DayTrading: Piątek 08.11.2013
Re: DayTrading: Piątek 08.11.2013
Nasz ciężki rynek:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ladna pozycjacwirusa pisze:jestesmy w duuuuzej trojce na EU... Zaczęlismy ją silnym impulsem. Dluzszy termin

https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
Wychodzi mi, że w tym roku zamiast rajdu Św. Mikołaja będzie zjazd... na sankach 

Trzeba mieć wizjęatlanticos pisze: ten wykres pokazuje tylko ze mamy takie same szanse na dojscie do dolnej co i gornej bandy Twojego Handleo czasie nawet nie wspomne bo nie wiem czy dożyje
![]()
![]()
![]()
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
i moje fusy (tak samo głupie - ale przynajmniej z sensownie przyjętymi oznaczeniami)cwirusa pisze:jestesmy w duuuuzej trojce na EU... Zaczęlismy ją silnym impulsem. Dluzszy termin
realizujemy podfalę ii w fali 3, w dużel fali
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
według tego mielibyśmy zatem zjechać na edku prawie do piekła, a nie wydaje mi się żeby miało to teraz nastąpić...
Z tego prostokąta raczej nie wyjdziemy, chyba że stado trupów z szafy wypadnie i będzie to za 10 lat?
Jest to prostokąt reprezentatywny, który odzwierciadla realną relację euro do dolara
Jest to para na której wypracowano "kompromis" i obecnie jesteśmy w przedziale równowagi, a wszelkie odchylenia od standardu będą kontrowane.
Już wyleczyłem się z czarnych wizji
Bemowo1 pisze:i moje fusy (tak samo głupie - ale przynajmniej z sensownie przyjętymi oznaczeniami)cwirusa pisze:jestesmy w duuuuzej trojce na EU... Zaczęlismy ją silnym impulsem. Dluzszy termin
realizujemy podfalę ii w fali 3, w dużel fali
Cup and Handle
Z tą duuużą trójką na Edku, jak i wizjami ogromniastych spadków to chyba przesada - patrzmy realnie, zwłaszcza, gdy widoczny jest wielki oRGR: