Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Prawdopodobnie chodzi o to, że wklejony przez Jarek67 screen pochodzi sprzed godziny 17:30 czasu serwera, gdy występowały ostatnie, chwilowe problemy.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
Nadal jest do dupy!!!!!ArmadaMarkets pisze:Prawdopodobnie chodzi o to, że wklejony przez Jarek67 screen pochodzi sprzed godziny 17:30 czasu serwera, gdy występowały ostatnie, chwilowe problemy.

Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
5 listopada też?ArmadaMarkets pisze:Prawdopodobnie chodzi o to, że wklejony przez Jarek67 screen pochodzi sprzed godziny 17:30 czasu serwera, gdy występowały ostatnie, chwilowe problemy.
http://forex-nawigator.biz/forum/let-s- ... ml#p627525
W sumie też wypada przed dzisiejszą godziną 17:30

Zapytam tylko krótko i oczekuję szczerej odpowiedzi - czy zlecenia poniżej 0.1 lot wchodzą na rynek bezpośrednio?
Jeśli nie to jak to jest rozwiązywane, jakie pluginy to obsługują (wystarczy opis ich działanie zamiast nazw)
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Co do tamtego wpisu - wyjaśniliśmy dzisiaj Jarek67 jak wyglądała ta transakcja i jak zlicza ten czas jego EA - modyfikacja pozycji nie trwała 30 sekund. W ciągu kilku chwil mogę napisać EA które u każdego brokera MT4 będzie na takiej samej zasadzie modyfikowało zlecenie nawet i pół godziny. Więcej niestety nie mogę powiedzieć, ale sam Pan dobrze wie, że w dyskusji broker - user broker stoi na przegranej pozycji, bo user może powiedzieć wszystko a broker praktycznie nic
.
Każde zlecenie - od 0.01 lota do 100 lot realizowane jest w ten sam sposób - przekazywane do LP i realizowane dalej przez nich. Dzisiejsze dłuższe czasy realizacji zleceń spowodowane są tylko i wyłącznie problemami w PrimeXM, z którym to niebawem będziemy się żegnać. Niestety, każdy może sobie dorobić do tego taką teorię jaka mu pasuje i ogłaszać wszędzie w Internecie, a my nie bardzo mamy narzędzia jak się przed tym bronić.

Każde zlecenie - od 0.01 lota do 100 lot realizowane jest w ten sam sposób - przekazywane do LP i realizowane dalej przez nich. Dzisiejsze dłuższe czasy realizacji zleceń spowodowane są tylko i wyłącznie problemami w PrimeXM, z którym to niebawem będziemy się żegnać. Niestety, każdy może sobie dorobić do tego taką teorię jaka mu pasuje i ogłaszać wszędzie w Internecie, a my nie bardzo mamy narzędzia jak się przed tym bronić.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
Miejmy nadzieję, że obietnice zostaną zrealizowane . Najgorsze to patrzeć jak traci się zysk przez spóźnione reakcje, których niestety doświadczyłam nazbyt wiele w dniu dzisiejszym. Aż mnie gotowało bo tak fajnie się zapowiadało...
w co umysł może uwierzyć, to umysł może osiągnąć
Jeszcze jedna pozycja o 18:30 czasu serwera. Ta sama sytuacja.
Wyłączam robota na koncie real. Szkoda pieniędzy.
Rozumiem, że z wielką pompą zostaniemy poinformowani o nastaniu nowej "nowej jakości na rynku forex"
Wyłączam robota na koncie real. Szkoda pieniędzy.
Rozumiem, że z wielką pompą zostaniemy poinformowani o nastaniu nowej "nowej jakości na rynku forex"

EFFECTIVE pisze:No slabo, slabo panowie, cala platforma padla. Z ciekawości chciałem spytac bo zawsze się wykręcacie tickiem.... w każdym bądź razie ile wynosil tick na chfjpy? ponieważ tp miałem na 108.00 przy jakims poltora lota i zrealizowalo zaledwie po 107.99 czyli przeskoczylo raptem o 1 pips a gdy zawsze chodzi o SL i reakcje sa mniejsze to SLa przeskakuje o jakies 15- czasem 30 pipsow... i dlatego moje pytanie czemu teraz przy tak mega ruchu owy tick wyniósł tylko 1 pips
a ja wciąż nie dostałem odpowiedzi apropo tickow

Swoją drogą jeśli ktoś z tu obecnych zalapal SL i miał poślizg to proszę niech się wypowie ponieważ ja zalapałem TP i poślizgu nie było, raptem 1 pips.
Chce po prostu wyjasnic kwestie tak dużych poślizgów gdy stawia się SL i są tak ważne wydarzenia ponieważ zawsze wymówką brokera jest tzw ''tick'' a moim zdaniem był on dzisiaj przeogromny (nie, nie patrze na swieczke minutową...) chodzi o tick / poslizg cenowy

Fakt faktem że faktycznie dzisiaj na rynku jakoś duży wolumen był,no ale bez przesady...Zlecenia zamykam manualnie i dało się odczuć pewne mankamenty.Na całe szczęście strat uniknąłem.
A byłem już pewien żeby wpłacić więcej kasy do tego brokera,a teraz muszę się zastanowić...
A byłem już pewien żeby wpłacić więcej kasy do tego brokera,a teraz muszę się zastanowić...
To tak jak ja ale wczorajszy dzień każe to powtórnie przemyśleć .....Nemojimmy pisze: A byłem już pewien żeby wpłacić więcej kasy do tego brokera,a teraz muszę się zastanowić...
w co umysł może uwierzyć, to umysł może osiągnąć
Czy serwery demo Armady już działają? Bo pojawiły się na stronie mql5.com podczas tworzenia własnego sygnału?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.