-- Dodano: ndz 10-11-2013, 4:02 --
bez komentarza

A ja myślę, że Ty i Cugan nie macie racji.cwirusa pisze:pisalem Wam w lipcu , gdy EU bylo na poziomie 1280, ze bedzie wyskok pod 1380 (fala C ) . Mam nadzieje ze to juz byl koniec fali C przy tych poziomach 13800. Im wyzej to by bylo za łatwe i za proste w domyśle...
bez komentarza![]()
![]()
![]()
Mysle, ze Cugan ma racje
tylko, że wtedy na miesięcznym mieliśmy trend spadkowy, a obecny układę trochę się różnicwirusa pisze:pisalem Wam w lipcu , gdy EU bylo na poziomie 1280, ze bedzie wyskok pod 1380 (fala C ) . Mam nadzieje ze to juz byl koniec fali C przy tych poziomach 13800. Im wyzej to by bylo za łatwe i za proste w domyśle...
bez komentarza![]()
![]()
![]()
Mysle, ze Cugan ma racje
Powiem Ci szczerze ,ze z Twojego wykresu NIC nie wynikaBemowo1 pisze: tylko, że wtedy na miesięcznym mieliśmy trend spadkowy, a obecny układę trochę się różni
to tak jak z Twojegocugan pisze:Powiem Ci szczerze ,ze z Twojego wykresu NIC nie wynikaBemowo1 pisze: tylko, że wtedy na miesięcznym mieliśmy trend spadkowy, a obecny układę trochę się różni
cugan to co pisales to umocnienie pln, moge sie z tym zgodzic bo w koncu jestesmy "zielona wyspa" i w Polsce jest "zajebiscie". Ale nawet jesli to: umocnienie ryzykownej waluty(PLN) bedzie mialo znikomy ale jednak wplyw na oslabienie dolara, wiec eu up.cugan pisze:Wszak EUR może być UP i USD może być UP .Najwyżej spotkają się na 5 zł z USD .Nowy500 pisze:Wedlug mojej nowatorskiej analizy eu bedzie spadac ze wzgledu na to ze uchf bedzie rosnac, ale strategia mowi zeby grac odwrotnie do tego co oczywiste wiec eu up. A zysk z tej strategii zamierzam konsumowac na sp 500
Każda wersja jest możliwa
Rogal gada ,ze USD będzie poniżej 3 w grudniu popołudniu
Belka ,ze trzeba się zastanowić jak EUR zacznie spadać
Nowy500 podważa opinie wszystkich i powiada ,ze EUR będzie UP
Moja rada i motto![]()
Zima za pasem
Nowy123 pisze:http://www.zerohedge.com/news/2013-11-0 ... erstanding
Nowy500 pisze:Nowy123 pisze:http://www.zerohedge.com/news/2013-11-0 ... erstanding
sory ale chyba nabijasz sobie posty, puszczasz jakies lipne analizy wielokrotnie sprzeczne do tego co mowiles wczesniej