Wuza Daytrading, 10k $ Real, podsumowanie str. 79

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
JAREK67
Maniak
Maniak

Re: Wuza Daytrading, 10k $ Real.

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

fonics pisze:
Kimkolwiek pisze: O czym ty opwiadzasz. Straciles cztery cyfry? 9999zl? to raptem 3k zielonych. Wuza stracil 120000zl w kilka dni wiec co to za porownanie.
ps. Nie bede obrazalski wracam na forum. Zauwazylem ze moje wsparcie przynosi wuzie szczecie 8) Od pon jedziemy z koksem 100k czeka :564: Edek musi spasc nie nie ma bata zeby stuknelo 1.40..... max 1.37 ( Hi z grudnia 2012) Zobaczcie sobie W1 I okres pomiedzy grudniem i lutym teraz tworzy sie dokladnie ta sama formacja swiecowa forex jest bardzo powtarzalny mysle ze edek moze skoczyc w przyszlym tygodniu o jakies 60 - 70 pipsow i potem stopniowy zjazd w okolice 1.31 w styczniu. :564:
" Edek musi spasc nie nie ma bata zeby stuknelo 1.40"

Chłopie musisz to Ty iść i to do dobrego psychiatry-poważnie. Większego "trola forumowego" jak ty to chyba nie ma. Jak czytam twoje komentarze, teksy i analizy to aż niedobrze się robi. Gdzieś Ty się taki uchował? Chyba w Bączy ...... Nigdy nie pozwalałem sobie na zaśmiecanie czyjegoś wątku offtopem ale po prostu już nie mogę wytrzymać jak widzę twoje wpisy.
PS.
Z góry przepraszam Wuza za offtop ale już nie wytrzymałem.
Pozdrawiam i życzę żeby udało Ci się zrobić przerwę od rynku i powrócić ze świeżym umysłem i spojrzeniem :D
Można ten problem częściowo rozwiązać.
Obrazek
screenshot program

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Kimkolwiek pisze:
Adrianoforex pisze:Bravo Wuza. Kilka lat temu miałem bardzo podobną sytuację przy "ciut" większym zysku. I wiesz co zrobiłem???? Zostawiłem i patrzyłem jak wszystko się zeruje. A zysk był grubo czterocyfrowy, ciężko wypracowany. Gratulacje. Teraz chwilka oddechu i wrócisz z powrotem na własciwe tory.
O czym ty opwiadzasz. Straciles cztery cyfry? 9999zl? to raptem 3k zielonych. Wuza stracil 120000zl w kilka dni wiec co to za porownanie.
ps. Nie bede obrazalski wracam na forum. Zauwazylem ze moje wsparcie przynosi wuzie szczecie 8) Od pon jedziemy z koksem 100k czeka :564: Edek musi spasc nie nie ma bata zeby stuknelo 1.40..... max 1.37 ( Hi z grudnia 2012) Zobaczcie sobie W1 I okres pomiedzy grudniem i lutym teraz tworzy sie dokladnie ta sama formacja swiecowa forex jest bardzo powtarzalny mysle ze edek moze skoczyc w przyszlym tygodniu o jakies 60 - 70 pipsow i potem stopniowy zjazd w okolice 1.31 w styczniu. :564:

Wuza przepraszam za off top ale ten ignorant już nawet czytac ze zrozumieniem nie umie. "Kimkolwiek" nie cztery cyfry tylko czterocyfrowy zysk. Ogarnij się i nie spamuj. Wuza a toboe powodzenia. Wiem jak boli taka strata. Tylko ty byłeś mądrzejszy niż ja kilka lat temu i zamknąłeś pozycję. A zysk i tak masz rewelacyjny.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Adrianoforex pisze:"Kimkolwiek" nie cztery cyfry tylko czterocyfrowy zysk.
Cztery cyfry a czterocyfrowy to to samo ;)

Awatar użytkownika
lolek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: lolek »

A ja myślę że Kimkolwiek to taki pozytywny duszek który rozjaśnia i ożywia temat.
Dodatkowo nie napisał nic złego tylko pocieszał Wuzę i wsparł go duchowo.
Jeśli czyjaś sympatia i humor was irytuje to mnie możecie też dodać do listy wrogów.
Czasami się sprzeczam z różnymi ludźmi i nigdy nikogo nie dodawałem do żadnej listy wrogów.
Listę wrogów tworzą słuchacze pewnej rozgłośni i potem na youtube są takie filmiki:
http://www.youtube.com/watch?v=3w3gum1Z1Nw
Dystans do siebie i poczucie humoru jest oznaką inteligencji.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Above
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Above »

lolek pisze:A ja myślę że Kimkolwiek to taki pozytywny duszek który rozjaśnia i ożywia temat.
Ja też nie mam nic przeciwko Kimkolwiek. Pierdyka coś tam Walduś i trochę odmóżdża. On to specjalnie z jajem pisze - takie jego prostackie podejście do spraw to rzecz potrzebna na FX...:) I trochę żartów nie przeszkodzi...my polacy jesteśmy strasznie posępni. Na FX tyle ciśnienia...trochę luzu nie zaszkodzi :)

Pozdr. i WUZA...odpocznij bracie! I się nie martw, sukces osiągnąłeś. A pauza Ci potrzebna, mózg czasami się "zawiesza". Po prostu się zawiesza. Mechanizmy obronne to są, ewolucyjne. :)
"...It's amazing. You've got it all on only...three pages.
You know what would happen if this fell into the wrong hands?
...
You named me?!
Right there along with the rest of them?!..."

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

o jakim odpoczynku mowa skoro widzę ze Wuza ma otwarte transakcje :)

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Ink. pisze:
Adrianoforex pisze:"Kimkolwiek" nie cztery cyfry tylko czterocyfrowy zysk.
Cztery cyfry a czterocyfrowy to to samo ;)

Ok czterocyfrowy zysk w procentach liczony. Sorry za off top. Dajmy Wuzie watek w panowanie. :D
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

Aktualnie wątek chyba do zamknięcia )

Sam sobie zafundowałem dosyć drogie szkolenie przez ostatni miesiąc, czas wyłączyć "GOD" mode i wrócić do solidnej pracy.
Wczorajsze transakcje to prawdopodobnie ostatnie na tym koncie konkursowym, od przyszłego tygodnia, lub za 2 do końca listopada uciekam bawić się demem w BRE Banku gdzie prawdopodobnie będę chciał od stycznia zacząć od nowa.
Mam nadzieje, że taki krok w tył pozwoli na dwa lub trzy kroki do przodu w przyszłości.

Przez weekend postaram się wrzucić jakieś podsumowanie całego okresu zarządzania kontem oraz ostatnich 3-4 tygodni..
Stan końcowy 60 267 $ ~ co daje 50tyś $ zysku i 500% kapitału początkowego.

Awatar użytkownika
uciekinier
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: uciekinier »

Wuza GRATULACJE, może są bardziej wzniosłe słowa ,może bardziej eleganckie i Ty z pewnością na nie zasługujesz ale nie będę się wymądrzał i jeszcze raz napiszę GRATULACJE za wynik, za decyzje o zamknieciu strat, za prowadzenie dziennika,za to że wielu z nas czegoś nauczyłeś o FX. DZIĘKUJĘ.
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka

Awatar użytkownika
lolek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: lolek »

Ja też GRATULUJE.
Bardzo fajnie się czytało ten dziennik i można było się wiele nauczyć.
O ile się nie mylę to otrzymasz 80 % wypracowanego zysku czyli 40K USD
Regulamin punkt 6.6 e)
http://www.admiralmarkets.pl/sites/admi ... evenge.pdf
Zależnie od kursu będzie to ponad 100K PLN.
Myślę że najlepiej byłoby nie ruszać już konta tylko otworzyć demo i szlifować formę do momentu otrzymania przelewu.
Masz fajny system ale za duże straty generuje i można przez ten czas opracować jakieś ulepszenie.
Wszystko zależy od Ciebie.
Mam nadzieje że AM po Twoim sukcesie zorganizuje jeszcze taki konkurs i może następny dziennik będzie mojego autorstwa :D
Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ