Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Serwer demo jest online, teraz jest konfigurowany.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
Bardzo mnie to cieszyArmadaMarkets pisze:Serwer demo jest online, teraz jest konfigurowany.

Pozdrawiam załogę
Zaraz będzie NFP i mogą wystąpić duże poślizgi. Radzę nie zawierać transakcji na razie, lepiej poczekać po.
Egzekucja trwa po kilkadziesiąt sekund!
Znowu nie da się grać. Dlaczego tego nie naprawicie w końcu ?!?
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”
W łodzi pewnie wszystko wchodzi poniżej 1 sek.Szwajcar pisze:Znowu nie da się grać. Dlaczego tego nie naprawicie w końcu ?!?
Pewnie zaraz napisza ze znowu Prime winny a oni nie maja z tym nic wspolnego 

Szczególnie że wszystkim zarządza prime...
Dobre: Armada Markets - Nowa jakość na rymnku forex hehehehehehe . Mam nadzieje ze uwzglednia reklamacje . Poczekamy zobaczymy .
ja na danych dokladnie o 13.30 mialem poslizg, na 2.2 pipsa na szczescie na tp, cena oczywiscie podswietlona na zolto
), ale 18 minut pozniej,juz dawno po danych 13:48 kolejny poslizg 0.7 pipsa i tez zloty znak ostrzegawczy, i problemy z przestawieniem sla konieczny restart, o 13:58, poslizg o 0.2 pipsa,jak widac kazdy automat skalpujacy po 4 pipsy sie wylozy
ale poslizgi poslizgami, ale jak jak wciskam buy i nic sie nie wyswietla i dopiero trzeba zrestartowac pocziwego mt4, zeby zobaczyc czy zlecenie weszlo czy nie, i czy chociaz sl jest od razu ustawiony to robi sie nie za wesolo, moze w zamian zadoscuczynienia, obnizka prowizji o 20% do konca roku
):)