A jak wyciągnąć od brokera pozostałe pieniądze, które się zarobiło na koncie powitalnym ?anna.c pisze:otrzymasz dodatkowe 50 PLN ! Podpowiem Ci jak możesz uzyskać kolejne 100...
Podpowiesz Anno ?

A jak wyciągnąć od brokera pozostałe pieniądze, które się zarobiło na koncie powitalnym ?anna.c pisze:otrzymasz dodatkowe 50 PLN ! Podpowiem Ci jak możesz uzyskać kolejne 100...
Jasne. Czyli to co zarobisz minus 100 zł zostaje u brokera. Niezłe powitanie.anna.c pisze:Z konta powitalnego możesz przetransferować maksymalnie 100 PLN. Taki regulamin, tego się trzeba trzymać
!
Wiem, wiem. Ale tylko żonie pozwalam wyciągać pieniędze z mojego portfela.raposo pisze:Ja bym konto powitalne traktował bardziej w kategorii "demo z realnymi środkami". Chcesz zobaczyć jak działa platforma na koncie rzeczywistym, jak wchodzą zlecenia itd? Otwierasz KP. Jak Ci się spodoba to otwierasz normalne i po jakimś czasie (wypracowaniu obrotu) otrzymasz gratis kilka groszy, o ile na KP coś zarobiłeś.
Przypominam, że do końca października trwa promocja NFP, gdzie dodatkowo można dostać kolejne 50 PLN.
Bez przesadyJAREK67 pisze:Wiem, wiem. Ale tylko żonie pozwalam wyciągać pieniędze z mojego portfela.raposo pisze:Ja bym konto powitalne traktował bardziej w kategorii "demo z realnymi środkami". Chcesz zobaczyć jak działa platforma na koncie rzeczywistym, jak wchodzą zlecenia itd? Otwierasz KP. Jak Ci się spodoba to otwierasz normalne i po jakimś czasie (wypracowaniu obrotu) otrzymasz gratis kilka groszy, o ile na KP coś zarobiłeś.
Przypominam, że do końca października trwa promocja NFP, gdzie dodatkowo można dostać kolejne 50 PLN.![]()
BTW. Jakiś czas temu założyłem KP zanim poczytałem, że to tylko dla nowych. Coś tam zarobiłem wcześniej ale szybciutko się wylogowałem, dla świętego spokoju. Jeszcze mnie będą ciągać.