Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
JAREK67
Maniak
Maniak

Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

anna.c pisze:otrzymasz dodatkowe 50 PLN ! Podpowiem Ci jak możesz uzyskać kolejne 100...
A jak wyciągnąć od brokera pozostałe pieniądze, które się zarobiło na koncie powitalnym ?
Podpowiesz Anno ?
:pray:

anna.c
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: anna.c »

Z konta powitalnego możesz przetransferować maksymalnie 100 PLN. Taki regulamin, tego się trzeba trzymać !

JAREK67
Maniak
Maniak

anna.c pisze:Z konta powitalnego możesz przetransferować maksymalnie 100 PLN. Taki regulamin, tego się trzeba trzymać
!
Jasne. Czyli to co zarobisz minus 100 zł zostaje u brokera. Niezłe powitanie. ;)
Regulamin to nie dziesięć przykazań. Zawsze można go zmienić !
Czasem się zastanawiam jaki plankton może się skusić na taki produkt ?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Ja bym konto powitalne traktował bardziej w kategorii "demo z realnymi środkami". Chcesz zobaczyć jak działa platforma na koncie rzeczywistym, jak wchodzą zlecenia itd? Otwierasz KP. Jak Ci się spodoba to otwierasz normalne i po jakimś czasie (wypracowaniu obrotu) otrzymasz gratis kilka groszy, o ile na KP coś zarobiłeś.

Przypominam, że do końca października trwa promocja NFP, gdzie dodatkowo można dostać kolejne 50 PLN.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

JAREK67
Maniak
Maniak

raposo pisze:Ja bym konto powitalne traktował bardziej w kategorii "demo z realnymi środkami". Chcesz zobaczyć jak działa platforma na koncie rzeczywistym, jak wchodzą zlecenia itd? Otwierasz KP. Jak Ci się spodoba to otwierasz normalne i po jakimś czasie (wypracowaniu obrotu) otrzymasz gratis kilka groszy, o ile na KP coś zarobiłeś.

Przypominam, że do końca października trwa promocja NFP, gdzie dodatkowo można dostać kolejne 50 PLN.
Wiem, wiem. Ale tylko żonie pozwalam wyciągać pieniędze z mojego portfela. ;)
BTW. Jakiś czas temu założyłem KP zanim poczytałem, że to tylko dla nowych. Coś tam zarobiłem wcześniej ale szybciutko się wylogowałem, dla świętego spokoju. Jeszcze mnie będą ciągać. ;)

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

JAREK67 pisze:
raposo pisze:Ja bym konto powitalne traktował bardziej w kategorii "demo z realnymi środkami". Chcesz zobaczyć jak działa platforma na koncie rzeczywistym, jak wchodzą zlecenia itd? Otwierasz KP. Jak Ci się spodoba to otwierasz normalne i po jakimś czasie (wypracowaniu obrotu) otrzymasz gratis kilka groszy, o ile na KP coś zarobiłeś.

Wiem, wiem. Ale tylko żonie pozwalam wyciągać pieniędze z mojego portfela. ;)
BTW. Jakiś czas temu założyłem KP zanim poczytałem, że to tylko dla nowych. Coś tam zarobiłem wcześniej ale szybciutko się wylogowałem, dla świętego spokoju. Jeszcze mnie będą ciągać. ;)
Bez przesady :). Przy transferze środków by się zorientowali więc nie byłoby powodu żeby "ciągać" ;).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

trader_piotrek
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: trader_piotrek »

Może głupie pytanie, ale nie do końca wiem jak to działa.
Czy wolumen wyświetlany przez Armadę jest aktywnością traderów samej Armady? Czy ogólnoświatowym obrotem na danej parze walutowej w danym momencie?
Czy jeśli broker nie jest ECN to te dane podaje tylko dla obrotu swoich klientów?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Żadne z podanych. Wskaźnik Volume na platformie MT4 to zawsze tylko i wyłącznie ilość ticków (zmian ceny), która spłynęła na platformę w danym okresie czasu. Nie ma to nic wspólnego z wolumenem. Niektórzy brokerzy STP/ECN udostępniają narzędzia, które pozwalają mnitorować rzeczywisty wolumen jednak dotyczy on obrotów w obrębie dostawców płynności z którymi współpracuje broker i ciężko powiedzieć jaki to % całego rynku.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

newborn85
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: newborn85 »

Witam
Zastanawiam się nad otwarciem konta w AM rozumiem ze przez tego linka aby uzyska ten bonus i 50 zł ? https://client.armadamarkets.com/pl/forexclub/
i jak to jest z tymi wypłatami czy to jest to konto powitalne i moge wyplacic max 100 ? czy jak mam to rozumieć? dzięki za odpowiedz

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Witaj,

Z powyższego linka otworzysz konto, które zostanie przypisane do naszej grupy, dzięki czemu otrzymasz o 10% niższą prowizję (Exchange PLN). To nie koliduje z możliwością otwarcia konta powitalnego z depozytem 50 PLN (warunki promocji na stronie Armady). Można też skorzystać z promocji NFP, która trwa do końca tego miesiąca, o ile planujesz wpłacić więcej niż 300 PLN (http://forexclub.pl/brokerzy/armada-mar ... -konkursy/).

Do konta powitalnego wystarczy wypełnić krótki formularz na stronie Armada Markets.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ