entropia pisze:laktor pisze:
powiedz mi na jakiej podstawie oceniasz czyjeś doświadczenie panie 8 post.... na podstawie MA czy może kursywy w czcionce?sprawdz 2013 rok, kiedyś dawałem więcej prognoz, żeby zadanie było proste, znajdź JEDNĄ moją prognozę z wykresem publikowaną w DT a która się nie sprawdziła ( a jako skalpera interesuje mnie kierunek ruchu, zasięgu nigdy nie łapie w pełni i się z tym godzę bo gdybym próbował źle by się to skończyło)
Zabawny zwyczaj na tym forum, wydaje się wam, że im więcej postów tym ktoś jest mądrzejszy
Bardzo długo siedzę w tym biznesie i potrafię rozpoznać pozera. Gdybyś był pewny swojej wiedzy i doświadczenia to byś tak zażarcie teraz nie bronił siebie. Poza tym Twoje wypowiedzi pokazują, na jakim etapie jesteś jeśli chodzi o trading. Jeszcze duuużo pracy przed Tobą, dobrze, żebyś to wiedział.
To ciekawi mnie, co sądzisz o złocie? W którym kierunku teraz zmierzamy?

Zabawny zwyczaj że Ci którzy piszą najmniej pozują na najmądrzejszych chociaż nie sprawdzili się nigdy w niczym tutaj publicznie,
jakbyś faktycznie czytał to forum wiedziałbyś żeja właśnie długo nie pisałem przez takich geniuszy co siedzą w biznesie od tak dawna że jedyne co im chce się robić to krytykować innych bez żadnych ale to żadnych pomocy komukolwiek ze strony własnej.
Kończę z Tobą dyskusję, życzę mnóstwa pipsów

najlepiej tyle żebyśmy my małe mróweczki nie musieli pracować bo dasz nam 1% ze swojej dniówki i będziemy mogli leżeć do końca swoich dni.
Jak ktoś chce na tym forum móc podyskutować , poszerzyć wiedzę albo samemu porównać prognozy to może to robić i zyskiwać (albo i nie) jak ktoś chce trollować, też może, wielu było wielu przyjdzie i zniknie, kolej rzeczy taka sama jak ruchy cenowe na fx.