Wynikkarnak pisze:Z tą duuużą trójką na Edku, jak i wizjami ogromniastych spadków to chyba przesada - patrzmy realnie, zwłaszcza, gdy widoczny jest wielki oRGR:
EUR=USD = 1,0

Wynikkarnak pisze:Z tą duuużą trójką na Edku, jak i wizjami ogromniastych spadków to chyba przesada - patrzmy realnie, zwłaszcza, gdy widoczny jest wielki oRGR:
Cugan to najpiękniejsza analiza jaką kiedykolwiek zrobiłeś. Jutro idę do drukarni i zamawiam plakat o wymiarach 3x5 metra i wrzucam sobie na ścianę (pomimo, że swojego stanowiska nie zmieniam)cugan pisze: Cup and Handle
Mnie też się podoba analiza cugana, ale nie będę zamawiał plakatu i stanowiska nie zmieniam.Bemowo1 pisze:Cugan to najpiękniejsza analiza jaką kiedykolwiek zrobiłeś. Jutro idę do drukarni i zamawiam plakat o wymiarach 3x5 metra i wrzucam sobie na ścianę (pomimo, że swojego stanowiska nie zmieniam)cugan pisze: Cup and Handle
-- Dodano: 09 lis 2013, 23:13 --
Cugan,
czyli teraz robimy uchwyt do filiżanki?
Bemowo1 pisze: Cugan,
czyli teraz robimy uchwyt do filiżanki?
zupełnie,cugan pisze:nie widać jakoby miało zawracać
Nie martwisz mnie sygnalizowałem ze lądowanie będzie gdzieś koło 1,27Nowy500 pisze:cugan, nie chce Cie martwic ale wiesz ze wejscie wedlug Twojej analizy i systemu jest dopiero przy 1.27
Wszak EUR może być UP i USD może być UP .Najwyżej spotkają się na 5 zł z USD .Nowy500 pisze:Wedlug mojej nowatorskiej analizy eu bedzie spadac ze wzgledu na to ze uchf bedzie rosnac, ale strategia mowi zeby grac odwrotnie do tego co oczywiste wiec eu up. A zysk z tej strategii zamierzam konsumowac na sp 500
zobaczymy cugan jak testy wypadna tych analiz, ktos bedzie mial racje. ja ten rok na ten moment obstawiam na "L" na eurjpy i "L" na sp 500 zobaczymy czy dadza zarobic, wkleje link w zakladkecugan pisze:Wszak EUR może być UP i USD może być UP .Najwyżej spotkają się na 5 zł z USD .Nowy500 pisze:Wedlug mojej nowatorskiej analizy eu bedzie spadac ze wzgledu na to ze uchf bedzie rosnac, ale strategia mowi zeby grac odwrotnie do tego co oczywiste wiec eu up. A zysk z tej strategii zamierzam konsumowac na sp 500
Każda wersja jest możliwa
Rogal gada ,ze USD będzie poniżej 3 w grudniu popołudniu
Belka ,ze trzeba się zastanowić jak EUR zacznie spadać
Nowy500 podważa opinie wszystkich i powiada ,ze EUR będzie UP
Moja rada i motto![]()