolumnę od zysku, skoro można sobie to spokojnie policzyć...
- DigitalSmoke
- Pasjonat
A mi zaimponował ilością otwartych platform. Naliczyłem 9, na wszystkich grasz?
- SuperFOREX
- Gaduła
No cóż, testowałem kiedyś konto rzeczywiste u jednego z polskich licencjonowanych brokerów MM pod ew. asset management. Miałem otwartą minimalną pozycję na DAX i postanowiłem ją zamknąć w piątek wieczorem. Pierwsze zlecenie złożyłem ok. 15 minut przed zamknięciem. No i "już" minutę przed zamknięciem udało się zamknąć pozycję. Co prawda zmienność rynkowa była duża, ale tylu rekwotowań sie nie spodziewałem.Adrianoforex pisze:Przy 0,01 lota broker nie chce ci zamknąć zlecenia????? Oj chyba to nie wina brokera.Nawet jak miałbyś 1000 pipsów zysku. Cos nie tak z netem, może platformą. Ale nie twórzmy mitów, że brokerzy będa chcieli blokować gości otwierających, czy zamykającyh 0,01 lota.
- MowmiSasiad
- Pasjonat
SuperFOREX pisze:No cóż, testowałem kiedyś konto rzeczywiste u jednego z polskich licencjonowanych brokerów MM pod ew. asset management. Miałem otwartą minimalną pozycję na DAX i postanowiłem ją zamknąć w piątek wieczorem. Pierwsze zlecenie złożyłem ok. 15 minut przed zamknięciem. No i "już" minutę przed zamknięciem udało się zamknąć pozycję. Co prawda zmienność rynkowa była duża, ale tylu rekwotowań sie nie spodziewałem.Adrianoforex pisze:Przy 0,01 lota broker nie chce ci zamknąć zlecenia????? Oj chyba to nie wina brokera.Nawet jak miałbyś 1000 pipsów zysku. Cos nie tak z netem, może platformą. Ale nie twórzmy mitów, że brokerzy będa chcieli blokować gości otwierających, czy zamykającyh 0,01 lota.
A znasz brokera NDD który ma w swojej ofercie dax'a? Ludzie to przychodzą do warzywniaka i dziwią się, że nie mogą browara kupić...

Tu akurat wtopa, bo mamy takich nawet na naszym podwórkuMowmiSasiad pisze:
A znasz brokera NDD który ma w swojej ofercie dax'a? Ludzie to przychodzą do warzywniaka i dziwią się, że nie mogą browara kupić...
Też mnie to dziwi.Przy 0,01 lota broker nie chce ci zamknąć zlecenia?????
Przez kilka lat wszystko śmigało ok. Tylko od tego roku coś się sypie.
Nie. Ilość platform to nie problem. Trochę więcej ramu i wszystko śmigaA mi zaimponował ilością otwartych platform. Naliczyłem 9, na wszystkich grasz?
No, prawie wszystko....jedna platforma coś mi zmula....ciężko zamknąć zlecenie...
-
- Maniak
Być może kłopot leży po twojej stronie. Mi kiedyś tak muliło przez zbyt dużą ilośc plaform. Siosrzeniec przyszedł, cos tam namerdał w kompach (gram na dwóch) i hula. Wina była po mojej stronie.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79