Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Ja to nie mogę wyjść z podziwu, jak możne poważne środki trzymać w takim "kantorze"... rozumiem jeszcze, żeby sobie popykać za luźne środki, jak w kasynku. Ale poważna inwestycja wymaga IMO poważnych metod...
Faktycznie! Masz rację!Stforex pisze:Ja to nie mogę wyjść z podziwu, jak możne poważne środki trzymać w takim "kantorze"... rozumiem jeszcze, żeby sobie popykać za luźne środki, jak w kasynku. Ale poważna inwestycja wymaga IMO poważnych metod...
czas wrócić do Ducasa...
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
W dniu dzisiejszym wystąpiły poważne problemy z egzekucją zleceń. Spowodowane było to problemem z połączeniem zanotowanym przez PrimeXM oraz przeciążeniem ich serwerów ogromną ilością spływających zleceń. W tej chwili serwery działają już bez zarzutów. Jeśli ktoś z Państwa był przez to stratny, proszę przesłać nam reklamację zawierającą numer konta, numer transakcji oraz krótki opis co się stało na adres pomoc@armadamatkets.pl.
W najbliższym czasie przechodzimy na własne serwery MT4, dzięki czemu w przyszłości takie sytuacje jak dziś nie powinny się zdarzać. Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie, w następny weekend powinny zostać uruchomione nasze serwery demo. Niedługo po tym również konta rzeczywiste zostaną przeniesione na nowe, dedykowane dla klientów Armady serwery.
W najbliższym czasie przechodzimy na własne serwery MT4, dzięki czemu w przyszłości takie sytuacje jak dziś nie powinny się zdarzać. Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie, w następny weekend powinny zostać uruchomione nasze serwery demo. Niedługo po tym również konta rzeczywiste zostaną przeniesione na nowe, dedykowane dla klientów Armady serwery.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
Problem występuje nadal.ArmadaMarkets pisze: W tej chwili serwery działają już bez zarzutów.
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Od kilku godzin testujemy składanie zleceń z kilku lokalizacji i wchodzą w sekundę. Czy ktoś jeszcze ma taki sam problem jak Zeziu07?Zeziu07 pisze:
Problem występuje nadal.
tak godz 16.18/16.19 (czas serwera )ArmadaMarkets pisze:Od kilku godzin testujemy składanie zleceń z kilku lokalizacji i wchodzą w sekundę. Czy ktoś jeszcze ma taki sam problem jak Zeziu07?Zeziu07 pisze:
Problem występuje nadal.
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
W załączniku screen z wejściami z mojego osobistego komputera z lokalizacji Łódź. Zlecenia wchodzą w sekundę.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
U mnie też już się poprawiło.
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
Poproś ich żeby pluginy na chwilę wyłączyli to zobaczysz reakcję jak na demo 
Tu nie ma powodu żeby działało wolniej skoro te zlecenia nie idą na rynek.
Prawdopodobnie dołączyłeś do elitarnego grona z Dealin Desk

Tu nie ma powodu żeby działało wolniej skoro te zlecenia nie idą na rynek.
Prawdopodobnie dołączyłeś do elitarnego grona z Dealin Desk

"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein