a skad takie zalozenie, jakimi danymi dysponujesz, zeby wyciagac takie wnioski, czy to nie jest podobny blad, jaki wytykales komus innemu rano?entropia pisze:
To forum jest opanowane przez grupę amatorów, zgrywających zawodowców. Dlatego też nie rozumiem zdziwienia, że traktuję dyskusję tutaj w kategoriach pogawędki
DayTrading: Poniedziałek 28.10.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 28.10.2013
- 

entropia

Nie, to nie jest podobny błądsureshot pisze: a skad takie zalozenie, jakimi danymi dysponujesz, zeby wyciagac takie wnioski, czy to nie jest podobny blad, jaki wytykales komus innemu rano?,
-- Dodano: 28 paź 2013, 20:26 --
Popatrz, co robi 95% uczestników rynku i postępuj inaczejBOCZEK pisze: Powiedz mi zatem przyjacielu, jak zostać profesjonalistą, ile czasu potrzeba zeby zarabiać ze 10% miesiecznie, czyli ponad dziesięć koła, co musze zrobić?
krinvest - a widzisz na tym buy z 3780 dalo się zarobić 25 pipsów hmm.. 
 nie w kanale ale i tak 

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
czyli wychodzi na to ze wystarczy nie tracić zeby byś profesjonalistą.entropia pisze: Popatrz, co robi 95% uczestników rynku i postępuj inaczej
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
						Tak myślę!
- 

entropia

Wcale nie. Wystarczy tracić bardzo mało i zarabiać bardzo dużo. Większość zna te różne frazesy, wyczytane w książkach ale znać to jedno, a rozumieć to drugie. Nawet najwięksi tracą, ale nigdy nie dopuszczają, żeby była to duża strata. Wy tu operujecie 5%-10% a dla niektórych 1% to już ogromna strata co zapewne może was dziwić. Skąd się biorą duże zyski? Z dużego R:R - to cała tajemnica sukcesu.BOCZEK pisze:czyli wychodzi na to ze wystarczy nie tracić zeby byś profesjonalistą.
a jak ktoś kosi mało , to po co mu potrzebne , zeby kosić mniej ?yeahman pisze:Jak ktos dużo kosi na fxto by nie siedział na tym forum bo po co by mu było potrzebne.. taka prawda.
Ja sie kompletnie nie sugeruje tym co chłopaki tu sobie rysują , traktuje to bardziej jako alternatywne myślenie do mojego i patrze na różne punkty widzenia dlatego jak dla mnie niektórzy robią fajna robote czasami. Jak ktoś patrzy na wykresy innych i na podstawie tego ładuje swoją własną kase to raczej lekarz sie kłania,a nie jakiekolwiek rynki. lepiej zdeponować środki i iść do specjalisty , który pokieruje waszym życiem na samodzielne myślenie
Już kolejna spina dzisiaj , wszyscy macie jakis poniedziałkowy problem ?? Depozyty pozjadało ?
Weźcie pod uwage to , że podczas 20 waszych postów inni muszę przekopywać sie miedzy nimi
Super , oby tak dalejyeahman pisze:krinvest - a widzisz na tym buy z 3780 dalo się zarobić 25 pipsów hmm..nie w kanale ale i tak
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

zapomniałeś napisać o mm, mogę mieć system który dobrze wyszukuje dołki, tzn kupować przy dolnej bandzie kanału wzrostowego, też mi wyjdzie duże RR 
przykład, jak widać wystarczyło by TU PODKUPIĆ, jak widać RR jest korzystny
-- Dodano: pn 28-10-2013, 21:48 --

Dokładnie, nie mam znajomych ekonomistów bankierów, czy kogoś kto by sie intersował FX, wieć forum to traktuje jako taka baze do wymiany opinie, musze powiedzieć ze spełnia swoją role. Jak bym nie miał z kim pogadać, poczytac innej opinie, to dopiero by była padaczka.krinvest pisze:Ja sie kompletnie nie sugeruje tym co chłopaki tu sobie rysują , traktuje to bardziej jako alternatywne myślenie do mojego i patrze na różne punkty widzenia dlatego jak dla mnie niektórzy robią fajna robote czasami. D
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
						Tak myślę!
to tyle zabawy na KAblu by bylo opor zaliczony 
teraz 16140 wspracie ponownie
SP500 pomogło

teraz 16140 wspracie ponownie
SP500 pomogło
Kabel sie ruszyl

Boczek a co myślisz o dzisiejszym rajdzie Brenta?Zakładałem odbicie ale nie aż takie. Myślałem że 108$ styknie. Zakładasz dalsze wzrosty? Bo dla mnie to wygląda trochę zbyt optymistycznie jak na początek tygodnia.BOCZEK pisze:zapomniałeś napisać o mm, mogę mieć system który dobrze wyszukuje dołki, tzn kupować przy dolnej bandzie kanału wzrostowego, też mi wyjdzie duże RR
Dokładnie, nie mam znajomych ekonomistów bankierów, czy kogoś kto by sie intersował FX, wieć forum to traktuje jako taka baze do wymiany opinie, musze powiedzieć ze spełnia swoją role. Jak bym nie miał z kim pogadać, poczytac innej opinie, to dopiero by była padaczka.krinvest pisze:Ja sie kompletnie nie sugeruje tym co chłopaki tu sobie rysują , traktuje to bardziej jako alternatywne myślenie do mojego i patrze na różne punkty widzenia dlatego jak dla mnie niektórzy robią fajna robote czasami. D