freakout pisze:moim celem było pokazanie Ci że chyba nie bardzo patrzysz na wykres

strefy S/D to nie wszystko, te formacje świecowe które zaznaczyłem na obrazku dawały wyraźny sygnał do tego że edek wystrzeli - kolejnym dobrym sygnałem była chociażby mizerna korekta która była jeszcze słabsza od tej po strzale z 19 września
rozumiem Twoje zdenerwowanie bo jak widzę to na chwilę obecną masz $16k niezrealizowanej straty - a to z przypadku raczej nie wynika

Strata nie jest sytuacja komfortową, jest tu jednak kilka ale

a) nie bardzo mam sobie coś do zarzucenia z tymi wejściami, poprzednio często tak było ale tutaj wiem że zrobiłbym to samo.
b) przy zamknięciu tutaj i w tej chwili zostaje +45 tyś $ ~ z jednej strony było już + 90, z drugiej 1 kliknięcie inaczej w maju i pewnie nie było by w ogole konta konkursowego )
Nie wyładowuje na Tobie frustracji lub swoich nerwów, nie mam myśli samobójczych przez taką a nie inną stratę, mam podejście do tego co robie takie a nie inne i dobrze mi z tym. Aczkolwiek tak jak mówiłem, nie widzę sensu tej wrzutki z Twojej strony. Wygląda to tylko tak jakbyś chciał się pochwalić i puścić mi pstryczka w nos.. ok masz do tego prawo, miałeś rację tym razem. Ciężko mi ocenić Twój trading bo nie śledzę wątku daytrading aż tak uważnie żeby wyłapać wszystkie Twoje analizy i przemyślenia ale myślę, że jesteś świadomy tego że równie szybko można pokazac xxx przykładów w których taka a nie inna formacja mimo że była oczywista nie zagrała

Jak ustrzelisz tp na tej transkacji to szczere gratulacjie, ale tak długo jak "piłka" jest w grze tak długo Twój sl jest tak samo porawdopodobny jak mój tp )