Wuza Daytrading, 10k $ Real, podsumowanie str. 79

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Adrianoforex
Maniak
Maniak

Re: Wuza Daytrading, 10k $ Real.

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Wuza pisze:
Adrianoforex pisze:1,37500 niestety pękło :roll:
Swap na Eur/usd jest śmiesznie niski więc nie ma wpływu na trzymanie pozycji )

1,375 pękło i jeżeli na daily też pęknie to trzeba będzie działać.
Tak jak napisał Ink, totalny brak kokrekty i tak wyraźny ruch up nie jest ciekawy z perspektywy moich pozycji...

Na razie to wszystko idzie siłą rozpędu.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

Panowie, bez urazy ale ten dzisiejszy ruch był tak przewidywalny że aż wstyd było pod to nie zagrać ;)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ext3
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ext3 »

freakout pisze:Panowie, bez urazy ale ten dzisiejszy ruch był tak przewidywalny że aż wstyd było pod to nie zagrać ;)
Hej, bez urazy, podaj jakieś inne wątki z nawigatora, albo z FF, albo z innych źródeł, gdzie nie ma 'zawstydzonych' przez ten ruch ;)

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

freakout pisze:Panowie, bez urazy ale ten dzisiejszy ruch był tak przewidywalny że aż wstyd było pod to nie zagrać ;)
A jaki cel ma wrzucanie analizy i wejście po fakcie ?

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Wuza pisze:
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p622833 ;)

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

freakout pisze:
Wuza pisze:
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p622833 ;)
Jaki cel ma wrzucanie tego do mojego dziennika ? )
Rozumiem, że chcesz się pochwalić
Gratuluje w takim razie wspaniałego wejścia, dogłębnej analizy oraz czekam na więcej tak oczywistych zagrań których nie sposób przeoczyć, chętnie skorzystam :)

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

moim celem było pokazanie Ci że chyba nie bardzo patrzysz na wykres ;) strefy S/D to nie wszystko, te formacje świecowe które zaznaczyłem na obrazku dawały wyraźny sygnał do tego że edek wystrzeli - kolejnym dobrym sygnałem była chociażby mizerna korekta która była jeszcze słabsza od tej po strzale z 19 września :)

rozumiem Twoje zdenerwowanie bo jak widzę to na chwilę obecną masz $16k niezrealizowanej straty - a to z przypadku raczej nie wynika ;)

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Freakout każdy patrzy na wykres inaczej i gdyby wystrzeliło w dół ktoś inny mógłby sie cieszyć ze było to oczywiste patrząc w ten czy inny sposób, chociażby na opór D1, takie teksty jak twoje sa bezcelowe i najlepiej na przyszłość sobie je po prostu daruj

Veni

Nieprzeczytany post autor: Veni »

freakout pisze:moim celem było pokazanie Ci że chyba nie bardzo patrzysz na wykres ;) strefy S/D to nie wszystko, te formacje świecowe które zaznaczyłem na obrazku dawały wyraźny sygnał do tego że edek wystrzeli - kolejnym dobrym sygnałem była chociażby mizerna korekta która była jeszcze słabsza od tej po strzale z 19 września :)

rozumiem Twoje zdenerwowanie bo jak widzę to na chwilę obecną masz $16k niezrealizowanej straty - a to z przypadku raczej nie wynika ;)

Dla mnie jest to czysty rachunek prawdopodobieństwa, tylko te nasze kreski, poziomy etc. dają nam większe szanse.
Były dane? Były, jakie? Ważne.

Jeżeli by były pozytywne to inaczej by się pisało

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Szwajcar »

Wuza
Trochę w kość daje Ci ta pozycja na EurUsd.
Na Twoim miejscu zamknąłbym trochę z 2 loty a z resztą czekał jak spadnie.
Lepiej nie podejmować gwałtownych ruchów. Trzeba wystudzić emocje i poczekać trochę jak spadnie.
To już jest trochę euforia i myślę, że w niedługim czasie będzie nagły spadek 300 pips. Odwrócą tak jak 10 lipca.
Było 420 pips ruchu. Myślę tak, bo poziomy 1.3400-1.3500 nie były ostatnio wcale handlowane i tam będzie zmierzał rynek.

Nie daj się wy*****ć!

Edycja Ink.
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”

ODPOWIEDZ