yeahman pisze:Jak ktos dużo kosi na fxto by nie siedział na tym forum bo po co by mu było potrzebne.. taka prawda.
a jak ktoś kosi mało , to po co mu potrzebne , zeby kosić mniej ?
Ja sie kompletnie nie sugeruje tym co chłopaki tu sobie rysują , traktuje to bardziej jako alternatywne myślenie do mojego i patrze na różne punkty widzenia dlatego jak dla mnie niektórzy robią fajna robote czasami. Jak ktoś patrzy na wykresy innych i na podstawie tego ładuje swoją własną kase to raczej lekarz sie kłania,a nie jakiekolwiek rynki. lepiej zdeponować środki i iść do specjalisty , który pokieruje waszym życiem na samodzielne myślenie
Już kolejna spina dzisiaj , wszyscy macie jakis poniedziałkowy problem ?? Depozyty pozjadało ?

czemu jak X , ma problem z Y nie wrzucicie screena ze swoich tradeów , zeby po prostu udowodnić swoje racje. to chyba prościej niż przekomarzanie sie jak dzieciaczki ??
Weźcie pod uwage to , że podczas 20 waszych postów inni muszę przekopywać sie miedzy nimi
yeahman pisze:krinvest - a widzisz na tym buy z 3780 dalo się zarobić 25 pipsów hmm..

nie w kanale ale i tak

Super , oby tak dalej

ja wchodziłem chwile później bo własnie sie bałem tego , ale miałem też juz sprzed 2 godzin jeden wiec to "ups" było tak jakby też do mnie

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.