A jak wyciągnąć od brokera pozostałe pieniądze, które się zarobiło na koncie powitalnym ?anna.c pisze:otrzymasz dodatkowe 50 PLN ! Podpowiem Ci jak możesz uzyskać kolejne 100...
Podpowiesz Anno ?

A jak wyciągnąć od brokera pozostałe pieniądze, które się zarobiło na koncie powitalnym ?anna.c pisze:otrzymasz dodatkowe 50 PLN ! Podpowiem Ci jak możesz uzyskać kolejne 100...

Jasne. Czyli to co zarobisz minus 100 zł zostaje u brokera. Niezłe powitanie.anna.c pisze:Z konta powitalnego możesz przetransferować maksymalnie 100 PLN. Taki regulamin, tego się trzeba trzymać
!

Wiem, wiem. Ale tylko żonie pozwalam wyciągać pieniędze z mojego portfela.raposo pisze:Ja bym konto powitalne traktował bardziej w kategorii "demo z realnymi środkami". Chcesz zobaczyć jak działa platforma na koncie rzeczywistym, jak wchodzą zlecenia itd? Otwierasz KP. Jak Ci się spodoba to otwierasz normalne i po jakimś czasie (wypracowaniu obrotu) otrzymasz gratis kilka groszy, o ile na KP coś zarobiłeś.
Przypominam, że do końca października trwa promocja NFP, gdzie dodatkowo można dostać kolejne 50 PLN.

Bez przesadyJAREK67 pisze:Wiem, wiem. Ale tylko żonie pozwalam wyciągać pieniędze z mojego portfela.raposo pisze:Ja bym konto powitalne traktował bardziej w kategorii "demo z realnymi środkami". Chcesz zobaczyć jak działa platforma na koncie rzeczywistym, jak wchodzą zlecenia itd? Otwierasz KP. Jak Ci się spodoba to otwierasz normalne i po jakimś czasie (wypracowaniu obrotu) otrzymasz gratis kilka groszy, o ile na KP coś zarobiłeś.
Przypominam, że do końca października trwa promocja NFP, gdzie dodatkowo można dostać kolejne 50 PLN.
BTW. Jakiś czas temu założyłem KP zanim poczytałem, że to tylko dla nowych. Coś tam zarobiłem wcześniej ale szybciutko się wylogowałem, dla świętego spokoju. Jeszcze mnie będą ciągać.
 . Przy transferze środków by się zorientowali więc nie byłoby powodu żeby "ciągać"
. Przy transferze środków by się zorientowali więc nie byłoby powodu żeby "ciągać"  .
.